20 rezultatų ieškant "uzdedame"
Vištiena su keptom daržovėm Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 vištienos krūtinėlės gabaliukai 4 morkos 1 žalias agurkas 3 saldžiosios paprikos 2 svogūnai 2 pomidorai pomidoro padažo prieskonių pagal skonį Gaminimas: Daržoves nuplauti. Morkas sutarkuoti burokine tarka. Papriką supj..
Recepto vertinimas:
Ananasų ir porų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3-4 porai, 4 kietai virti kiaušiniai, mažoji dėžutė marinuotų ananasų. Gaminimas: Porų žaliąją dalį (lapus) nupjauname, o baltąją dalį pjaustome plonais griežinėliais. Supjaustome kiaušinius ir ananasus kvadratėliais. Suma..
Recepto vertinimas:
Kepta lydekaIngridientai: 1 kg lydekos 3 svogūnai 6-7 šaukštai grietinės pomidorų padažo citrinų sulčių druskos pipirų žuvies prieskonių aliejaus skardai patepti Gaminimas: Lydeką nuskutame, išskrodžiame, išplauname ir supjaustome gabalais. Juos įtriname ..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis tortas su persikais
Biskvitinis tortas su persikais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 indelis kondensuoto pieno (su cukrumi) 2.3 kiaušiniai 3.1 šaukštelis sodos 4.1 stiklinė miltų spanguolių papuošimui Pertepimui: 5.1 indelis grietinėlės 6.2 šaukštai cukraus 7.1/2 šaukštelio citrinų rūgšties..
Recepto vertinimas:
Žuvis tešloje Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Prireiks: LYDEKOS FILE VIRTU MORKU PAPPRIKOS ZALIO AGURKO KIAUSINIO MILTU VANDENS Gaminimas: ZUVIS SUPJAUSTOMA GABALELIAIS.VIRTOS MORKOS,PAPRIKA IR AGURKAS SUPJAUSTOMI SMULKIAIS KUBELIAIS.IMUSAMAS KIAUSINIS, IDEDAMI MILTAI,..
Recepto vertinimas:
Ievutės pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai : 1,5 stiklinės miltų, 120 g margarino, 0,5 stiklinės cukraus pudros, 1 kiaušinis, 100 g grietinės ( manau, galima keisti jogurtu). Viską suminkom ir 2 val dedam į šaldytuvą. Tada patepam formą aliejumi, išklojam tešla, už..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė eglutė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Papločiui: 75 g sviesto, 1 kiaušinis, 50 g cukraus, 300 g miltų. Biskvitiniams lakštams: 6 kiaušiniai, 300 g cukraus, 250 g miltų, 6 šaukštai verdančio vandens, 2 šaukštai kepimo miltelių..
Recepto vertinimas:
Tortas „Gėlytė" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 4 kiaušiniai, 120 g cukraus, 100 g miltų. Viršui: 200 g grietinės, 2 šaukštai cukraus, 2 šaukštai želatinos, saldainių papuošimui. Pertepimams: 800 g grietinės, 1 pakelis agrastų želė, 1 p..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis tortas su persikais
Biskvitinis tortas su persikais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 indelis kondensuoto pieno (su cukrumi) 3 kiaušiniai 1 šaukštelis sodos 1 stiklinė miltų spanguolių papuošimui Pertepimui: 1 indelis grietinėlės 2 šaukštai cukraus 1/2 šaukštelio cit..
Recepto vertinimas:
Jautienos suktinukai su marinuotais agurkais
Jautienos suktinukai su marinuotais agurkais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Jautienos nugarinė 500gMarinuoti agurkėliai 5 vntSvogūno galvutės 2 vntFermentinis sūris 100gMiltai  ..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiai su česnakiniais žirneliais
Pievagrybiai su česnakiniais žirneliaisIngridientai:8-10 didesnių pievagrybių, 50 g sviesto, 2 česnakų skiltelės, 2 šaukštai susmulkintų petražolių, druskos, šviežiai sumaltų juodųjų pipirų, 225 g šaldytų žirnelių, aliejaus. Gaminimas Orkaitę įkaitiname iki 180 °C temper..
Recepto vertinimas:
Omletas su špinataisIngridientai:350 g špinatų, 3 šaukštai alyvų aliejaus, 1 svogūnas, 6 kiaušiniai, 2 šaukštai tarkuoto parmezano, 1/2 arbatinio šaukštelio maltų muskatų, druskos, maltų pipirų.Gaminimas Špinatus nuplauname ir 6-8 min. paverdame nedideliame vandens kiekyje. N..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas batonas su kepta nugarine
Prancūziškas batonas su kepta nugarineIngridientai:Prancūziškas batonas, 2 šaukštai ančiuvių pastos, 50g. salotų, 2 šaukštai alyvų aliejaus, 10 mažų pomidorų, 50g. parmezano, 200g. keptos nugarinės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pu..
Recepto vertinimas:
Skrebučiai su ančiuviais ir kiaušiniais
Skrebučiai su ančiuviais ir kiaušiniaisIngridientai:4 storos sumuštinių duonos riekės su pluta, 40g. sviesto, 100g. ančiuvių filė alyvų aliejuje, 2 šaukštai grietinėlės, 6 kiaušiniai, maltų pipirų, šaukštas supjaustytų porų.Gaminimas Paskrudiname duoną skrudintuve iš abiejų ..
Recepto vertinimas:
Užkandis "Lelija"Ingridientai:20 krekerių, 150 g riebios varškės, 150g brinzos, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių, 10 žaliųjų ir 10 juodųjų vynuogių, pusė šaukštelio tabasko padažo, maltų raudonųjų pipirų, druskos, petražolių papuošti.Gaminimas Brinzą sutr..
Recepto vertinimas:
Pyragas su vyšniomisIngridientai:6 porcijos 300 g miltų, 200 g sviesto, 375 g miltinio cukraus, 1 kg šviežių arba 3 indeliai (po 750 ml) konservuotų vyšnių, 300 g grietinės, 5 šaukšati pieno, 50 g miltinio cukraus, 5 kiaušiniai, 6 šaukštai citrinų sulčių, 75 g maltų lazdynų rie�..
Recepto vertinimas:
Mesainiai ant laužo groteliųIngridientai:500 g maltos kiaulienos,500 g maltos jautienos,1 kiaušinis,1 apkeptas svogūnas,1 arbatinis šaukštelis garstyčių, mėsos prieskonių,druskos, pipirų.Sviestui: 150 g sviesto,druskos, pipirų,2 šauk..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršiena su salierais
Troškinta veršiena su salieraisIngridientai:300 g veršienos kumpio,100 g saliero šaknies,2 nedideli svogūnai,100 g alaus,50 g fermentinio sūrio.kepsnių prieskoniu,druskos, pipirų, laurų lapas, 50 g sviesto.GaminimasVeršienos gabalėlius truputį pamušame, pabarstome prieskoniais ir apkepa..
Recepto vertinimas:
BRAŠKINIS DESERTASIngridientai:2 PORCIJOM: 1 BANANAS2 GRIEŽINĖLIAI KONSERVUOTŲ ANANASŲLEDŲ BRASKINIŲBRASKIŲ SKONIO SIRUPOGVAZDIKĖLIŲJEI NORI GALIMA GRIETINĖLĖSGaminimasĮ LEDAINĘ SUDEDAMELEDUS (GRIETINĖLĖ). UŽPILAME SIRUPU. BANANÄ„ PERPJAUMANE PUSIAU. UŽDEDAME ANANASÄ„ (PADA..
Recepto vertinimas:
Brokolių salotosIngridientai:300 g brokolių,100 g fermentinio sūrio „Žalgiris", sauja išlukštentų pistacijų, 2 šaukštai majonezo.Marinatui:1,5 stiklinės vandens,1/3 stiklinės obuolių acto,druskos, cukraus,laurų lapas, 2 pipirai, 2 gvazdikėliai.GaminimasBrokolius ..supjaustome" �..
Recepto vertinimas: