25 rezultatų ieškant "viska"
Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis
Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Gūžė garbanotųjų salotų lapų ar „Poli“ salotų (200 g), 200 g ryžių „Jazmin“ ir raudonųjų ryžių „Blue Dragon“, 100 g šviežių saldžiųjų paprikų, 100 g konservuotų agurk..
Recepto vertinimas:
Kiniškos salotos lietuviškai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Morkos, ilgavaisis agurkas, kepintos saulėgražos, riešutai arba sezamo sėklos, apelsinas, šlakelis aliejaus, sojų padažo, druskos, pipiru, česnako, panevėžio file arba virtos jautienos. Gaminimas: Mo..
Recepto vertinimas:
Apelsininiai-Šokoladiniai saldainiai
Apelsininiai-Šokoladiniai saldainiai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Gaminimas: Ištirpinkite šokoladinį sviestą, įdėkite šokoladą ir ant silpnos ugnies turėtų ištirpti ir šokoladas. Viskam ištirpus viską sumaišykite ir leiskite ataušti. Atskirame inde suplakite trynius ir cukraus ..
Recepto vertinimas:
Jogurtiniai ledai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 šaukštas krakmolo 1,5 stiklinės pieno 100g kokoso drožlių 50g migdolų plokštelių cukraus ar medaus pagal skonį 1 stiklinė tiršto jogurto Gaminimas: Stiklinę pieno užviriname su cukrumi ar medumi (saldiname pagal skonį), o likusiame p..
Recepto vertinimas:
Japoniškos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai sezamų, 250 g makaronų, aliejaus, česnako, tarkuotos imbiero šaknies, 150 g šparaginių pupelių, 100 g morkų, 2 svogūnai, 100 g pievagrybių, 2 šaukštai sojų padažo, keptų žemės riešutų. Gaminimas: Makaronus išvirti...
Recepto vertinimas:
Ryžių pudingas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160 g košės, 1 kiaušinis, 15 g cukraus, 10 g razinų, 10 g sviesto, 75 g padažo, 30 g uogienės, 5 g džiūvėsėlių. 5 g grietinės, druskos, truputis vanilės. Gaminimas: Ryžių košę, ką tik išvirtą, ataušinkite iki 70 laipsnių, sudėk..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir cukinijų apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 600g bulvių 200g cukinijos 200g virtos dešros 200g grietinėlės 75g lydyto sūrio druskos, pipirų, muškato riešuto Gaminimas: Bulves nuskusti.Nuvalyti cukinijas, supjaustyti griežinėliais. Supjaustyti ratukais..
Recepto vertinimas:
Lietuviška kiaušinienėIngridientai: 7 kaiušinių 2 stiklinių pieno Miltų tiek, kad masė būtų tiršta Lašinių Išplakti kiaušinius su 2 stiklinėm pieno, pridėti miltų tiek, kad masė būtų tiršta kaip grietinė. Pridėti pailgų supjaustytų lašinių griežinėlių. Išma..
Recepto vertinimas:
Lašišos sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Gaminimas: 1 vidutinio dydžio porą supjaustyti griežinėliais ir pakepinti svieste(galima ir aliejuje-kaip kam skaniau) veliau sudėti smulkiai supjaustyta nedidele morką, 2 bulves ir šiek tiek saliero šaknies. Viską patroškinti, įdėti tru..
Recepto vertinimas:
Lietuviška eglė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.20 kiaušinių, 2.1 kg sviesto, 3.1 kg cukraus, 4.3,5 kg miltų, 5.0,5 l grietinės, 6.2 šaukšteliai sodos, 7.1 šaukštelis citrinos rūgšties, 8.1 pakelis vanilino, truputis citrinos sulčių. Glajui (žvaigždutėms klijuoti): 9.0,5 kg cukr..
Recepto vertinimas:
Kalafijorai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 Kalafijoras 2vidutinių svogunu 2skilteliu cesnako 2dideles morkos 200ml grietinėlės grietines sviesto druskos pipirų sojos padažo Gaminimas: Nuplauname kalafijorą ir pasmulkine (nepjaustom o lauzom jis juk lengvai smulkinasi po šakele) dedam..
Recepto vertinimas:
Senoviškai sluoksniuotoje tešloje kepta menkė su šviežiomis salotomis, pagardintomis saldrūgščiu aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160g sluoksniuotos tešlos, 30g virtų ryžių, 5g petražolių, 200g menkės filė, 10g citrinų sunkos, 1,5g drusk..
Recepto vertinimas:
Obuolių pyragas 3 Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg. luptų obuolių 2 stiklinės cukraus 2stiklinės miltų 5 kiaušiniai 0,5 citrinos žiupsnelis cinamono pokelis vanilinio cukraus Gaminimas: Kepimo skardą išbarstyti džiuvesėliais. Į ją supjausstyti grežinėli..
Recepto vertinimas:
Lietuviškas midusIngridientai:7kg šviežio medaus, 10l. vandens, 200g džiovintų kadagio uogų, 40g kultūrinių vyno mielių, 5g citrinos rūgšties.Gaminimas Į užvirintą ir atvėsintą vandenį sudedama 2kg medaus, padaugintos mielės, ištirpyta citrinos rūgštis, susmulkintos ir suri�..
Recepto vertinimas:
Suflė su sūriuIngridientai:400 g pieno, 100 g sviesto, 130 g miltų, 100 g tarkuoto sūrio, 5 kiaušiniai, druskos, pipirų, muskato riešutų. Gaminimas Miltus pakepinti svieste, užpilti karštu pienu. Pridėti truputį druskos, pipirų, žiupsnelį muskato riešutų, viską išmaišyti ..
Recepto vertinimas:
Frankfurto vainikas (Violetos)
Frankfurto vainikas (Violetos)Ingridientai:450 g. minkšto sviesto, 375 g. cukraus, 1 pak. vanilinio cukraus, 5 kiaušiniai, 200 g. miltų, 3 nubraukti šaukšteliai kepimo miltelių, 150 g. lazdyno riešutų (kapotų), 2 pak. vanilinio pudingo, 750 ml. pieno, 125 g. slyvų džemo, 4 valgomi šaukš..
Recepto vertinimas:
Tinginys su kondensuotu pienu (Ugnės)
Tinginys su kondensuotu pienu (Ugnės)Ingridientai:500g sausainių (pvz: "Gaidelis"), 1 pak.sviesto (180g), 1 didelė plytelė šokolado, pusė stiklinės cukraus, pusės stiklinės kondensuoto pieno.Gaminimas Sausainius ir šokoladą sutrupinkite gabalėliais. Puode ant lėtos ugnies ištirpinkite..
Recepto vertinimas:
Makaronai su sūriu (Saimono)Ingridientai:4 porcijoms: 500g makaronų (geriausia vamzdelio formos); ~100g sūrio; ~200g faršo arba dešros; 3-4 valg. š. pomidorų padažo (kuo tirštesnio); 1 valg. š. majonezo; 1 skiltelė česnako; 1 pomidoras; 3-4 valg. š. aliejaus (geriausia alyvuogių). Pr..
Recepto vertinimas:
Sviestinis kremas su pudinguIngridientai:3 tryniai; 2 valg. š. cukraus; 60 g krakmolo arba 1 pak. vanilinio pudingo miltelių; 500 ml pieno; 250 g sviesto; 150 g cukraus pudros; 2-3 valg. š. ryžių degtinės arba romo, arba likerio; 1 vanilės lazdelės šerdis arba 4 valg. š. kakavos miltelių..
Recepto vertinimas:
Biskvitinė tešlaIngridientai:6 kiaušiniai; 200 g cukraus; 1 citrinos tarkuota žievelė; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių.Gaminimas 1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti prieskonius. Bal..
Recepto vertinimas:
Biskvitinė tešla su vandeniuIngridientai:6 kiaušiniai; 300 g cukraus; 1 citrinos tarkuota žievelė arba 1 pak. vanilinio cukraus; 300 g miltų; 2 arb. š. kepimo miltelių.Gaminimas 1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti iki purios masės. Plakant po vieną �..
Recepto vertinimas:
Senoviškas vokiškas meduolisIngridientai:50 g mielių; 125 ml drungno pieno; 1 kg miltų; 250 g sviesto; 4 kiaušiniai; 4 tryniai; 100 g cukraus; 1 maža citrina; Žiupsnelis druskos; 100 g maltų migdolų; Sviesto formai patepti; Cukraus pudros meduoliui apibarstyti.Gaminimas Įmaišalui mieles ..
Recepto vertinimas:
Mielinės tešlos pyragėliai su vyšniomis
Mielinės tešlos pyragėliai su vyšniomisIngridientai:6 vidutinio dydžio pyragėliams: Tešlai: 250 g miltų; 1 pak. sausų mielių; 40 g cukraus; 125 ml drungno pieno; 2 valg. š. sviesto arba margarino; 1 kiaušinis; Žiupsnelis druskos. Įdarui: 700 g konservuotų vyšnių; 2 valg. š. van..
Recepto vertinimas:
Bandelės su avietėmis bei vaniliniu padažu
Bandelės su avietėmis bei vaniliniu padažuIngridientai:12 bandelių: 42 g kubelis mielių; 270 ml pieno; 500 g miltų; 90 g cukraus; 2 kiaušiniai; 8 tryniai; 220 g sviesto; Žiupsnelis druskos; 1 vanilės lazdelė; 10 ml romo; Trinta citrinos žievelė; 100 g aviečių uogienės arba trintų av..
Recepto vertinimas:
Cepelinai Ingridientai: 12 - 15 žalių bulvių, 4 - 5 virtos bulvės, druskos Gaminimas Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia trintuve. Bulvių tarkius išsunkti per marlę, skysčio neišpilti, bet palaukti, kol nusistovės krakmolas. Virtas bulves sutrynti į košę. Tuomet nupilti tarkių ..
Recepto vertinimas: