20 rezultatų ieškant "uogas"

Marinuotas avienos kepsnys

Marinuotas avienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg avienos, 2 šaukštai kadagio uogų, 1 šaukštas acto, šaukštas miltų, druskos, 60 g riebalų, stiklinė pieno. Gaminimas: Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 24 valandas. Prieš kepant, iš..

Recepto vertinimas: 0

Agrastų uogienė

Agrastų uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kilogramas agrastų, 1 kilogramas cukraus, 2 stiklinės vandens,  apelsinų žievelės,  truputi cinamono. Gaminimas: Imkite vienodai prinokusius, bet ne visiškai sunokusius agrastus. Pašalinkite kotelių lie..

Recepto vertinimas: 4

Vyšnių uogienė

Vyšnių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1k vyšnių, 1 stiklinė vandens, 1kg cukraus, apelsinų žievelių. Gaminimas: Paruoškite uogas - nuplaukite, nuimkite kotelius. Uogas nusausinkite ir išimkite kauliukus. Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sir..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitiniai pyragėliai su vyno kremu

Biskvitiniai pyragėliai su vyno kremuIngridientai:3 kiaušiniai, 70 g miltų, 340 g cukraus, 750 ml sauso baltojo vyno, 30 g krakmolo, 40 g želatinos, 4 kiaušinių tryniai, 375 ml grietinėlės, miltinio cukraus, 1 kg žaliųjų vynuogių be kauliukų.Gaminimas 1. Kiaušinių trynius atskiriame ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)

Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)Ingridientai:1 batonas; 1-1,5 pakeliai varškės; 0,5-1 stikl. grietinės ar grietinėlės; 1 stikl. mėlynių, žemuogių, smulkintų braškių ar vyšnių; 4-5 valg. š. pieno; 2 kupini valg. š. želatinos; Cukraus pagal skonį; 2 arb. š. vanilinio cukr..

Recepto vertinimas: 0

Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varške

Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varškeIngridientai:Trapios tešlos pagrindui: 150 g miltų; 1 trynys; 3 valg. š. cukraus; 100 g sviesto; Druskos; ½ citrinos trinta žievelė; 1 pak. vanilinio cukraus; Riebalų tortui ištepti. Plikytai tešlai: 100 g sviesto; 150 g miltų; 2 šaukš..

Recepto vertinimas: 0

Saldi vidurvasario sriuba

Saldi vidurvasario sriubaIngridientai:4 porcijos 250 g aviečių, 250 g braškių, 250 g grietinės, 300 ml vandens, šaukštelis krakmolo, 150 g cukraus, mėtos šakelė.Gaminimas Uogas perrenkame, nuplauname ir padarome iš jų tyrę. Tyrę pertriname per sietelį. Ant sietelyje likusių išspau..

Recepto vertinimas: 0

Juodųjų serbentų ledai

Juodųjų serbentų ledaiIngridientai:6 porcijos 500 g juodųjų serbentų, 150 g cukraus, 400 ml grietinėlės, šaukštas citrinų sulčių, 6 šaukštai juodųjų serbentų likerio, 100 ml saldintų juodųjų serbentų sulčių.Gaminimas Uogas nuplauname, suberiame ant virtuvinio rankšluošči..

Recepto vertinimas: 0

Grietinėlės ledai su uogomis

Grietinėlės ledai su uogomisIngridientai:4 porcijos 200 g šviežių ar šaldytų aviečių, 100 ml pieno, 2 šaukštai cukraus, 250 ml grietinėlės, 20 g šviežio nuvalyto imbiero, truputis šafrano, 10 g želatinos. Gaminimas Uogas (jeigu šviežios) perrenkame, nuplauname. Uogas (jeigu šal..

Recepto vertinimas: 0

Šaltalankių gėrimas (Jūratės) (foto)

Šaltalankių gėrimas (Jūratės) (foto)Ingridientai:2,5 stiklinės šaltalankių uogų, 1 stiklinė vandens, 3 valg. š. ar daugiau cukraus.Gaminimas Nuplautas šaltalankių uogas užpilti karštu (bet ne verdančiu) vandeniu, kad apsemtų ir palaikyti maždaug 2 min., (taip vėliau jos lengvia..

Recepto vertinimas: 2

Raudonųjų serbentų tortas

Raudonųjų serbentų tortasIngridientai:500 g raudonųjų serbentų. Tešlai: 500 g miltų; 100 g sviesto; 50 g cukraus pudros; 1 kiaušinio trynys; 1 valg. š. grietinės; Žiupsnelis druskos; Riebalų kepimo formai patepti. Kremui: 300 ml pieno; 3 kiaušinio tryniai; 1 valg. š. bulvių krakm..

Recepto vertinimas: 0

Juodųjų serbentų kompotas (Ramunės)

Juodųjų serbentų kompotas (Ramunės)Ingridientai:1 kg. juodų serbentų uogų, 1 l. vandens, 350-370 g. cukraus. Gaminimas Iš vandens ir 250 g cukraus išverdame sirupą. Juo užpilame uogas ir užviriname. Puodą nukeliame nuo ugnies, pridengiame marle ir paliekame nakčiai. Rytojaus dieną si..

Recepto vertinimas: 0

JOGURTO-VARŠKĖS DESERTAS

JOGURTO-VARŠKĖS DESERTASIngridientai:15g želatinos100g mėgiamų uogų (geriausiai tinka braškės) ar vaisių50g cukraus300g jogurto250g varškėsGaminimasIšbrinkyti želatiną. Uogas išplauti, sutrinti. Į uogas sudėti cukr&..

Recepto vertinimas: 0

UOGŲ KREPŠELIS

UOGŲ KREPŠELISIngridientai:100g braškių50g mėlynių50g raudonųjų serbentų50g geltonųjų serbentų50g žemuogių 100g uogų džemo 100g mėgstamo likerio (geriausia kokosinio)100g plaktos grietinėlės200g sluoksniuotos tešlosGaminimasTešla: į 500g miltų sudėkite mieles i..

Recepto vertinimas: 0

UOGIENĖ " ASORTI"

UOGIENĖ " ASORTI"Ingridientai:2kg uogų ( aviečių, mėlynių, braškių, serbentų...)1,5kg cukrausGaminimasUogas perrinkti ir išplauti. Uogas sudedame į indą, kuriame virsime ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. pastovėti. Paskui uo..

Recepto vertinimas: 0

ERŠKĖTROŽIŲ UOGIENĖ

ERŠKĖTROŽIŲ UOGIENĖIngridientai:1 kg erškėtrožių1,5 kg cukraus400 ml vandens100 ml degtinėsGaminimasNevisiškai prinokusias uogas nuplauti išvalyti nuo sėklų. Puseles perplauti šalto vandens srove, kad neliktų pukelių..

Recepto vertinimas: 2

Mėlynių kompotas

Mėlynių kompotasIngridientai:1 l vandens, 300 g cukrausGaminimasPerrinktas uogas nuplauti ir suberti ant tinklelio, kad nuvarvėtų vanduo. Į paruoštus stiklainius suberti uogas. Išvirti sirupą, juo užpilti uogas. Pasterizuoti 80° C temperatūroje 1 l ..

Recepto vertinimas: 0

Mėlynių kompotas II (greitas)

Mėlynių kompotas II (greitas)Ingridientai:11 vandens, 300-500 g cukraus.GaminimasPerrinktas uogas nuplauti ir suberti ant tinklelio, kad nuvarvėtų vanduo. Į paruoštus stiklainius suberti uogas Išvirti sirupą ir juo užpilti į stiklainius subertas uoga..

Recepto vertinimas: 0

Tortas ''Saldžioji vėduoklė''

Tortas ''Saldžioji vėduoklė''Ingridientai:Sausainių masei: 2 pakeliai sausainių,200 g kokosų drožlių, 200 g sviesto,0,5 indelio kondensuoto pieno, 1 citrinos nutarkuota žievelė, 5 šaukštai citrinų sulčių.Uogų masei:1 l juodųjų serbentų arba raudonųjų agrastų,600..

Recepto vertinimas: 0

Vytintos aktinidijos

Vytintos aktinidijosIngridientai:1 kg aktinidijų, 650-700 g cukrausGaminimasNevisiškai subrendusias, bet pradėjusias minkštėti aktinidijas užpilti 350-400 g cukraus ir laikyti per naktį (9-10 vai.) kambario temperatūroje. Susidariusias sultis nupilti ir iš..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: uogas