20 rezultatų ieškant "vafliu receptaas"
Keturių skonių ledų desertas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,25 puodelio susmulkintų šokoladinių vaflių 2 šaukštai cukraus 0,3 puodelio tirpinto sviesto arba margarino 500 g vanilinių ledų 3 vidutiniai sutrinti bananai 0,75 puodelio susmulkintų juodųjų graikinių riešutų 1 puodelis..
Recepto vertinimas:
Vaflinis pyragas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g sviesto, stiklinė pieno, stiklinė cukraus, 400 g pieno miltelių, 5 šaukštai kakavos, 400 g riešutų ir džiovintų vaisių mišinio, apelsino žievelė, 4 vaflių lakštai. Gaminimas: Sviestą, pieną ir cukrų pakaitinkite, išmaišykite..
Recepto vertinimas:
Mėsos faršo kepsneliaiIngridientai: 500g mėsos faršo 2 svogūnų 1 didelės morkos 1 kiaušinio 4 didelių vaflių lakštų pipirų ir kt.prieskonių druskos džiūvesėlių apvoliojimui 4 kiaušinių kepsnelių mirkymui aliejaus kepimui Gaminimas: Morkas sutarkuotis per burok..
Recepto vertinimas:
Makedoniška chalva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.125 g riešutų, 2.100 g sviesto,3.400 g cukraus, 4.3 tryniai, 5.25 g kakavos miltelių. Gaminimas: Paskrudinus keptuvėje l stiklinę cukraus, supilama į aliejumi išteptą skardą. Sustingęs cukrus susmulkinamas, riešutai sumalami. Tryniai ..
Recepto vertinimas:
Serbiška „Nuga" Patiekalo šalis: Slovakija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 baltymai, 2.250 g cukraus, 3.250 g riešutų, 4.100 medaus. Gaminimas: Baltymai išplakami giliame pusdubenyje, nenustojant plakti, dalimis sudedamas cukrus ir supilamas ištirpintas medus. Indas su baltymais..
Recepto vertinimas:
Bruknių vaflinis desertas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.vaflių lakštų, 2.karamelės, 3.kondensuoto pieno, 4.bruknių uogienės. Gaminimas: Bruknes padalinti į dvi dalis. Vianą dalį sumaišyti (suplakti) su pienu, kitą - su karamele. Du vaflius pertepti pienu, ant viršaus tepti karamel..
Recepto vertinimas:
Vafliai su aguonomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 kiaušiniai. 2.2 šaukštai grietinės, 3.1 šaukštas cukraus, 4.2 stiklinės pieno, 5.0,5 stiklinės aguonų, 6.50 g lašinių, 7.1,5 stiklinės miltų, druskos. Gaminimas: Kiaušinius išplakti, supilti pieną, cukrų, grietinę, aguonas,..
Recepto vertinimas:
Griliažinis tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.5 baltymai 2.250 g cukraus 3.300 g stambiai sumaltų ir pakepintų riešutų (gali būti migdolai su apvalkalėliais arba kokoso drožlės) 4.2 šaukštai medaus 5.3 vafliai Kremas: 6.3 kiaušiniai 7.250 g cukraus 8.250 g sviesto 9.3 �..
Recepto vertinimas:
Pieno kokteilis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1)1 stiklines pieno 2)Vaniliniu ledu( geriausia su vafliais) 3)Šokolado(pagal skoni) Gaminimas: Ledus atskirti nuo vafliu ir ideti i dubeni. 1 stikline pieno supilti į tapatį dubenį su ledais. Viska išplakti mikseriu. Ant viršau galima uzdeti t..
Recepto vertinimas:
Pienių žiedų aptepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 pakelis krekerių ar paprastų vaflių, 100 g varškės, 2 šaukštai pienių žiedlapių, 1 šaukštelis cukraus, druskos pagal skonį. Gaminimas: Varškę ištrinam su cukrumi, druska, pienių žiedlapius sudedame į varškę ir pe..
Recepto vertinimas:
Žydintis tortas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 vaflių lakštai 7 braškės 2 kiviai 150 g varškės 100 g grietinės 2 sausainiai 2 šaukštai cukraus Gaminimas: Cukrų, varškę, grietinę ir sutarkuotus sausainius gerai išmaišyti. Šiuo kremu pertepti vaflius ir sudėti vieną ant kito. A..
Recepto vertinimas:
Vaflių tortas su džiovintais vaisiais
Vaflių tortas su džiovintais vaisiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 20 apvalių lakštų vaflių, 300 g kokoso drožlių, po 200 g razinų, džiovintų abrikosų ir džiovintų slyvų. Kremui: 200 g sviesto, 1 l pieno, 200 g cukraus, 4 kiaušinių tryniai, 4 šaukštai miltų, tarkuotų ape..
Recepto vertinimas:
Kasdieniniai vafliaiIngridientai:300g miltų, 100g krakmolo, 2 stiklinės pieno, 1 kiaušinis, druskos.Gaminimas Iš miltų, krakmolo, pieno ir trynio, įbėrus druskos, išplakama tešla, sukrečiamas išplaktas baltymas ir atsargiai išmaišoma. Į įkaitintą aliejumi pateptą vaflinę keptuv..
Recepto vertinimas:
Biržietiškas vaflinis tortasIngridientai:700g vaflių, 1/2 kg sviesto, 300 g miltinio cukraus, 200 g kondensuoto pieno, 600 g gero marmelado, 40 g kakavos, 1 citrina, vanilinio cukraus, 1 šaukštas konjako arba romo.Gaminimas Sviestas išsukamas, kad būtų purus. Sukant toliau, dalimis b..
Recepto vertinimas:
Citrininis Rikotos (Ricotta) sūrio pyragas su mėlynėmis
Citrininis Rikotos (Ricotta) sūrio pyragas su mėlynėmisIngridientai:Pagrindas: (nebūtinas) 1,5 stiklinės trupintų vaflių, 1/4 stiklinės ištirpinto margarino, 2 šaukštai cukraus, vienas kiaušinio baltymas. 3 stiklinės nugriebto rikotos sūrio, 2 kiaušiniai, 1/2 stiklinės cukraus, 2 š..
Recepto vertinimas:
Vyšnios su ledaisIngridientai:4 porcijos 500 g vyšnių, 3 šaukštai miltinio cukraus, 2-3 šaukštai raudonųjų serbentų želė, 400 g vanilinių arba grietininių ledų, malto cinamono, 100 ml romo, juodojo šokolado drožlių, vaflių papuošti.Gaminimas Šviežias vyšnias nuplauname, nusa..
Recepto vertinimas:
Vaflių tortasIngridientai:10 vaflių (18 cm skersmens), 150 g marcipaninės masės (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 3 valg. šaukšt. abrikosų džemo, 3 valg. šaukšt. abrikosų likerio arba citrinų sulčių, 125 ml grietinėlės (grietinės), 125 g šokolado, 100 g riešutų nugos (ž..
Recepto vertinimas:
Pienių žiedų aptepas (Ramunės)
Pienių žiedų aptepas (Ramunės)Ingridientai:1 pakelis krekerių arba paprastų vaflių, 100 g varškės, 2 valg. šaukštai pienių žiedlapių, 1 arb. šaukštelis cukraus, druskos pagal skonį.Gaminimas Varškę ištrinam su cukrumi ir druska. Pienių žiedlapius sudedame į varškę ir i�..
Recepto vertinimas:
SPANGUOLIŲ PYRAGĖLIAIIngridientai:Indelis kremo "Rududu",Pakelis ar du apvalių vaflių,Pakelio raudonos spalvos žele,Spanguolių (iš bėdos jas galima pakeisti kitokiomis uogomis)GaminimasPlačiu peiliu ant vaflių užtepamas sluoksnis "Rududu". Lakštai suslėgiami, sudėdami į uždaromą met..
Recepto vertinimas:
Skanūs Žele SumuštinukaiIngridientai:4 porcijos.Kelių vaflių ląkštų ,Žele (kokia jums patinka),Saldzios grietinėles (be priedų),Šviežių bananų ar kivių,Tirštos uogienės. GaminimasParuoškite žele. Tuo tarpu kai žele stinks paimkite vaflių ląkštus ir išpjaustykite mažas form..
Recepto vertinimas: