Kiaulienos šnicelis su plutele

Ingridientai:

2 kiaulienos nugarinės gabaliukų (po 100 gramų),
maltų pipirų,
druskos,
200 gramų tarkuoto fermentinio sūrio,
1-2 šaukštai aliejaus,
1 svogūno,
300 gramų pomidorų,
100 mililitrų tirpaus daržovių sultinio,
citrininių pipirų,
100 gramų ryžių

Gaminimas

Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje. Plonai išmuštą mėsą pabarstykite druska ir pipirais. Mėsos gabaliukus iš abiejų pusių įspaukite į tarkuotą fermentinį sūrį.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kepkite šnicelius dvi minutes iš vienos ir iš kitos pusių. Išėmus mėsą iš keptuvės padėkite šiltai, kad neatvėstų.

Tuo metu supjaustykite svogūną griežinėliais, pomidorus ketvirčiais. Pirma keptuvėje, kurioje kepė mėsa, apkepinkite svogūnus, paskui sudėkite pomidorus. Trumpai patroškinkite, supilkite sultinį, įberkite citrinų pipirų, druskos pagal skonį ir pavirinkite 3 - 5 minutes ant silpnos ugnies.

Kepsnius patiekite su troškintomis daržovėmis ir virtais ryžiais.

Pagaminamos 2 porcijos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!