6 rezultatų ieškant "nupjautais"

Aštrūs makaronai su pomidorų padažu

Aštrūs makaronai su pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g Penne makaronų (vamzdeliai su įstrižai nupjautais galais), 4 skiltelės česnako, 1 džiovinta aitrioji paprika, 350 g konservuotų pomidorų su sultimis, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, keli šviežio baziliko lapeli..

Recepto vertinimas: 3

Spagečiai su džiovintais pomidorais

Spagečiai su džiovintais pomidoraisIngridientai:60 ml. pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 3 skiltelės smulkinto česnako, 90 g. džiovintų pomidorų, 15 minučių pamirkytų šiltame vandenyje ir stambiai supjaustytų, 400 g. konservuotų pomidorų su sultimis, pomidorus supjaustyti, 500 g. sp..

Recepto vertinimas: 0

Kiniški viščiukų sparneliai

Kiniški viščiukų sparneliaiIngridientai:24 viščiukų sparneliai (perpjauti pusiau ir nupjautais galiukais), 0,5 puodelio rudojo cukraus, 0,5 puodelio sojų padažo, 1 šaukštas malto imbiero, 1 šaukštas garstyčių miltelių, 0,5 šaukštelio česnako miltelių. Gaminimas Iš visų i..

Recepto vertinimas: 0

Aštrūs makaronai su pomidorų padažu

Aštrūs makaronai su pomidorų padažuIngridientai:150 g Penne rūšies makaronų (vamzdeliai su įstrižai nupjautais galais); 4 skiltelės česnako; 1 džiovinta aitrioji paprika; 350 g konservuotų pomidorų sus sultimis; 4 valg. š. alyvuogių aliejaus; Keli šviežio baziliko lapeliai; Jautien..

Recepto vertinimas: 2

AŠTRŪS MAKARONAI SU POMIDORŲ PADAŽU

AŠTRŪS MAKARONAI SU POMIDORŲ PADAŽUIngridientai:150g penne makaronų (vamzdeliai su įstryžai nupjautais galais)4 skiltelės česnako1 džiovinta aitrioji paprika350g konservuotų pomidorų su sultimis4 šaukštai alyvuogių aliejauske..

Recepto vertinimas: 4

AŠTRŪS MAKARONAI SU POMIDORŲ PADAŽU II

AŠTRŪS MAKARONAI SU POMIDORŲ PADAŽU IIIngridientai:300-400g pasta ( taip normaliai vadinasi makaronai, bet kokie : rigatoni - lenkti vamzdeliai, penne - vamzdeliai su nupjautais galais, conchiglie - kriauklelės, rotine - spiralės...) 1-2 pomidorai2 kiaušiniaimajone..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: nupjautais