18 rezultatų ieškant "troskintas triusis"
Upėtakių sriuba Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g upėtakių, svogūnėlis, poras, 30 g saliero, 4 petražolių šakelės, 2 šaukštai sviesto morka, druskos, baltųjų pipirų. Gaminimas: Išskrostas žuvis ir galvas nuplauti, atskirti filė. Svogūnėli, žaliąją poro dalį, salierą ir ..
Recepto vertinimas:
Sojų troškinys su pupelėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 pakelis rausvų sojų kubelių (tinka Pekino mėsa iš sojų, sojų kubeliai ir kt.)1 paprikamorkųpievagrybiųporųsvogūnųpetražoliųsalierosojų padažoprieskonių mišinio sojų mėsaivirtų pupelių Gaminimas: Rausvus sojų ku..
Recepto vertinimas:
Karpis troškintas grietinėje Ingridientai: 500 g karpio filė 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas taukų 2-3 šaukštai miltų 1/2 stiklinės rūgščios grietinės 2 šaukštai sukapotų krapų pipirai druska Filė nuplauti, supjaustyti porcijomis, pasūdyti ir pabarstyti pipir..
Recepto vertinimas:
Tėčio CHARČIO sriuba Ingridientai 700 gramų jautienos 100 gramų ryžių 2-3 svogūnai 2-3 paprikos 3-5 čili pipiriukai 2-3 pomidorai ar pomidorų pastos 1 nedidelis baklažanas petražolių baziliko česnako juodųjų pipirų Gaminimas: Jautieną supjaustyti mažais gabaliukais,..
Recepto vertinimas:
Jautiena, kepta džiūvėsėliuose
Jautiena, kepta džiūvėsėliuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos (nugarinės arba šlaunies), druskos, pipirų, 1 kiaušinis, 4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 50 g riebalų, 50 g sviesto Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, supjaustyti ją skersai raumenų griežinėliai..
Recepto vertinimas:
Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais
Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kiškis, 2.200 g lašinukų, 3.8 - 10 mažų svogūnų, 4.1 stiklinė raudono sauso vyno, 5.1 stiklinė sultinio, druskos, pipirų, 6.1 lauro lapelis, 7.1 šaukštas miltų arba 2 šaukšteliai bulvių krakmolo, ..
Recepto vertinimas:
Viščiukas, troškintas grietinėje
Viščiukas, troškintas grietinėje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 viščiukas, 2.2 svogūnai, 3.50 g sviesto, 4.3 šaukštai miltų, 5.2 šaukštai pomidorų tyrės, 6.1 stiklinė grietinės, raudonųjų pipirų, petražolių lapelių, druskos pagal skonį. Gaminimas: Išdarinėtas višč..
Recepto vertinimas:
Troškintas triušis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 triušis, 2.3 šaukštai riebalų, 3.1,5 - 2 stiklinės sultinio ar vandens, 4.2 šaukštai vyno ar acto, druskos, pipirų, 5.2 šaukšteliai miltų, 6.3 šaukštai grietinės, 7.1 šaukštas aštraus padažo, 8.1 petražolės šaknis..
Recepto vertinimas:
Aluje troškintas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg karpis, 2.1,5 stiklinės alaus, 3.1 stiklinė atskiesto acto, 4.1 sauja razinų, nutarkuota citrinos žievelė, 5.3 gvazdikėliai, druskos, 6.4 šaukštai miltų, 7.1 stiklinė džiūvėsėlių, 8.6 kvapnieji pipirai, 9.6 juodieji pip..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriubaIngridientai:1 litras mėsos sultinio arba vandens, 500 g dilgėlių, 150 g rūgštynių, 1 morka, 1 petražolės šaknis, 2 svogūnai, žalių svogūnų laiškų, 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai sviesto, 50 g grietinės, žalumynų, 2 kiaušiniai, laurų lapų, pipirų ži..
Recepto vertinimas:
Omletas su vištienaIngridientai:3 kiaušiniai, 200g vištienos filė, 2 šaukštai aliejaus, 200 g pievagrybių, 3-4 porai, 1 svogūnas, 2 morkos, 100 ml grietinėlės, 50 g konservuotų žirnelių, nubrauktas šaukštas bulvių krakmolo, maltų pipirų, druskos. Gaminimas Vištienos filė..
Recepto vertinimas:
Troškintas lynasIngridientai:1 kg lyno, 2 šaukštai miltų, 40 g sviesto, 1 citrinos sultys, muilų pipirų ir nutarkuota citrinos žievelė, druskos.Gaminimas Supjaustyto lyno gabaliukai pasūdomi, pabarstomi pipirais, pavoliojami miltuose, sudedami į indą su įkaitintais riebalais, supila..
Recepto vertinimas:
Troškintas lynas su raudonaisiais kopūstais
Troškintas lynas su raudonaisiais kopūstaisIngridientai:1 kg lyno, 3 šaukštai miltų, 1/2 stiklinės aliejaus, prieskonių, 1/2 kg raudonųjų gūžinių kopūstų, 2 svogūnai, 20 g sviesto svogūnams pakepinti, truputis miltų, 1/4 stiklinės raudonojo vyno, 1/2 citrinos sulčių, cukr..
Recepto vertinimas:
Troškintas grybais įdarytas upėtakis
Troškintas grybais įdarytas upėtakisIngridientai:800g upėtakių, 20g džiovintų baravykų, 40g sviesto, 2 šaukštai miltų, 2 šaukštai grietinės, prieskoninių daržovių, druskos.Gaminimas Pro pakaklę išdarinėti upėtakiai nuplaunami ir nusausinami, įtrinami druska ir, prikimšus..
Recepto vertinimas:
Troškintas ungurysIngridientai:800 g ungurio, 2 citrinos, 20 g sviesto, 2 svogūnai, saliero, prieskonių (pipirų, lauro lapelių, gvazdikėlių, mairūno), 1/2 stiklinės baltojo vyno, druskos, miltų ar džiūvėsėlių.Gaminimas Ungurys nulupamas, nuplaunamas, supjaustomas gabalais, paš..
Recepto vertinimas:
Aluje troškintas kumpisIngridientai:1,5-2 kg kiaulienos kumpio, 2 buteliai kartaus alaus, 6 laurų lapai, 2 svogūnai, 2 salierų gumbai, cukraus.Gaminimas Sudėkite į didelį puodą kumpį bei daržoves, sumeskite laurų lapus ir užpilkite alumi. Virkite apie pusantros valandos. Kiaulienos kilo..
Recepto vertinimas:
TROŠKINTAS UNGURYSIngridientai:1 šviežias ungurys, 2-3 svogūno galvutės, 100 g kaimiško sviesto, 5-6 šaukštai alyvų aliejaus, druskos, prieskonių.GaminimasUngurį supjaustyti 4-5 cm ilgio gabaliukais ir apkepti keptuvėje su alyvų aliejumi. Į puodą sudeti smulkiai supjaustytus svogūnus..
Recepto vertinimas:
Troškintas viščiukas su šviežiais baravykais
Troškintas viščiukas su šviežiais baravykaisIngridientai:1 viščiukas,2 morkos,5-6 baravykai,1 poras,150 g sviesto,truputis petražolių,druskos,pipirų.GaminimasNuvalytus baravykus ir porą supjaustome griežinėliais,sutarkuojame morkas ir pakepame su 100 g. sviesto.Įberiame susmulkintų pe..
Recepto vertinimas: