25 rezultatų ieškant "savo"
Grybų ir žuvies apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g. šviežių ar savo sultyse virtų grybų, 250 g. virtos ar keptos žuvies, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, maltų džiūvėsėlių ar tarkuoto sūrio, (1 svogūnas). Gaminimas: Formą pa..
Recepto vertinimas:
Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse
Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 3-4 kalakuto šlaunelės(krūtinėlė), 6-8 rūgštūs obuoliai, 100 gr.džiovintų slyvų,majonezo mažas stklainis, 1 šaukštas garstyčių,paukštienos prieskoniai, cinamonas, Gam..
Recepto vertinimas:
Medaus tortas su riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2,5 stiklinės miltų, 100 g medaus, 1 kiašinis, 100 g sviesto, 1-2 valgomieji šaukštai grietinės. Kremui: 1 stiklinė šaltos grietinės (geriau naminės), 1 stiklinės cukraus, šiek tiek citrinos rūgšties, 20 susmulkintų graikini�..
Recepto vertinimas:
Grybų ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. makaronų , vandens, 400 g. sūdytų ar savo sultyse virtų grybų, 2 svogūnai, 60 - 80 g. rūkytos nugarinės, 2 kiaušiniai, 0,5 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas grietinės, 1 šaukštas tarkuoto sūrio, 1 š..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g. sūdytų ar savo sultyse virtų grybų, 1 svogūnas, 2 - 3 šaukštai sviesto, 2 - 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, 3 - 4 kiaušiniai, druskos, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių ar tarkuoto sūrio. Gaminimas: Grybus ir svogūn..
Recepto vertinimas:
Grybų kotletai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 400 g grybų, 200 g virtų grybų, maltų džiūvėsėlių, 0,5 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, svogūnas, 2 šaukštai grietinės, druskos, pipirų, krapų, riebalų. Gaminimas: Šviežius grybus troškinti savo sultyse. Grybus kartu su svogūnu ir ..
Recepto vertinimas:
Grybų ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g makaronų arba lakštinių, vandens, druskos, 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 2 svogūnai, 70 g rūkytos nugarinės, 2 kiaušiniai, l,5 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas grietinės, 1 šaukštas tarkuoto..
Recepto vertinimas:
Grybų ir žuvies apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g savo sultyse virtų arba sūdytų grybų, 250 g virtos arba keptos žuvies, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno arba grietinėlės, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, maltų džiūvėsėlių arba tarkuoto sūrio, 1 svogūnas. Gaminim..
Recepto vertinimas:
Grybų ir mėsos apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g savo sultyse virtų grybų, 150 g virtos arba keptos mėsos, 200 g makaronų arba 8 — 10 bulvių, 2 šaukštai sviesto, 2 stiklinės pieno, 3 kiaušiniai, druskos, tarkuoto sūrio arba maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Makaronus i..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas su kumpiu ir ryžiais
Purus grybų apkepas su kumpiu ir ryžiais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 300 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 100 g kumpio, 1 svogūnas, druskos, pipirų, 1 šaukštas pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, 1 šaukštas sviesto, 1 stiklinė vandens, 1,5 stiklinės pieno arba sultinio, 3..
Recepto vertinimas:
Grybų ir kruopų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 2 svogūnai, 1 petražolė arba gabalėlis saliero, 3 šaukštai margarino, 1 stiklinė perlinių kruopų, 3 stiklinės vandens, druskos, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai grietinės. Gaminimas: Gryb..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 1 svogūnas, 3 šaukštai sviesto, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno arba sultinio, 3 kiaušiniai, druskos, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti, įdė..
Recepto vertinimas:
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 troškintą kopūsta, 2 stiklinės savo sultyse virtų grybų, 2 rauginti agurkai, 1 šaukštas riebalų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 1 svogūnas arba poras. Gaminimas: Į ri..
Recepto vertinimas:
Savo sultyse troškinta jautiena
Savo sultyse troškinta jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 svogūnai, druskos, pipirų, 50 g sviesto. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Puodą padengti sviestu, tada sudėti mėsą, o ant viršaus supjaustytą svogūną. Viršuje vėl uždėti mėsą. Apibarstyti ..
Recepto vertinimas:
Vištiena su keptom daržovėm Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 vištienos krūtinėlės gabaliukai 4 morkos 1 žalias agurkas 3 saldžiosios paprikos 2 svogūnai 2 pomidorai pomidoro padažo prieskonių pagal skonį Gaminimas: Daržoves nuplauti. Morkas sutarkuoti burokine tarka. Papriką supj..
Recepto vertinimas:
Grybai su kumpiu ir sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g savo sultyse troškintų grybų, 75 g lieso karštai rūkyto kumpio, 75 g sūrio, 1 kietai virtas kiaušinis, 3 šaukštai grietinės, druskos, maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Šviežius grybus nuvalyti, nuplauti ir ištroškinti ..
Recepto vertinimas:
Grybų pudingas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 50 g sviesto, 1 svogūnas, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, 0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių, 1 stiklinė pieno arba sultinio, sviesto formai patepti, maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Grybus suk..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su Savojos kopūstu
Balandėliai su Savojos kopūstuIngridientai: Savojos kopūsto gūžė (nedidelė), 100 g cukinijos, po pusę raudonosios ir geltonosios paprikos, raudonasis svogūnas, 15 g sojų padažo, 0,5 stiklinės apvaliųjų ryžių, alyvuogių aliejaus, druskos, prieskonių. Padažui: pusė..
Recepto vertinimas:
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 skardinių konservuoto tuno savo sultyse, 5 bulvių, išvirtų su lupenomis, 1 stambios svogūno galvutės, 4 pomidorų, 200 g ankštinių pupelių, druskos, 8 ančiuvių filė, 0,5 gūžės žal..
Recepto vertinimas:
Jautiena troškinta savo sultyse
Jautiena troškinta savo sultyse Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos,2. 2 dideli svogūnai, 3.druskos, pipirų, 4.50 g sviesto Gaminimas: Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais ir gerai išmušti. Troškintuvo dugną plonai iš..
Recepto vertinimas:
Keptas ešerys grybų padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg nuvalytų ešerių, miltų, riebalų, druskos, citrinos sulčių, 2.1 šaukštas sviesto arba kitų riebalų, 3.1 šaukštas miltų, 4.0,5 stiklinės žuvų arba grybų sultinio, 5.0,5 stiklinės grietinės, 6.1 šaukštas baltoj..
Recepto vertinimas:
Bruknės savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg bruknių, cukraus pagal skonį Gaminimas: Bruknes nuplaukite, pusė jų supilkite į stiklainius. Iš kitos pusės uogų išspauskite sultis, užvirkite jas, pasaldinkite pagal skonį ir užpilkite ant bruknių. St..
Recepto vertinimas:
Juodieji serbentai savo sultyse
Juodieji serbentai savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg juodųjų serbentų, 700g cukraus Gaminimas: Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80&..
Recepto vertinimas:
Konservuoti grybai savo sultyse
Konservuoti grybai savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg grybų, 20g druskos, kmynų pagal skonį, lauko lapų pagal skonį, juodųjų pipirų Gaminimas: Išplauti grybai supjaustomi ir sudedami į emaliuotą puodą. Kilogramui šviežių grybų ber..
Recepto vertinimas:
Pomidorai savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pomidorai, kiek tilps Užpilui reikės: 1 litro šviežių pomidorų sulčių, šaukštelis druskos, 2 šaukštai aliejaus, juodųjų pipirų, petražolių šaknų. Gaminimas: Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkin..
Recepto vertinimas: