4 rezultatų ieškant "vasariniu"
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas:
Pavasarinių daržovių sriubaIngridientai:125 g žiedinių kopūstų 2 morkos 4 paragai 1 poras 125 g salierų 2 pomidorai 1 sultinio kubelis 1 l mėsos sultinio 20 g šviežių petražolių druskos pipirųGaminimasAtskirkite kopūsto žiedynėlius, nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite gri..
Recepto vertinimas:
Šviežių vaisių kompotasIngridientai:4 gerai prinokę vasarinių veislių obuoliai, 2 kriaušės, 1l vandens, 100 g cukraus, vanilinio cukraus, cinamono ir pora gvazdikėlių.Gaminimas Obuoliai ir kriaušės nulupami ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi skiltelėmis, dubenėlyje užberi..
Recepto vertinimas:
Krepšeliai su uogomisIngridientai:12 porcijų 250 g miltų, 125 g minkšto sviesto, 3 šaukštai cukraus, kiaušinis, 700 g įvairių vasarinių uogų, 8 g želatinos, 6 šaukštai uogų ar vaisių džemo, žiupsnelis druskos, sviesto formelėms patepti.Gaminimas Miltus suberiame ant lentelės ka..
Recepto vertinimas: