21 rezultatų ieškant "visu"
Kūčiukai II Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0.5 kg miltų ne pilna stiklinė pieno (vandens) 50 g aliejaus žiupsnelis druskos 20-30 g mielių ketvirtis stiklinės aguonų 100 g cukraus Aguonų pienui: stiklinė aguonų 2 l vandens cukraus pagal skonį Gaminimas: 2/3 mi..
Recepto vertinimas:
Lašiša su šampano padažu Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 4 gabalėliai lašišos (kiekvienas maždaug po 200 g) 200 g krevečių 1 svogūnas 1 avokadas 3 kiaušiniai 2 citrinų sultys 3 šaukštai majonezo 1 šaukštas pomidorų tyrės 1 kubelis koncentruoto paukšti..
Recepto vertinimas:
Lietuviški baklažanai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: vidutiniai baklažanai 4 skiltelės česnako 2 svogūnai 2 šaukšteliai aštrių garstyčių 1 šaukštelis druskos 8 šaukštai džiūvėsėlių 2 šaukštai sviesto 3 šaukštai aliejaus Gaminimas: Baklažanai nuplaunami, išilgai perpjauna..
Recepto vertinimas:
Troškinta bekoniena su grietine
Troškinta bekoniena su grietine Sudėtingumas: 4 Ingridientai: neriebi bekoniena 600 g riebalai 30 g pjaustytos prieskoninės daržovės 2 stiklinės pipirai svogūnas 1 vnt miltai 1 šaukštas grietinė 1 stiklinė Gaminimas: 4 asmenims Mėsa išmirkoma ir įtrinama pipirais. Į keptuvą sudedam..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: menkė arba kumpis 800 g cukrus druska marinuoti agurkai 2 vnt rūkytas kumpis 50 g svogūnas 1 vnt petražolė 1 vnt morkos 2 vnt miltai 1 šaukštelis riebalai 30 g Gaminimas: 4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimam..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 1 svogūnas, 3 šaukštai sviesto, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno arba sultinio, 3 kiaušiniai, druskos, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti, įdė..
Recepto vertinimas:
Bulvių apkepas su porais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 4 porcijoms reikės: 500g virtų bulvių, 2 porų, po šaukštą aliejaus ir sviesto, kiaušinio, baltymo, 3/4 stiklinės riebios grietinės, druskos, pipirų, šaukšto petražolių, muskato riešuto. Tešlai: 1,5 stiklinės miltų, 1/2 pake..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės su kumpiu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijoms reikės: 600g su lupenomis virtų bulvių, 200g rūkytos šoninės, maltos paprikos, 1/2 galvutės gūžinės salotos, česnako skiltelės, 200g silkių aliejuje, druskos, 3 šaukštų aliejaus. Gaminimas: Bulves nulupkite, šonin..
Recepto vertinimas:
Jautienos guliašas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, 50 g riebalų, 2 svogūnai, šaukštas pomidorų padažas, šaukštas miltų, 100 g grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir pakepinti riebaluose. Tada apibarstyti druska, pipirais, įdėti pomidorų padažo, įpilti karšto v..
Recepto vertinimas:
Kepenėlės su sojų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g kepenėlių,1 stiklinė ryžių,2 stiklinės vandens,½ stiklinės žaliųjų žirnelių,aliejaus kepimui,truputis miltų,sojų padažo,1-2 švieži mandarinai,druskos,raudonųjų maltų pipirų. Gaminimas: Ryžius išvirkite. Ž..
Recepto vertinimas:
Vištienos ir baklažanų suktinukai
Vištienos ir baklažanų suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 baklažanų,20 ml alyvuogių aliejaus,600 g vištienos filė,1 pundelis šviežio baziliko,600 g pomidorų,1 valg. šaukšt. sviesto,druskos ir pipirų pagal skonį. Gaminimas: Baklažanus nuplaukite, nupjaukite kotelį ir supja..
Recepto vertinimas:
Sklindžiai iš kiaušinių ir grybų
Sklindžiai iš kiaušinių ir grybų Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g sūdytų grybų, 4 kiaušiniai, 2 šaukštai bulvių krakmolo, 4 šaukštai miltų, 1 stiklinė pieno, 50 g rūkytos nugarinės, 1 svogūnas, druskos, aliejaus. Gaminimas: Grybus, svogūną, rūkytą nugarinę sumalti mėsm..
Recepto vertinimas:
Grybai, kepti tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių vidutinio didumo grybų, aliejaus, petražolių lapelių. Tešlai: 1 stiklinė miltų, 3 kiaušiniai, 1 stiklinė pieno, 3 šaukštai aliejaus, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Iš miltų, su skysčiu išplakt�..
Recepto vertinimas:
Daržovių šašlykas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 nedidelės cukinijos, 4 kieti pomidorai, 50 g fermentinio sūrio, 2-3 šaukštai sviesto, čiobrelių pipirų, druskos. Gaminimas: Cukiniją supjaustyti griežinėliais. sudėti į verdantį vandenį. Virti 3 min., išgriebti kiaurasamč..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos gabaliukų troškinys
Kiaulienos gabaliukų troškinysIngridientai: * 200 g kiaulienos * 6 vidutinio dydžio bulvės * 2 plonesnės morkos * 4 žiedinio kopūsto šakelės * 1 raudonasis ankštinis pipiras * druskos pagal skonį * pipirų pagal skonį * aliejaus kepimui Gamini..
Recepto vertinimas:
Apkeptos sparaginės pupelėsIngridientai: 500g šparaginių pupelių prieskonių (vegetos ar pan.) druskos miltų česnako baziliko aliejaus ar sviesto Šparagines pupeles apvirti pasūdytame vandenyje.Išvyrus, nupilti vandenį , nuvarvinti, apibarstyti prieskoniais (vegeta),apvoli..
Recepto vertinimas:
Trupintas plokštainis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g miltų, 250 g miltinio cukraus, 3 kiaušiniai, 150 g sviesto, 7 g sodos, vanilinio cukraus. Gaminimas: Iš visų produktų paprastu būdu paruoškite minkomą tešlą, ir ją 1 valandą palaikykite šaltai. Prieš kepant skardą išklokit..
Recepto vertinimas:
Rudens mišrainė konservavimui Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kg pomidorų 2 kg paprikos 1 kg svogūnų 1 kg morkų 1stilinė aliejaus 1 stiklinė cukraus 1 stiklinė acto (arba nubrauktas šaukštas citrinos rūgšties) druskos pagal skonį (apie 4 nubrauktus šaukštus) Gaminimas: Pomidorus n..
Recepto vertinimas:
Konservuoti grybai savo sultyse
Konservuoti grybai savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg grybų, 20g druskos, kmynų pagal skonį, lauko lapų pagal skonį, juodųjų pipirų Gaminimas: Išplauti grybai supjaustomi ir sudedami į emaliuotą puodą. Kilogramui šviežių grybų ber..
Recepto vertinimas:
Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)
Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)Ingridientai:600 g miltų; 25 g mielių; 100 g cukraus; 100 g sviesto; 5 kiaušiniai; 1 arb. š. maltų anyžių; Ant peilio galo tarkuoto muskato riešuto; 2 valg. š. apelsinų esencijos; 1 valg. š. tarkuotos apelsino žievelės; Ant peilio ga..
Recepto vertinimas:
Žalios salotosIngridientai:75 g cikorijų,75 g garbanotų salotų,75 g "Frisse" salotų,4 virti putpelių kiaušiniai,75 g marinuotų agurkų,75 g saliero šaknies.Padažui:1 arbatinis šaukštelis garstyčių,2 šaukštai obuolių acto,4 šaukštai vandens,2 šaukštai aliejaus, truputis druskos, ..
Recepto vertinimas: