21 rezultatų ieškant "virtomis"

Duonos mišrainė

Duonos mišrainė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai:  -50g."Ruginės"duonos; -100g. virtų pupelių, -fermentinio sūrio, -saldžiosios paprikos, -trupučio svogūno, -aliejaus, -skiltelės česnako. Gaminimas: Svogūną supjaustome ir pakepiname aliejuje, kad suminkšt..

Recepto vertinimas: 4

Troškintos stintos majoneze "Karotinas"

Troškintos stintos majoneze "Karotinas" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 stintos 300 g „Daumantų“ majonezo „Karotinas“ 2 svogūnai 1 morka 50 g sviesto 5 vnt.juodųjų pipirų žirnelių 2 vnt.lauro lapų druskos, svogūnų laiškų Gaminimas:..

Recepto vertinimas: 0

Kepti kiaulių šonkauliukai

Kepti kiaulių šonkauliukai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: kiaulių šonkaulių – 400g aliejaus – 2 šaukštai česnakų – 2 skiltelės maltos paprikos, druska lauko kepsnių padažo (geriausia – „Santa Maria“) – 200 g. Gaminimas: Kiaulių š..

Recepto vertinimas: 3

Žuvis piene

Žuvis piene Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g žuvų filė 200 g rūkytų lašinukų 2 svogūnai Pieno Maltų pipirų Druskos Gaminimas: Žuvų gabaliukus dedame į riebalais išteptą ugniai atsparų indą, sluoksniuojame su lašinukais ir svogūnų griežinėliais, pasūdome, įpilame pieno,..

Recepto vertinimas: 0

Pupelių salotos su duona

Pupelių salotos su duona Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g virtų pupelių, 30 g juodos duonos, 30 g fermentinio sūrio, 3 g česnako, 40 g majonezo, aliejaus duonai pakepti Gaminimas: Kubeliais supjaustyta duona pakepama aliejuje, sūris supjaustomas kubeliais, smulkiai sukapojamas česnakas. ..

Recepto vertinimas: 2

Veršienos kepsnys su daržovėmis

Veršienos kepsnys su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 7 kg veršienos be kaulų 100 g plonais griežinėliais pjaustytų lašinukų l kubelis koncentruoto mėsos sultinio 100 ml vandens 30 g sviesto 1 šalavijo šakelė Maltų pipirų, druskos Gaminimas: 1...

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su šampano padažu

Lašiša su šampano padažu Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms:  4 gabalėliai lašišos (kiekvienas maždaug po 200 g) 200 g krevečių 1 svogūnas 1 avokadas 3 kiaušiniai 2 citrinų sultys 3 šaukštai majonezo 1 šaukštas pomidorų tyrės 1 kubelis koncentruoto paukšti..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiais įdaryta žalia paprika

Pievagrybiais įdaryta žalia paprika Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 žalios paprikos, 250 g pievagrybių, 6 riekelės džiūvėsių, 4 šaukštai grietinės, 2 kiaušiniai, 3-4 šaukštai sojos padažo, svogūnas, pagal skonį susmulkintų petražolių lapelių, druskos, pipirų.  Gaminima..

Recepto vertinimas: 0

Kepti vištienos maltiniai

Kepti vištienos maltiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 74 g vištienos, 18 g pyrago, 22 g pieno, 3 g sviesto, 0.5 kiaušinio, 10 g maltų džiuvėsėlių, 13 g lydyto sviesto, 150 g priedo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Maltos mėsos masei naudojami visi raumenys. Mėsą nulupkite nuo kaulų ..

Recepto vertinimas: 0

Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje

Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 30 g krienų, 150 g sultinio, 10 g 3 % acto, 30 g grietinėlės, 5 g miltų, 5 g sviesto arba margarino, 150 g priedo, pipirų, lauro lapelių, žalumynų, druskos. Gaminimas: Keptuvą ištepkite sviestu, p..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg baltagūžių kopūstų, 50 g sviesto, 300 g sūdytų grybų, 100 g liesos rūkytos mėsos, 2 svogūnai, 2 kiaušiniai, 2 stiklinės vandens arba sultinio, druskos, miltų, riebalų, muskato riešuto, 1 šaukštas grietin..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir kiaušinių apkepas

Grybų ir kiaušinių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g džiovintų grybų, 70 g riebios bekoninės kiaulienos, 2 svogūnai, 6 kiaušiniai, 3 šaukštai pieno, druskos, pipirų, aštraus padažo. Gaminimas: Kapotus grybus, kiaulieną, svogūnus ištroškinti ir ataušinti. Į troškinį..

Recepto vertinimas: 0

Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas

Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 riekės baltos duonos, 1 stiklinė pieno, 400 g šviežių grybų, 100 g lieso kumpio, 5 kiaušiniai, druskos, pipirų, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Baltos duonos riekes išmirkyti piene ir s..

Recepto vertinimas: 0

Natūralūs kiaulienos maltiniai su svogūnais

Natūralūs kiaulienos maltiniai su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 110 g kiaulienos, 10 g vandens, 15 g kiaulės taukų, 50 g mėsos sulčių, 10 g svogūnų, 100 - 150 g priedo, pipirų, druskos. Gaminimas: Į maltą kiaulieną pridėkite pipirų, druskos, įpilkite šalto sultinio arb..

Recepto vertinimas: 5

Sklindžiai su virtomis bulvėmis

Sklindžiai su virtomis bulvėmisIngridientai:4—5 žalios bulvės, 2—3 virtos bulvės, 2 šaukštai miltų, stiklinė kefyro, kiaušinis, druskos, riebalų kepimui.Gaminimas Žalios bulvės sutarkuojamos, virtos sumalamos mėsmale, sudedami miltai, kiaušinis, supilamas kefyras..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena

Virta jautienaIngridientai:1kg jautienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").Gaminimas Mėsa dedama į verdantį vandenį, kad apsemtų, sudedamos prieskoninės daržovės ir ant mažos ugnies verdama, kol suminkštės (1—..

Recepto vertinimas: 0

Virta rūkyta jautienos nugarinė

Virta rūkyta jautienos nugarinėIngridientai:800 g jautienos nugarinės, druskos, prieskonių, truputis valgomosios, salietros ar cukraus.Gaminimas Į verdantį vandenį panardinama jautienos nugarinė, vandeniui vėl užvirus, mėsa išgriebiama, nusausinama, įtrinamą druska, sumaišyta su p..

Recepto vertinimas: 0

Žemaitiškas avienos kepsnys

Žemaitiškas avienos kepsnysIngridientai:800 g avienos (nugarinės, šlaunies), prieskonių, prieskoninių daržovių (morkų, svogūnų, česnako, petražolių ir kt.), 20 g riebalų, druskos.Gaminimas Mėsa keletą valandų pamirkoma išrūgose ar rūgusiame piene (galima marinuoti ir parūgš..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas ungurys

Troškintas ungurysIngridientai:800 g ungurio, 2 citrinos, 20 g sviesto, 2 svogūnai, saliero, prieskonių (pipirų, lauro lapelių, gvazdikėlių, mairūno), 1/2 stiklinės baltojo vyno, druskos, miltų ar džiūvėsėlių.Gaminimas Ungurys nulupamas, nuplaunamas, supjaustomas gabalais, paš..

Recepto vertinimas: 0

STRĖVOS SUKTINIS

STRĖVOS SUKTINISIngridientai:800g kiaulienos nugarinės2 kiaušiniai3 šaukštai džiūvėsėlių3 šaukštai riebalų kepsniui kepti1,5 šaukšto sviesto kepsniui užpiltipipirų, petražoliųĮdarui: 3-4 džiovint..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas viščiukas su šviežiais baravykais

Troškintas viščiukas su šviežiais baravykaisIngridientai:1 viščiukas,2 morkos,5-6 baravykai,1 poras,150 g sviesto,truputis petražolių,druskos,pipirų.GaminimasNuvalytus baravykus ir porą supjaustome griežinėliais,sutarkuojame morkas ir pakepame su 100 g. sviesto.Įberiame susmulkintų pe..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: virtomis