25 rezultatų ieškant "vanilini"

Kalėdų seniai

Dubenyje gerai išmaišykite miltus ir mieles. Suberkite 75 g cukraus, vanilinį cukrų, druską, supilkite tirpintą sviestą ir šiltą pieną. Elektriniu maišytuvu su antgaliu mielinei tešlai iš pradžių mažiausiu, paskui vidutiniu greičiu tešlą maišykite 5 minutes. Tešlą pastatykite ..

Recepto vertinimas: 0

Vaniliniai ledai

Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puodą su verdančiu vandeniu ir maišyti, kol masė užvirs. Pieną nukelti nuo viryklės. Kiaušinio trynius sudėti į ugniai atsparų indą ir po truputį pilant pieną gerai išplak..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis kremas su bananais

Šokoladą sulaužyti gabalėliais ir įpylus pieno pakaitinti ant ugnies, kol išsilydys. Į varškę dėti kiaušinių trynius, suberti cukrų ir gerai išsukti. Į grietinę suberti vanilinį cukrų ir iki purumo išplakti. Nuo citrinos nutarkuoti žievelę, išspausti sultis į varškę. Sudėt..

Recepto vertinimas: 0

Tradiciniai vaniliniai ledai

Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puodą su verdančiu vandeniu ir maišyti, kol masė užvirs. Pieną nukelti nuo viryklės. Kiaušinio trynius sudėti į ugniai atsparų indą ir po truputį pilant pieną gerai išplak..

Recepto vertinimas: 5

Braškių salotos su vaniliniais ledais

Grietinėlė, kefyras, cukrus ir vanilinis cukrus sumaišomi ir plakami. Braškės supjaustomos ir sudedamos į dubenėlį su padažu. Į indelius dedami ledai. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Žvilgantys imbieriniai sausainiai

Dubenyje, kuriame minkysite tešlą suberkite ir išmaišykite miltus, kepimo miltelius, maltus prieskonius (išskyrus vanilinį cukrų). Išlydykite ir ataušinkite sviestą. Atskirame inde suberkite cukrų, vanilinį cukrų, druską, įmuškite kiaušinius, supilkite ataušusį sviestą ir viską..

Recepto vertinimas: 3

Kriaušės karamelėje

Nulupkite kriaušes, bet kotelius palikite. Išimkite šerdeles ir įtvirtinkite kriaušes, kad jos gerai laikytųsi. Tirpdykite cukrų tol, kol jis ims burbuliuoti ir įgaus gelsvai rudą spalvą. Į verdantį vandenį supilkite ir citrinų sultis. Sudėkite kriaušes, vanilinį cukrų bei cinamon..

Recepto vertinimas: 0

Motušės velykų pyragas

Sparnelius trumpai (0,5 val) palaikyti apibarsčius paukštienos prieskoniais ir česnaku. Sudėti į pasūdytą verdantį vandenį ir apie 8 min. apvirti. Nuvarvinti vandenį ir sudėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Apskrudinti. baigiant skrudinti į keptuvę supilti prieš tai išmaišytą ..

Recepto vertinimas: 4

Vaisių salotos su vaniliniais ledais

Ledus reiktu suminkštinti, išimant juos iš šaldiklio į šaldytuvą. Apelsinus, obuolius ir bananus nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Žinoma obuolių sėklalizdžius išpjauti. Vynuoges nuplauti, perpjauti pusiau, išimti kauliukus. Nupilti konservuotų ananasų ir mandarinų sunką. Ana..

Recepto vertinimas: 0

Riestainiukai

Sodą išmaišyti grietinėje ir supilti į varškę. Viską gerai išsukti, sudėti vanilinį cukrų, išplaktus kiaušinius ir, sudėjus sausas, švarias aguonas bei miltus, minkyti tešlą, truputį minkštesnę negu makaronams. Tešlą iškočioti ir stikline išspausti skrituliukus. Iš jų ma..

Recepto vertinimas: 0

Juostelės

Į miltus sudėti grietinę, kiaušinius, aguonas, druską, cukrų ir vanilinį cukrų. Tešlą išminkyti, gerai išmušti, leisti 2 valandas pastovėti šaltoje patalpoje. Po to plonai iškočioti ir pjaustyti karpytu peiliu 15 cm ilgio ir 2 crn pločio rėželiais. Juos dėti į verdančius tauk..

Recepto vertinimas: 0

Vaniliniai rageliai

Sukapotus riešutus sumaišyti su varške. 3 trynius išsukti su cukrumi, dėti vanilinį cukrų, ištirpytį sviestą, miltus ir užminkyti tešlą kaip makaronams. Tešlą iškočioti į apvalų lakštą ir supjaustyti į 16 dalių. Ant kiekvienos uždėti varškės su riešutais ir susukti ragel..

Recepto vertinimas: 0

Močiutės meduolis

Medų, cukrų, margariną pakaitinti iki virimo. Atšaldyti. Sukant įmušti po viena kiaušinį. Suberti miltus. Užminkyti tešlą kaip makaronams. Ją padalyti į 5 dalis. Iškočioti vienodo dydžio 1--1,5 cm storio lakštus ir iškepti. Sviestą gerai išsukti, dedant po šaukštą obuolių ko..

Recepto vertinimas: 0

Baltoji gira

Batoną supjaustykite gabaliukais ir iki rusvumo padžiovinkite. Tada sudėkite į emaliuotą puodą, užpilkite verdančiu vandeniu ir 20-30 min. palaikykite. Perkoškite. Sudėkite medų, cukrų, vanilinį cukrų, supilkite iškildytas mieles, ir pastatykite šiltoje, bet ne karštoje vietoje. La..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos su vaniliniais ledais

Ledus isimkite is saldiklio ir įdėkite į saldytuvą, kad suminkstėtų. Stiklinę salotinę atsaldykite saldiklyje. Apelsinus, obuolius ir bananus nulupkite, supjaustykite griežinėliais. Obuolių sėklalizdžius ispjaukite. Vynuoges nuplaukite, perpjaukite pusiau, isimkite kauliukus. Nupilkite ..

Recepto vertinimas: 5

Kepti obuoliai su vaniliniu padažu

Obuoliai nulupami, siauru peiliu atsargiai išimami sėklalizdžiai. Tuštuma užpildoma kapotu obuoliu, sumaišytu su cukrumi ir cinamonu. Paruošti obuoliai sustatomi į skardą ant pergamentinio popieriaus, iškepami ir atšaldomi. Sustatyti į lėkštę jie užpilami padažu. Padažui tryn..

Recepto vertinimas: 5

Vanilinis vyniotinis su braškių žele

Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Baltymus su puse kiekio cukraus išplakti iki standžių putų. Trynius išsukti iki purumo su likusiu cukrumi ir atsargiai išmaišyti su baltymais. Miltus bei krakmolą išsijoti ir palengva įmaišyti į kiaušinių masę. Tešlą supilti į kepimo..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su vaniliniu padažu

Visus tešlai skirtus produktus supilti į dubenį, užminkyti tešlą ir 2 val. dėti į šaldytuvą. Atšaldytą tešlą stambiai sutarkuoti, dėti į keturias mažas kepimo skardas ir truputį paspausti. Ant viršaus dar užberti šiek tiek tešlos. Kepti 20-30 min. iki 175°C įkaitintoje orka..

Recepto vertinimas: 0

Paprasčiausia baltymų masė

Kiaušinių baltymus suleisti į didelį keraminį ar stiklinį dubenį ir plakti rankiniu plaktuvu, kol tūris padidės 6-7 kartus. Plakant įberti truputį druskos, po šaukštą pilti cukrų. Masė turi būti tokia stangri, kad ją perrėžus peiliu liktų pjūvio žymė. Suberti vanilinį ..

Recepto vertinimas: 5

Sluoksniuotas keksas su šokoladu

Į išsuktą sviestą įmaišykite cukrų, vanilinį cukrų, 2 kiaušinius, 4 trynius ir romą. Po truputį į sviestą suberkite atskirai sumaišytus miltus, krakmolą ir kepimo miltelius. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Kekso formą (30x..

Recepto vertinimas: 3

Vaniliniai sausainiai

Į dubenį suberiame miltus, 3 šaukštus cukraus, sudedame kiaušinių trynius, sviestą, migdolus, vanilės sėklas ir užminkome tešlą. Suritiname du 2,5 cm skersmens dešrelės formos ritinius, suvyniojame į plėvelę ir valandą laikome šaltai. Abu tešlos ritinius supjaustome į 40 plon..

Recepto vertinimas: 5

Šokoladiniai pyragaičiai su vaniliniais ledais

Išklokite 23 cm skersmens kvadratinę skardą aliuminine folija. Tolygiai išklokite skardos dugną ledais. Uždenkite ir atšaldykite. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu 23 cm kvadratinę kepimo skardą. Ištirpinkite šokoladą ir sviestą prikaistuvyje dvigubu dugnu vir..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis vanilinis kokteilis

Ištirpinkite šokoladą vandenyje prikaistuvyje dvigubu dugnu, virš lėtai verdančio vandens. Šiek tiek atvėsinkite. Sudėkite į maisto smulkintuvą kartu su ledais ir susmulkinkite iki vientisos masės. atskirai suplakite ledus su pienu. Palaipsniui supilkite abu mišinius į atvėsintas ta..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis vanilinis kremas

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu 23 x 12 cm skardą. Apvyniokite skardos šonus vandeniui atsparia aliuminine folija. Didelėje keptuvėje ant mažos ugnies ištirpinkite sviestą. Suberkite miltus, įpilkite pieno, nuolat pamaišydami. Virinkite ant lengvos ugnies, kol mas..

Recepto vertinimas: 0

Bezė tortas su braškėmis

Orkaitę įkaitinti iki 100°C temperatūros. Baltymus išplakti iki standžių putų. Plakant po truputį suberti cukrų, cukraus pudrą bei vanilinį cukrų. Supilti citrinos sultis ir dar kartą gerai išplakti. 26 cm skersmens torto formą iškloti pergamentiniu popieriumi ir plonai pabarstyti..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vanilini