7 rezultatų ieškant "virtinukai is varskes"
Virtinukai su vaisių įdaru Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 50 g miltų, 20 g pieno, 0,5 kiaušinio, 5 g sviesto, 5 g cukraus, 1 g druskos. Įdarui: 110 g obuolių, 100 g vyšnių be kauliukų, 30 g grietinės, 30 g cukraus. Gaminimas: Miltai išsijokite ant stalo, viduryje padarykite duo..
Recepto vertinimas:
Virtinukai su žalios mėsos įdaru (koldūnai)
Virtinukai su žalios mėsos įdaru (koldūnai)Ingridientai:2 stiklinės miltų, 1/2 kiaušinio, vandens, druskos. Įdarui: 300 g jautienos, 200 g lajaus, 1 svogūnas, 2 šaukštai sultinio ar vandens, mairūnų, druskos, truputis cukraus ir pipirų.Gaminimas Iš miltų, sūdyto vandens ..
Recepto vertinimas:
Vištienos sultinys su virtinukais, įdarytais jautiena
Vištienos sultinys su virtinukais, įdarytais jautienaIngridientai:Sultinius: 1 kg. vištienos su kaulais, 1 morka, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis, kvapniųjų pipirų grūdelių, 3l. vandens, petražolių lapelių. Virtinukams: 400g. maltos jautienos, 1 svogūnas, 2 stiklinės miltų, 1 kiau..
Recepto vertinimas:
Virtinukai „Tinginiai“Ingridientai:300 g varškės; 100 g miltų; 1 kiaušinis; 75 g cukraus; Žiupsnelis druskos. Padažui: Sviesto; Grietinės.Gaminimas Varškę pertrinkite per sietelį, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus (kelis šaukštus pasilikite kočiojimui), cukrų ir dr..
Recepto vertinimas:
Virtinukai su varškeIngridientai:Tešlai: 250 g miltų; 75 ml pieno; 2 kiaušiniai; Truputį cukraus ir druskos. Įdarui: 400 g varškės; 50 g cukraus; 1 kiaušinis; Žiupsnelis druskos. Padažui: Sviesto; Grietinės.Gaminimas Įdarui skirtą varškę kelis sykius permalkite. Paskaninkite cu..
Recepto vertinimas:
Varškiniai virtinukai su baravykų padažu
Varškiniai virtinukai su baravykų padažuIngridientai:Tešlai: 300 g varškės; 5 kiaušinių tryniai; 120 g miltų; 100 g parmezano (Parmigiano Reggiano) sūrio. Padažui: 2 nedideli svogūnai; 50 g sviesto; 1 šakelė rozmarino; 80 g šaldytų baravykų; 40 ml sauso baltojo vyno; 100 ml riebi..
Recepto vertinimas:
Virtinukai su abrikosaisIngridientai:(18vnt.)18 abrikosų, 18 gabaliukų cukraus, 150 g sviesto, 130 g džiūvėsėlių, cukraus pudros virtinukams pabarstyti, bulvių masės arba plikytos tešlos.GaminimasAbrikosus nuplauname ir nusausiname. Valgomojo šaukšto koteliu išstumiame kauliuką, vietoj..
Recepto vertinimas: