20 rezultatų ieškant "troskinimo receptai"
Bulvių, griežčių ir pupelių troškinys
Bulvių, griežčių ir pupelių troškinys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 1 vidutinio didumo griežtis, 1 stiklinė išmirkytų pupelių, 1 svogūnas, sviestas, grietinė, druska. Gaminimas: Į troškinimo puodą sudėkite supjaustytas daržoves, susmulkintą svogūną ir, įpy..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės su svogūnais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g bulvių, 35 g svogūnų, 50 g sviesto, 50 g grietinės, 10 g svogūnų laiškų, krapų, druskos. Gaminimas: Bulves supjaustykite kubeliais, nuplaukite, sudėję į sietelį nuvarvinkite. Dėkite bulves į skrudintuvą arba į keptu..
Recepto vertinimas:
Troškintos bulvės su džiovintais vaisiais
Troškintos bulvės su džiovintais vaisiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 230 g bulvių, 30 g razinų, 20 g džiovintų slyvų, 10 g cukraus, 5 g miltų, 10 g sviesto, 1 g cinamono, druskos. Gaminimas: Bulves susmulkinkite, dėkite į troškinimo indą. Dėkite sviesto, vaisius, cinamono, cukrau..
Recepto vertinimas:
Jautienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, druskos, pipirų, 50 g riebalų, morka, svogūnas. Padažui: 1 šaukštas miltų, 100 g grietinėlės, raudonojo rūgštaus vyno. Įdarui: Svogūnas, 3 marinuoti agurkai, 100 g lašinukų. Gaminimas: Mėsą išmušti, įtrinti dru..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos troškinys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600 g kalakutienos, šaukštas taukų, šaukštas sviesto, 2 stiklinės vandens, druskos, pipirų, lauro lapas, 4 morkos, svogūnas, petražolės šaknis, gabalėlis saliero, stiklinė žirnių, 2 šaukštai baltojo vyno, šaukštas miltų, 0,5..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su svogūnais
Troškinta jautiena su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160 g jautienos, 120 g svogūnų, 100 g sultinio, 15 g sviesto, 5 g acto, 10 g vyno, 5 g miltų, lauro lapelių, kalendrų, nemaltų pipirų, druskos, maltų pipirų, žalumynų. Gaminimas: Jautieną supjaustykite gabalais, išmuški..
Recepto vertinimas:
Stambiais gabalais troškinta aviena
Stambiais gabalais troškinta aviena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 130 g avienos, 7 lydyto lajaus, 15 g pomidorų tyrės, 20 g morkų, 5 g česnako, 5 g miltų, 150 g sultinio, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Avieną įtrinkite druska, česnaku ir kepkite į kaitintuose riebaluose ik..
Recepto vertinimas:
Avienos troškinys su daržovėmis
Avienos troškinys su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 110 g avienos, 15 g tirpinto sviesto, 100 g bulvių, 20 g morkų, 20 g ropių, 10 g petražolių, 25 g svogūnų, 15 g pomidorų tyrės, 5 g miltų, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Mėsą sukapokite gabalėliais, pabarstyki..
Recepto vertinimas:
Vištienos troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g vištienos, šaukštas taukų, šaukštas sviesto, 2 stiklinės vandens, druskos, pipirų, lauro lapas, 4 morkos, svogūnas, petražolės šaknis, gabalėlis saliero, stiklinė žirnių, 2 šaukštai baltojo vyno, šaukštas miltų, 0,5 sti..
Recepto vertinimas:
Troškinta antis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Antis, 1,5 stiklinės vyno, svogūnas, druskos, aliejaus, 2 šaukšteliai miltų, 0,5 stiklinės grietinės, aštraus padažo. Gaminimas: Paukštį perkirsti į 4 dalis ir pamerkti į marinatą iš vyno, svogūno ir druskos. Po 3 dienų išimti, apd�..
Recepto vertinimas:
Balandėliai Ingridientai: 1 didelė kopūsto galva 800g faršo 1 stiklinė ryžių 1-2 galvos svogūnų įvairių prieskonių 1-2 kiaušiniai Tarkuotų morkų 1-2 stiklinės Padažui 1 stiklinė vandens 1-2 valg.šaukštai miltų 100g grietinės 50g tomatų pastos druskos pagal skon�..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena, prismaigstyta daržovių
Troškinta jautiena, prismaigstyta daržovių Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 125 g jautienos, 20 g morkų, 15 g petražolių, 15 g svogūnų, 20 g pomidorų tyrės, 15 g sviesto, 5 g miltų, lauro lapų, pipirų, druskos. Gaminimas: Stambiai supjaustytus mėsos gabalus įtrinkite druska. Daržoves..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su džiovintomis slyvomis
Troškinta jautiena su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g jautienos, 150 g sultinio, 20 g svogūnų, 10 g tirpinto sviesto, 15 g pomidorų tyrės, 30 g džiovintų slyvų, pipirų, druskos. Gaminimas: Mėsą supjaustykite, išpjaukite sausgysles, išmuškite, pabarstykite ..
Recepto vertinimas:
Avienos kukuliai padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 115 g avienos, 25 g pyrago, 35 g vandens, 15 g svogūnų, 15 g miltų, 10 g riebalų, 100 g pomidorų padažo, 150 g priedo, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Avieną, pyragą, pakepintą svogūną sumalkite, darykite kukulius, apvolio..
Recepto vertinimas:
Avienos plovas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g ryžių, 315 g vandens, 120 g avienos, 130 g morkų, 50 g svogūnų, 60 g lajaus, pipirų, druskos. Gaminimas: Nuplautas ryžių kruopas pamerkite į pasūdytą vandenį ir palaikykite 3 – 4 valandas. Avieną supjaustykite gabalėliais po 10 ..
Recepto vertinimas:
Su daržovėmis troškinta žuvis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g žuvies, 4-5 bulvės, 2 morkos, 2 pomidorai, 1/2 žalios paprikos, 1/2 raudonos paprikos, petražolių lapelių, 1 svogūnas, 100 g sviesto arba aliejaus, druskos, citrininių pipirų, 1/2 citrinos sulčių. Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
BUROKĖLIŲ SALOTOS Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 kg. burokėlių, 1,į kg pomidorų, 0,5 kg svogūnų, 0,5 kg paprikos, 200 gr. česnako, 200 gr. cukraus, 2 valg.šaukštai druskos, 200 gr. 9 proc. acto, 0,5 ltr. aliejaus. Gaminimas: Burokėlius sutarkuojam stambia ..
Recepto vertinimas:
Kiauliena su sūrio pluteleIngridientai:400g. kiaulienos išpjovos, 100g. fermentinio sūrio, 5 šaukštai tirpinto sviesto, 125ml. baltojo vyno, 200g. bulvių košės, 2 šaukštai smulkintų petražolių, 2 šaukštai paruoštų krienų, muskato riešuto, maltų baltųjų ir kajeno pipirų, drusko..
Recepto vertinimas:
Brokolių, žiedinių kopūstų apkepas
Brokolių, žiedinių kopūstų apkepasIngridientai:1 stiklinė ryžių, 1 brokolis, 1 nedidelė žiedinio kopūsto galva, 100 g. grietinės, 4-5 kiaušiniai, susmulkinti žalumynai, 4 šaukštai tarkuoto parmezano, 2 šaukštai miltų, 1 morka, 1 svogūnas, pipirai, druska, karis, 2-3 šaukštai ke..
Recepto vertinimas:
TROŠKINTI MĖSĖČIAIIngridientai:400 g mėsos faršo100 g apvirtų ryžių1 kiaušinis5 didelės morkos1 svogūnas4 skilt. česnakoVegetos, pipirųPetražoliųAliejausKečupoTešlai:MiltųGazuoto mineralinio vandensGaminim..
Recepto vertinimas: