Šviežių vaisių kompotas

Ingridientai:
4 gerai prinokę vasarinių veislių obuoliai,
2 kriaušės,
1l vandens,
100 g cukraus,
vanilinio cukraus,
cinamono ir pora gvazdikėlių.
Gaminimas
Obuoliai ir kriaušės nulupami ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi skiltelėmis, dubenėlyje užberiami trupučiu cukraus ir vaniliniu cukrumi. Iš vandens su žievelėmis, likusio cukraus bei prieskonių išverdamas sirupas ir perkoštas karštas užpilamas ant vaisių. Patiekiamas atšaldytas. Jį galima paskaninti vaisvyniais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!