21 rezultatų ieškant "trumpai"
Moliūgo salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g moliūgo , 200 g obuolių, skiltelė česnako, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų krapų, aliejaus. Gaminimas: Gabaleliais supjaustytą moliūgo minkštimą sumetame į verdantį vandenį, į kurį įpiltas šaukštas aliejaus. Kelis kartus lei..
Recepto vertinimas:
Trumpai virta daržovių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 smulkiai supjaustyti, aliejuje pakepinti svogūnaismulkiai supjaustytas kopūstas2 šiaudeliais sutarkuotos morkoskonservuotų žalių žirnelių arba kukurūzų,2 skiltelės smulkiai supjaustytų česnakųžalių arba džiovintų pri..
Recepto vertinimas:
Jautiena su žalumynų įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 porcijoms reikės:4 gabaliukų jautienos (po 200g),druskos, pipirų,3 šaukštų garstyčių,4 griežinėlių šoninės,po 1 ryšelį petražolių ir builio,2 kiaušinių,100g riebios varškės,2 svogūnų,4 skiltelių česnako,muškato..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos pjausniai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 700 g kalakuto krūtinėlės 1/4 šaukštelio baltųjų pipirų druskos 2 šaukštai miltų šaukštelis saldžios paprikos 3 šaukštai sviesto konservuotų persikų Gaminimas: Krūtinėlę supjaustyti 0,5 cm storio gabaliukais. Kiekvien..
Recepto vertinimas:
Vegetariškas troškinys Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 pok. šaldytų pavasarinių arba rudeninių daržovių 1 morka 1 svogūnas krapų 0.25 ml vandens 1 valg. šaukštas krakmolo 1 valg. šaukštai aliejaus, vegetos Gaminimas: Morką sutarkuojame burokine trintu..
Recepto vertinimas:
Grybų salotos su pupelėm Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0.5l marinuotų baravykų, ar panašių grybų 1 skardinė SKO firmos karališkų pupelių 5 virtos bulvės 1 virta morka 1 svogūnas 1 arb. šaukštelis vegetos 2 arb. šaukšteliai cukraus 4 arb. šaukšteliai vyno acto 3 valg. šaukštai ..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: gabalėlis sviesto 5 (ar daugiau) pievagrybių 2 šaukštai grietinės Gaminimas: Įdėti sviestą į karštą keptuvę ir palaukti kol ištirps. Vėliau įdėti smulkiai supjaustytus pievagrybius į keptuvę ir maišyti kol iškeps. Paskui i..
Recepto vertinimas:
Daržovių troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Po 1 raudoną, žalią ir geltoną saldų pipirą, 1 cukinija 2 svogūnai 3 česnako skiltelės 400 g baklažanų 6 šaukštai alyvų aliejaus 1 šaukštas druskos ½ šaukštelio šviežių rozmarinų Pluoštelis žalumynų - šviežių čiobr..
Recepto vertinimas:
Keptos bandelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 bandelės, 2 obuoliai, 100 g varškės, šaukštas medaus, 100 g sviesto, šaukštas pyrago džiūvėsėlių. Gaminimas: Bandelės perpjaunamos pusiau, išimamas minkštimas, patepamos sviestu. Obuoliai nulupami išimamas sėklynas, stambiai sutark..
Recepto vertinimas:
Užkandis skubantiemsIngridientai: Grybų Svogūno Smulkintų graikinių riešutų Grietinės Parmezano sūrio Druskos, pipirų Sviesto Lavašo Paruošimo būdas: Grybus nuplauti ir susmulkini. Trumpai svieste pakepinti susmulkintus svogūnus, susmulkintus grybus ir riešutus. Sumaž..
Recepto vertinimas:
Griežčių sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l vandens, 1 griežtis, 2 bulvės, 1 morka, 1 svogūnas, pusė saliero, 100 g sviesto, 0,5 šaukšto miltų, druskos, pipirų, lauro lapelių, petražolės lapelių. Gaminimas: Griežtį, morką, salierą supjaustyti, sudėti į pas�..
Recepto vertinimas:
Žemaičių blynai Ingridientai: 1 kilogramas bulvių 1 stiklinė miltų 1 kiaušinis kiaulienos faršo (įdarui) 2 šaukštai grietinės 1 šaukštas sviesto arba margarino druskos, pagal skonį Gaminimas: Mėsos įdaras Kiaulienos faršą sumaišyti su prieskoniais ir iškepti keptuvėj..
Recepto vertinimas:
Kriaušės su plakta grietinėle Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5-6 vidutinės kriaušės 2.0,5 l grietinėlės 3.100g cukraus 4.0,5 citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės 5.50g riešutų arba migdolų Gaminimas: Kriaušes nulupti, perpjauti pusiau, išimti sėklynus ir trumpai apvirti sald�..
Recepto vertinimas:
Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu
Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.8 džiovinti grybai judo ausis; 2.ryšulėlis žalių kiniškų daržovių (kiniškų kopūstų, 3.brokolių, pekininio bastučio); 4.2 šaukštai aliejaus;5.2 šaukštai austrių padažo Gaminimas: Grybus pami..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas jautienos liežuvis
Aukštaitiškas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių. Sausam marinatui: pusė šaukštelio pipirų,2.2-3 lauro lapeliai,3.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krienų padažo..
Recepto vertinimas:
Ypatingas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių Sausam marinatui: 2.0,5 šaukštelio pipirų, 3.2-3 lauro lapeliai, 4.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krien..
Recepto vertinimas:
Lydekos vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg lydekos, 2.4 kiaušiniai, 3.1 riekelė pyrago, 4.1 stiklinė pieno, 5.1 šaukštas sviesto, 6.1 morka, 7.2 svogūnai, 8.10 pipirų (įdarui ir sultiniui), 9.1 lauro lapelis, druskos, 10.3 stiklinės sultinio drebučiams Gaminimas: Lydeką n..
Recepto vertinimas:
Virtos rūkytos dešrelėsIngridientai:800 g kiaulienos, 200 g lašiniukų, prieskonių (pipirų, kalendrų, kardamono, česnako), truputis sultinio (nebūtinai), druskos.Gaminimas Mėsa sumalama mėsmale kartu su lašiniukais, pridedama sumaltų prieskonių, druskos pagal skonį, įpilama trupu..
Recepto vertinimas:
Pikantiški kalafiorai (Ramintos)
Pikantiški kalafiorai (Ramintos)Ingridientai:4 puodelių kalafiorų, supjaustytų žiedynėliais, 8 valg.š. vandens, 2 arb.š. susmulkinto imbiero, 2 arb.š. sveikų kmynų sėklų, 1/2 arb.š. kurkumos, 1/2 arb.š. paprikos, 1/2 arb.š. maltų kmynų, 1/2 arb.š. maltos kalendros, Akmens druskos ..
Recepto vertinimas:
Paprasta sluoksniuota tešlaIngridientai:250 g šalto sviesto; 250 g miltų; Žiupsnelis druskos; 5-6 valg. š. acto; Ne daugiau kaip 125 ml vandens.Gaminimas Šaltą sviestą supjaustyti labai plonai ir dėti į 50 g miltų. Viską trumpai paminkyti rankomis, suformuoti keturkampį, suvynioti į p..
Recepto vertinimas:
Vištų kepenėlių užkandis su ryžiais
Vištų kepenėlių užkandis su ryžiaisIngridientai:250 g vištų kepenėlių,50 g migdolų,200 g šaldytų ar šviežių apvirtų šparaginių pupelių,aliejaus kepimui,1 šaukštas krakmolo,2 šaukštai sojų padažo,2/3 stiklinės vandens,pieno vištų kepenėlėms mirkyti,druskos, pipirų.Gami..
Recepto vertinimas: