20 rezultatų ieškant "virtos vistienos"
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 – 5 bulvės, 0,5 l pieno, 0,5 kg žiedinių kopūstų, 1 kiaušinis, 200 g virtos mėsos, 0,5 šaukšto kmynų, 1 svogūnas, 50 g sviesto, druska. Gaminimas: Bulves išvirkite, sugrūskite, supilkite karšt..
Recepto vertinimas:
Virtų bulvių blynai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 7-8 bulvės, kiaušinis, šaukštas miltų, šaukštas krakmolo, 3 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, druskos Gaminimas: Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsamale, suberiami miltai, krakmolas, įmušamas kiaušinis, pasūdoma, ..
Recepto vertinimas:
Grybų užkanda Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1l virtų grybų, 2 virtos bulvės, 2 virtos morkos, 3 svogūnai, 1 stiklinė aliejaus, Truputis pipirų, Druskos. Gaminimas: Grybus ir 2 svogūnus sumalti ir į juos įdėti pipirus bei druską. Bulves ir morkas smulkiai sutarkuoti ir sumaišyti su g..
Recepto vertinimas:
Siurprizas (sumuštinis)Ingridientai: 1 baltagūžio kopūsto galva 200 g fermentinio sūrio 200 g rūkytos ar virtos dešros 100 g virtos mėsos ir kumpio agurkas pomidoras keletas ridikėlių vynuogių kekė obuolys Gaminimas: Kopūstas, nuėmus pažeistus ir nešvarius lapus, n..
Recepto vertinimas:
Jautienos ir silkės apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.300 g virtos jautienos, 2.5—6 virtos bulvės, 3.100 g silkes filė arba 4.200 g nevalytos silkės, 5.200 g grietinės, 6.2 kiaušiniai, 7.30 g margarino, 8.1 šaukštas maltų džiūvėsėlių, 9.50 g sūrio. Gaminimas: Mėsą suma..
Recepto vertinimas:
Sumuštinis "Siurprizas" Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 baltagūžio kopūsto galva, 200 g fermentinio sūrio, 200 g rūkytos ar virtos dešros, 100 g virtos mėsos ir kumpio, agurkas, pomidoras, keletas ridikėlių, vynuogių kekė, obuolys. Gaminimas: Kopūstas, nuėmus pažeistus i..
Recepto vertinimas:
Bulviniai paplotėliaiIngridientai:7 žalios bulvės 3 virtos bulvės 1 kiaušinis 200 g virtos mėsos 1 šaukštas grietinės 1 svogūnas mairūno maltų pipirų druskosGaminimasŽalias bulves nuskusti, sutarkuoti, nusunkti. Sudėti sugrūstas virtas bulves, grietinę, įmu&s..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir daržovių mišrainėIngridientai:3-5 virtos bulvės, 2 vidutinio dydžio virtos morkos, 2 virti salierai, 0,5 stiklinės pieno ar grietinės, 50 g varškės, 3-4 kalendros grūdeliai, truputis mairūno lapelių, cukraus, druskos.Gaminimas Bulvės, morkos ir salierai supjaustomi k..
Recepto vertinimas:
Bulvių mišrainė su mėsaIngridientai:3-5 virtos bulvės, 200 g virtos paukštienos, triušienos ar neriebios kiaulienos, 100 g raugintų grybų, svogūnas, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto ar 0,5 citrinos sultys, susmulkintų kalendros grūdelių, cukraus, druskos.Gaminimas Bulv�..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir porų mišrainėIngridientai:2—3 virtos bulvės, 2 porai, 2 džiovinti virti grybai, obuolys, šaukštas grietinės, šaukštas majonezo, druskos.Gaminimas Virtos bulvės, porai, grybai, obuolys supjaustomi šiaudeliais. Pasūdoma, sumaišoma ir užpilama grietinės ir majon..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir kiaušinių mišrainėIngridientai:3—4 virtos bulvės, 3 kietai virti kiaušiniai, svogūnas, 200 g rūkytos menkės, 3 šaukštai majonezo ar grietinės su garstyčiomis arba krienais, druskos.Gaminimas Virtos bulvės ir kiaušiniai supjaustomi griežinėliais, svogūnas sus..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir ridikų mišrainėIngridientai:3—4 virtos bulvės, juodasis ridikas, svogūnas, 2 šaukštai grietinės, druskos, cukraus.Gaminimas Virtos bulvės supjaustomos skiltelėmis (šiaudeliais), ridikas stambiai sutarkuojamas, svogūnas. susmulkinamas, supilama grietinė, išplakta ..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir gelteklių mišrainėIngridientai:2-3 virtos bulvės, 3 virtos gelteklės šaknys, 3 - 4 džiovinti grybai, 2 šaukštai majonezo, virtas kiaušinis, šaukštelis pyrago džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Virtos bulvės ir gelteklės šaknys supjaustomos griežinėliais. Džiovinti..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir mėsos užkandisIngridientai:2—3 virtos bulvės, 200 g virtos mėsos liekanų, 2 virtos morkos, raugintas agurkas, 2—3 šaukštai virtų pupelių ar konservuotų žaliųjų žirnelių, 2—3 kietai virti kiaušiniai, 3—4 šaukštai majonezo ar grietinės, š..
Recepto vertinimas:
Kilkių užkandisIngridientai:6 nedidelės virtos bulvės, maltų kmynų. Įdaras: 200 g kilkių, virta morka, svogūnas, virta bulvė, raugintas agurkas ar šaukštas raugintų kopūstų, 2 šaukštai majonezo, maltų kalendros grūdelių.Gaminimas Kilkės nuplaunamos, išimami kaulai, k..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 7 - 8 žalios bulvės, 2 - 3 virtos bulvės, druskos Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Kai krakmolas nusėda, skystis nupilamas, o krakmolas užpilamas stikline karšto pien..
Recepto vertinimas:
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepasIngridientai:4—5 bulvės, 0,5l pieno, 0,5 kg žiedinių kopūstų, kiaušinis, 200 g virtos mėsos, 0,5 šaukšto kmynų, svogūnas, 50 g sviesto, druskos.Gaminimas Bulvės išverdamos, sutrinamos, supilamas karštas pienas, pasū..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir virtos mėsos apkepas
Bulvių ir virtos mėsos apkepasIngridientai:5—6 virtos bulvės, 100 g margarino, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai tarkuoto olandiško sūrio, 200 g virtos mėsos liekanų, 50 g sviesto, druskos.Gaminimas Bulvės stambiai sutarkuojamos. Margarinas, kiaušinių tryniai ir druska išsukama ik..
Recepto vertinimas:
Bulviniai rageliai su kiaulienos įdaru
Bulviniai rageliai su kiaulienos įdaruIngridientai:6—7 žalios bulvės, 3 virtos bulvės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas grietinės, 200 g virtos kiaulienos, 1 svogūnas, maltų pipirų, druskos, riebalų kepimui.Gaminimas Žalios bulvės sutarkuojamos, sudedamos sugrūstos virtos bulvė..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai (cepelinai)Ingridientai:1 kg žalių bulvių, 3—4 virtos bulvės, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Tada skystis nupilamas, o krakmolas sudedamas į tarkinius. Virtos bulvės sugrūdamos. ..
Recepto vertinimas: