8 rezultatų ieškant "vidutine"
Bulviniai blyneliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio bulvės, 1 vidutinė kaliaropė, 1 mažas svogūnas, 2 šaukšteliai citrinos sunkos, 2 šaukštai miltų, 2 kiaušiniai, druskos,pipirų, aliejaus. Gaminimas: Bulves, kaliaropes ir svogūną sutarkuoti. Nusunkti skystį. Įmai..
Recepto vertinimas:
Salotos su riešutais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Po 100 g morkų ir obuolių, 2.30 g graikinių riešutų branduolių ir medaus, šaukštelis petražolių lapelių, šaukštas razinų. Gaminimas: Morkas sutarkuoti vidutine tarka, obuolius - stambiai, sudėti medų, suberti smulkintus pakepi..
Recepto vertinimas:
Burokėlių kotletai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 virti vidutiniai burokėliai, 2 kiaušiniai, 0,5 stiklinės miltų, 1 svogūnas, sauja razinų, aliejus kepimui. Gaminimas: Virtus burokėlius sutarkuoti per vidutinę tarką. Jei labai sulčių daug, tai nuspau..
Recepto vertinimas:
Tarta su dešraIngridientai:400g. bulvių, 150g. rūkytos dešros, raudonoji saldžioji paprika, svogūnas, 4 kiaušiniai, 3 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių, druskos, maltų pipirų, aliejaus kepti.Gaminimas Bulves nuskutame, nuplauname ir supjaustome plonais griežinėliais. Papriką..
Recepto vertinimas:
Kukurūzų trapučiai su parmezano padažu
Kukurūzų trapučiai su parmezano padažuIngridientai:200g. kukurūzų kruopų, 300g. tarkuoto parmezano, 70g. sviesto, 500ml. sultinio, 250ml. grietinėlės, 20ml. chereso, 2 šaukštai plaktos grietinėlės, šaukštelis obuolių acto, maltų baltųjų pipirų, muskato riešuto, druskos, riebalų..
Recepto vertinimas:
Krevetės, keptos su mangų padažu
Krevetės, keptos su mangų padažuIngridientai:3 šaukštus kmynų, kalendrų ir pankolių, 3 šaukštai juodųjų pipirų žirnelių, pusė šaukšto uoginių paprikų, 24 didelės karališkosios krevetės, alyvuogių aliejaus. Mangų padažui: mangas, smulkiai supjaustyta raudonoji paprika, sm..
Recepto vertinimas:
Žuvies filė su sezamais ir mangų padažu
Žuvies filė su sezamais ir mangų padažuIngridientai:700 g žuvies filė (pavyzdžiui, menkių), 2 maži svogūnai, skiltelė česnako, mangas, šaukštas sviesto, 100 ml grietinėlės, kiaušinis, 2 šaukštai miltų, 100 g sezamų sėklų, 3 šaukštai saulėgrąžų aliejaus, pusė šaukš..
Recepto vertinimas:
Tailandietiški virti makaronai (Phat Thai) (foto)
Tailandietiški virti makaronai (Phat Thai) (foto)Ingridientai:6 porcijoms: 1 kg ryžių makaronų, 300 g krevečių, 200 g pakepintų žemės riešutų, 100 g maltų raugintų Tailando (arba paprastų) ridikų, 1 stiklinė kieto, kubeliais pjaustyto tofu sūrio, ¼ stiklinės kapoto šalotinio (..
Recepto vertinimas: