18 rezultatų ieškant "pusantros"
Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse
Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 3-4 kalakuto šlaunelės(krūtinėlė), 6-8 rūgštūs obuoliai, 100 gr.džiovintų slyvų,majonezo mažas stklainis, 1 šaukštas garstyčių,paukštienos prieskoniai, cinamonas, Gam..
Recepto vertinimas:
Virti bulvių piršteliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 12 bulvių, pusantros stiklinės miltų, 1 kiaušinio, šaukšto taukų, svogūno, druskos, riebalų kepimui. Gaminimas: Bulves išvirti, sugrūsti arba sudėjus ant lentos kočėlu sutrinti.Po to į jas dedame miltų, kiaušinį, druskos, t..
Recepto vertinimas:
Bananų kokteilisIngridientai: pusantros stiklines bananu sulčių 3 stikliniu pieno 1 saukšto cukraus 2 vanilinių ledų Gaminimas: Viską sudedam į vieną indą ir labai gerai suplakame su mikseriu iki putų. Štai ir viskas, skanaus! ..
Recepto vertinimas:
Virti bulvių piršteliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 12 bulvių, pusantros stiklinės miltų, 1 kiaušinio, šaukšto taukų, svogūno, druskos, riebalų kepimui. Gaminimas: Bulves išvirti, sugrūsti arba sudėjus ant lentos kočėlu sutrinti.Po to į jas dedame miltų, kiaušinį, dru..
Recepto vertinimas:
Kimšta kalakuto krūtinė Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kalakuto krūtinėlė (2 gabalai), 2.2 svogūnai, 3.1 salieras, 4.1 žalias pipiras, 5.3 nedidelės morkos, 6.2 stiklinės grybų, 7.1 pomidoras, 8.1/4 šaukštelio kmynų, 9.2 šaukštai aliejaus, 10.1 stiklinė džiūvėsėlių..
Recepto vertinimas:
Karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 didelis šviežias karpis, 2.2 morkos, 3.3 šaukštai smulkintų petražolių, 4.1 citrina, 5.1 svogūno galva, krapai, lauro lapeliai, pipirai, druska, didelė stiklinė baltojo vyno Gaminimas: Karpį ištrinkite prieskoniais, druska ir palikite por..
Recepto vertinimas:
Mėsos plokštainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg maltos liesos jautienos; 1 puodelis lieso pieno; ½ puodelio maltų linų sėmenų; ½ puodelio smulkiai sutarkuotų džiūvėsėlių; ½ puodelio smulkiai supjaustyto svogūno; 1 kiaušinis; 1 arb. šaukštelis juod�..
Recepto vertinimas:
Tortas "Auksinė karūna"Ingridientai:100 g miltų, 9 kiaušiniai, 250 g graikinių riešutų, 250 g miltinio cukraus, 3 šaukštai tirpios kavos, 300 g sviesto, indelis kondensuoto pieno, pusantros stiklinės miltinio cukraus, šaukštas tirpios kavos, aukso spalvos dražė papuošti. Gaminimas ..
Recepto vertinimas:
Velykinis tortasIngridientai:250g. aukščiausios rūšies miltų, 250g. margarino, 200g. (stiklinė) grietinės, 2 kiaušinių tryniai, pusė pakelio vanilinio cukraus, vienos citrinos sultys. (visko reikės imti du kartus). Kremui: 2 stiklinės pieno, 200g. cukraus, 150g. sviesto, 100g. miltų,..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnysIngridientai:veršienos šlaunis (5-7kg.), 200g. sviesto, 200g. grietinės, 3-5 morkos, muskato riešutas, kvapiųjų pipirų, cukraus, druskos.Gaminimas Veršiena gerai nuplaunama, nušluostoma, iš jos išimami kaulai. 1 kg veršienos reikia 10-12 maltų kvapiųjų pipirų, ša..
Recepto vertinimas:
Rumuniškos dešrelėsIngridientai:300 g maltos avienos (arba kiaulienos su jautiena), svogūnas, pusantros sudžiūvusios bandelės, kiaušinis, pusė stiklinės maltų džiūvėsėlių, 2 skiltelės česnako, pipirų, druskos.Gaminimas Bandelę išmirkyti, svogūną supjaustyti, pakepinti. ..
Recepto vertinimas:
Angliškas troškinysIngridientai:jautiena (500 g) 2 svogūnai, morka, smulkintų petražolių, lauro lapų, pipirai, karis, "Guinesso" alus.Gaminimas Jautieną supjaustyti normaliais gabaliukais, prieskonius supjaustyti ir kartu su mėsa sudėti į vieną puodą. Palikti parai ar pusan..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnys su konservuotais moliūgais
Veršienos kepsnys su konservuotais moliūgaisIngridientai:1kg. minkštos veršienos, 2 morkos, poras, svogūno galvutė, stiklinė baltojo vyno, druskos, įvairių maltų prieskonių (pagal skonį), citrina, konservuoto moliūgo gabaliukų, riebalų kepimui.Gaminimas Paruošti marinatą. ..
Recepto vertinimas:
Aluje troškintas kumpisIngridientai:1,5-2 kg kiaulienos kumpio, 2 buteliai kartaus alaus, 6 laurų lapai, 2 svogūnai, 2 salierų gumbai, cukraus.Gaminimas Sudėkite į didelį puodą kumpį bei daržoves, sumeskite laurų lapus ir užpilkite alumi. Virkite apie pusantros valandos. Kiaulienos kilo..
Recepto vertinimas:
Egiptietiškai ruoštos šaltos žuvys
Egiptietiškai ruoštos šaltos žuvysIngridientai:1 kg žuvies (sterkų), 50 g alyvuogių aliejaus, 5 g česnakų, druskos, pipirų, 0,5 l vandens, pusantros citrinos, smulkintų petražolių.Gaminimas Paruoštas žuvis supjaustykite 2 cm storio gabaliukais. Puode su auselėmis pašildykite alyvuo..
Recepto vertinimas:
Turkiški čeburėkai su sūriu (Beurek)
Turkiški čeburėkai su sūriu (Beurek)Ingridientai:500 g paruoštos tešlos, 60 g sviesto, pipirų, 350 g sūrio, 3 kiaušiniai, krapų, petražolių, svogūnų laiškų, kervelių.Gaminimas Sviestą ištirpdykite ant silpnos ugnies, gerai nukoškite. Patiekalui naudokite tik labai gryną sviest�..
Recepto vertinimas:
SPRANDINĖ GRIETINĖLĖS IR GARSTYČIŲ APVAKALE
SPRANDINĖ GRIETINĖLĖS IR GARSTYČIŲ APVAKALEIngridientai:0,7-1,2 kg kiaulienos sprandinės300 g grietinėlės3 šaukštai garstyčių1 didelė svogūno galvutė4 vidutinio dydžio morkosprieskoniųžalumynųarbatinis ..
Recepto vertinimas:
ALUJE TROŠKINTAS KUMPISIngridientai:1.5-2 kg kiaulienos kumpio2 buteliai kartaus aluas6 laurų lapai2 svogūnai2 salierų gumbaicukrausGaminimasSudėkite į didelį puodą kumpį bei daržoves, sumeskite laurų lapus ir užpilkite alumi. Virkite apie ..
Recepto vertinimas: