Kiauliena su sūrio plutele

Ingridientai:
400g. kiaulienos išpjovos,
100g. fermentinio sūrio,
5 šaukštai tirpinto sviesto,
125ml. baltojo vyno,
200g. bulvių košės,
2 šaukštai smulkintų petražolių,
2 šaukštai paruoštų krienų,
muskato riešuto,
maltų baltųjų ir kajeno pipirų,
druskos.
Gaminimas
Mėsą nuplauname, nusausiname ir apkepiname gilioje keptuvėje iš visų pusių 2 šaukštuose įkaitinto sviesto. Tada supilame vyną ir neuždengę troškiname valandą. Mėsą išimame, padedame šiltai. Po troškinimo likusį skystį perkošiame, sumaišome su bulvių koše, smulkiai supjaustytomis petražolėmis, krienais, tarkuotu sūriu, pasūdome, pagardiname prieskoniais. Mėsą supjaustome gabalėliais, sudedame į riebalais pateptą kepimo skardelę. Bulvių ir sūrio masę sukrečiame į konditerinį maišelį ir gražiai uždedame ant kiekvieno mėsos gabalėlio. Kepame 10 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!