20 rezultatų ieškant "viskas is vistienos"
Kūčiukai II Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0.5 kg miltų ne pilna stiklinė pieno (vandens) 50 g aliejaus žiupsnelis druskos 20-30 g mielių ketvirtis stiklinės aguonų 100 g cukraus Aguonų pienui: stiklinė aguonų 2 l vandens cukraus pagal skonį Gaminimas: 2/3 mi..
Recepto vertinimas:
Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..
Recepto vertinimas:
Žuvies tortasIngridientai: 4 trapios tešlos blynų 1 sluoksnis: 200g tarkuoto fermentinio sūrio majonezo (tiek kad masė būtų tepama) viskas išmaišoma 2 sluoksnis: Konservuotas tunas savo sultyse (sutrintas šakute) majonezo (tiek kad masė būtų tepama) viskas išmaišoma ..
Recepto vertinimas:
Margieji sausainėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.250 g miltų, 2.100 g grietinės, 3.100 g cukraus, 4.1/4 šaukštelio sodos ar kepimo miltelių, 5.0,5 šaukšto kefyro ar acto, 6.1 kiaušinis, 7.2 šaukšteliai kakavos miltelių, 8.1 šaukštelis džiovintų mėtų ar melisų. Glajui: 9.0,..
Recepto vertinimas:
Višta vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 - 2 nedideli viščiukai, 2.2 šaukštai vištos taukų arba sviesto, 3.60 - 100 g smulkiais kubeliais supjaustytų lašinukų, 4.8 nedidelės galvutės svogūnų, 5.125 g pievagrybių, taurelė konjako, 6.1 stiklinė raudonojo vyno, 7.3 - 4 рak..
Recepto vertinimas:
Cepelinai Ingridientai: 4 kg bulvių 1 kg kiaulienos faršo 2 svogūnai 200 g rūkytų lašinukų ar šoninės grietinės pipirų druskos Gaminimas Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sut..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis su varškeIngridientai:10—12 bulvių, 2 kiaušiniai, stiklinė pieno, 300 g varškės, šaukštelis susmulkinto peletrūno, 50 g lašinių, šaukštas grietinės, 100 g sviesto, truputis cukraus, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, u�..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 7 - 8 žalios bulvės, 2 - 3 virtos bulvės, druskos Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Kai krakmolas nusėda, skystis nupilamas, o krakmolas užpilamas stikline karšto pien..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis. Kitas būdas
Bulvių plokštainis. Kitas būdasIngridientai:1 kg bulvių, 2 kiaušiniai, 1 stiklinė pieno, 300 g varškės, 1 šaukštelis susmulkinto peletrūno, 50 g lašinių, 1 šaukštas grietinės, 100 g sviesto, truputis cukraus, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, truputį nusunk..
Recepto vertinimas:
Švilpikai (bulbonai)Ingridientai:6—7 bulvės, 1 stiklinė miltų, 1—2 kiaušiniai, 50 g sviesto, 2 šaukštai grietinės, druskos. Padažui: 100 g varškės, 1/2 stiklinės pieno, 100 g lašiniukų, druskos, svogūnų laiškų, krapų.Gaminimas Su lupenomis virtos bulvės..
Recepto vertinimas:
MišrainėIngridientai:250 g virtų, su lupenomis bulvių, 250 g morkų, 250 g konservuotų žaliųjų žirnelių, svogūnas, virtas raudonasis burokėlis, pusė stiklinės aliejaus (geriausiai tinka sėmenų), svogūnų ar krapų šakelių, druskos, cukraus, acto, kmynų.Gaminimas Bulvės..
Recepto vertinimas:
Kūčiukai (prėskučiai, kleckai, sližikai, skrebučiai)
Kūčiukai (prėskučiai, kleckai, sližikai, skrebučiai)Ingridientai:0.5 kg miltų, ne pilna stiklinė vandens, 50 g aliejaus, žiupsnelis druskos, 20-30 g mielių, ketvirtis stiklinės aguonų, 100 g cukraus.Gaminimas 2/3 miltų, nurodytų receptūroje, išsijojami į dubenėlį. Jų viduje pada..
Recepto vertinimas:
Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)
Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)Ingridientai:4 asmenims: Pusė pakelio lazanijos lakštų (250 g.), 200 g parmezano sūrio; 1 svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g jautienos faršo, 200 g pievagrybių, 0,5 stiklinės balto vyno, 0,5 stiklinės vandens, 3 ..
Recepto vertinimas:
Aviečių - riešutų nugos tortas
Aviečių - riešutų nugos tortasIngridientai:12 porcijų Torto biskvitas, 300 g riešutų nugos (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 300 g šviežių arba šaldytų aviečių ir 12 želė saldainiukų tortui puošti, 4 valg. šaukšt. aviečių uogienės, cukraus pagal skonį, 600 g grietin..
Recepto vertinimas:
Tortas "Paletė"Ingridientai:Tešlai: 200 g miltų, 50 g maltų laždyno riešutų, 70 g cukraus, 125 g sviesto arba margarino, 1 kiaušinis, žiupsnelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, citrinų esencija. Varškės kremui: 150 g nešalto sviesto, 200 g cukraus, 4 kiaušiniai, 500 g varšk�..
Recepto vertinimas:
Vaflių tortasIngridientai:10 vaflių (18 cm skersmens), 150 g marcipaninės masės (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 3 valg. šaukšt. abrikosų džemo, 3 valg. šaukšt. abrikosų likerio arba citrinų sulčių, 125 ml grietinėlės (grietinės), 125 g šokolado, 100 g riešutų nugos (ž..
Recepto vertinimas:
Tortas "Pasveikinimas"Ingridientai:Tešlai: 10 kiaušinių, 300 g cukraus, 2 pak. vanilinio cukraus, 200 g miltų, 100 g krakmolo, 2 nubraukti arbat. šaukšt. kepimo miltelių. Kremui: 300 g sviesto, 4 kiaušinių tryniai, 150 g cukraus pudros, 400 g riešutų nugos (žiūrėkite skyrelyje "Visk..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė dovana“Ingridientai:Tešlai: 8 kiaušiniai; 240 g cukraus; 240 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių. Įdarui: 200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 valg. š. cukraus pudros; 210 ml konservuotų bruknių. Papuošimui: 50 g ta..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai:1 pakelio lazanijos lakštų (500 g.), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas,1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g faršo (galima 150 g kiaulienos ir 150 g jautienos), 15 g džiovintų grybų arba 200 g pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno,0.5 s..
Recepto vertinimas: