6 rezultatų ieškant "uodegeles"
Moliūgų sriuba su kepintomis vėžių uodegėlėmis
Moliūgų sriuba su kepintomis vėžių uodegėlėmis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Kepintų vėžių uodegėlių 200 g valytų vėžių uodegėlių ½ smulkintos aitriosios paprikos 2 sutrintos česnako skiltelės druskos ir pipirų 2 valgomieji šaukštai alyvų aliejaus Išmaišykite vi..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tai tikrai šventinė sriuba, kurią galima išvirti iš anksto. Atėjus svečiams ją tereikia pašildyti ir įdėti vėžių uodegėlių. 1 poras 1 cukinija 1 kg pomidorų 300 ml balto vyno 300 g gabalėliais supjausty..
Recepto vertinimas:
Salotos su krevetėmis ir grybais
Salotos su krevetėmis ir grybaisIngridientai:6 porcijos 3 citrinos, 6 česnako skiltelės, 60 ml (4 šaukštai) baltojo vyno acto, 250 ml alyvuogių aliejaus, 60 ml (4 šaukštai) kaparėlių, 18 neišlukštentų didžiųjų krevečių, 375 g jaunų grybų, druskos, petražolės šakelė.Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Braškių tyrsriubėIngridientai:6 porcijos 1,2 kg braškių, 3 šaukštai cukraus, 100 ml stalo vyno, 3 didelės pasifloros, 2 prinokę nektarinai, 250 g aviečių, 6 mėtų šakelės.Gaminimas Braškes nuplauname ir nuskabome jų žaliąsias "uodegėles". 200 g braškių atidedame, o iš likusi�..
Recepto vertinimas:
Leipcigietiškos „Paršelių uodegos“
Leipcigietiškos „Paršelių uodegos“Ingridientai:40 „Paršelių uodegėlių“: 50 g lydyto sviesto; 100 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 2 arb. š. prieskonių meduoliams 1 arb. š. malto imbiero; Trinta citrinos žievelė; 2 kiaušiniai; 6 valg. š. baltojo vyno; 300 g milt�..
Recepto vertinimas:
Vežių uodegelių salotosIngridientai:200g veziu uodegeliu1 nedidele cukinija (neperaugus, turi but minksta odele)4 pomidoraialyvuogiu aliejusdruskaGaminimasVeziu uodegeles isvirti, cukinija sutarkuoti, pomidorus smulkiai supjaustyti. Viska suberti i dubeni ipilti alyvuogiu aliejaus, uz..
Recepto vertinimas: