20 rezultatų ieškant "trinta dar a a a s"
Silkių sviestas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 750 g sviesto, 250 g silkių, 1 stiklinė pieno, 30 g garstyčių. Gaminimas: Silkę mirkykite piene 7 valandas. Po to išimkite kaulus, sutrinkite žuvį. Sviestą išsukite, kad suminkštėtų, sudėkite trintą žuvį, garstyčias ir labai gerai i..
Recepto vertinimas:
Garstyčių marinatas avienai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 šaukštai garstyčių miltelių 2-3 skiltelės česnako 3 šaukštai acto peletrūnų (žiupsnelis) 250 ml aliejaus 1 šaukštelis maltų paprikų 1 šaukštelis smulkintų šviežių bazilikų 1 šaukštelis smulkintų švieži�..
Recepto vertinimas:
Trinta porų ir petražolių sriuba
Trinta porų ir petražolių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 70 g porų, 1 svogūno, 100 g petražolių šaknų, 20 g sviesto, 0,75 litro daržovių sultinio, 100 g grietinėlės, 2 šaukštelių citrinos sulčių, baltųjų pipirų, druskos, 150 g krabų, 2 riekių šviesios duonos, 3..
Recepto vertinimas:
Vištienos sriuba su citrinaIngridientai:1 vištos šlaunelė 2 svogūnai 5 stiklinės daržovių sultinio 2 skiltelės česnako 1/3 stiklinės ryžių 2-3 pievagrybiai 2 šaukštai citrinos sulčių imbiero pipirų druskosGaminimasUžvirkite sultinį, į jį įdėkite nulupt..
Recepto vertinimas:
Citrinų sriubaIngridientai:2 dideles citrinos, 6 stiklinės vištienos sultinio, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, svogūnas, 1/2 stiklinės tirštos grietinės, stiklinė grietinės kremo, pipirų, druskos. Gaminimas Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste, suberti miltu..
Recepto vertinimas:
Tuno salotosIngridientai:400 g tuno (šviežaus arba konservuoto), dėžutė konservuotų pupelių, 0,5 stiklinės supjaustytų alyvuogių (be kauliukų), 0,25 stiklinės susmulkintų svogūnų, 250 g konservuotų žaliųjų pupelių, salotų lapų, 2 plonais griežinėliais supjaustyti pomidora..
Recepto vertinimas:
Žirnių sriuba Ingridientai: 160 gramų žirnių, 550 gramų bulvių, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 1 svogūnas, 40 gramų pomidorų padažo, petražolių arba koriandro, 2 skiltelės česnako, raudonėlio, mairūno, kajeno pipirų, druskos Gaminimas Į perkoštą sultinį sud�..
Recepto vertinimas:
Pupelių sriuba su mėsaIngridientai:430 g mėsos, 200g pupelių, 1 svogūnas, 0,5 stiklinės pomidorų padažo, 2 skilteles česnako, petražolių arba koriandro, raudonėlio, mairūno, druskos, raudonųjų pipirų.Gaminimas Didelius mėsos gabaliukus pakepinti keptuvėje ir pagaminti sultin..
Recepto vertinimas:
Trinta morkų sriubaIngridientai:0,5kg. morkų, 1l. vištienos sultinio, 2 svogūnai, 50 g. sviesto, 1 laurų lapas, 1 šaukštas citrinų sulčių, maltų muskatų, 250ml. grietinėlės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Morkas nuplauname, nuskutame, supjaustome griežinėliais ir 10min. verdame v..
Recepto vertinimas:
Tortas su šviežiomis braškėmis
Tortas su šviežiomis braškėmisIngridientai:Tešlai: 3 kiaušiniai; 80 g cukraus; 4 valg. š. miltų; 1 valg. š. krakmolo. Įdarui: 500 g varškės; 160 g cukraus; 4 valg. š. apelsinų likerio; 2 pak. vanilinio cukraus; 500 ml grietinėlės; 8 arb. š. želatinos; 150 g trinto šokolado; 500..
Recepto vertinimas:
Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varške
Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varškeIngridientai:Trapios tešlos pagrindui: 150 g miltų; 1 trynys; 3 valg. š. cukraus; 100 g sviesto; Druskos; ½ citrinos trinta žievelė; 1 pak. vanilinio cukraus; Riebalų tortui ištepti. Plikytai tešlai: 100 g sviesto; 150 g miltų; 2 šaukš..
Recepto vertinimas:
Mielinis vainikas su aguonomis
Mielinis vainikas su aguonomisIngridientai:Tešlai: 500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 250 ml pieno; 1 kiaušinis; 75 g sviesto arba margarino; 80 g cukraus; Trinta citrinos žievelė; ¼ arb. š. druskos; Riebalų formai ištepti. Įdarui: 250 ml pieno; 75 g cukraus; 250 g aguonų; Trinta cit..
Recepto vertinimas:
Mielinės spurgos su slyvų įdaru
Mielinės spurgos su slyvų įdaruIngridientai:12 spurgų: 500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 6 valg. š. cukraus; 125 ml drungno pieno; 150 g grietinės; 1 kiaušinis; Trinta citrinos žievelė; Žiupsnelis druskos; 4 valg. š. sviesto; 200 g trintų slyvų tyrės arba uogienės; 4 valg. š. kapo..
Recepto vertinimas:
Riebaluose kepti rombaiIngridientai:40 nedidelių rombų: 50 g sviesto; 40 g cukraus; 1 arb. š. vanilinio cukraus; Trinta citrinos žievelė; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis; 2 valg. š. romo; 250 g miltų; 750 g lydyto sviesto kepimui; 2 valg. š. cukraus pudros; Miltų kočiojimui.Gaminimas T..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su varške ir razinomis
Pyragėliai su varške ir razinomisIngridientai:16 pyragėlių: 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 1 kiaušinis; 500 g varškės; 100 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 30 g krakmolo; 50 g razinų; Trinta citrinos žievelė.Gaminimas Sluoksniuotą tešlą iškočioti (jei nau..
Recepto vertinimas:
Kalėdiniai sausainiai su šokolado glajumi ir kokoso drožlėmis
Kalėdiniai sausainiai su šokolado glajumi ir kokoso drožlėmisIngridientai:Apie 70 sausainių: 250 g sviesto arba margarino; 250 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis; Trinta citrinos žievelė; 500 g miltų; 100 g šokoladinio glajaus (žiūrėti skyrelyje â€..
Recepto vertinimas:
Sveikas kalėdinis vyniotinisIngridientai:350 g rupių miltų; 1 pak. kepimo miltelių 500 g varškės; 150 g vaisinių javainių dribsnių; ½ arb. š. druskos; 50 g sviesto; Trinta citrinos žievelė; 100 g cukraus; 80 g mažais kubeliais pjaustytų apelsinų žievelių cukatų; 4 valg. š. razi..
Recepto vertinimas:
Niurnbergietiškas Kalėdų pyragas su medumi
Niurnbergietiškas Kalėdų pyragas su medumiIngridientai:70 g margarino; 250 g medaus; 200 g cukraus; 125 ml tamsaus alaus; 1 kiaušinis; ¼ arb. š. malto kardamono; ¼ arb. š. maltų gvazdikėlių; 1 nubrauktas arb. š. cinamono; 2 valg. š. romo; Trinta citrinos žievelė; 3 lašai karčių..
Recepto vertinimas:
Bohemiškas kalėdinis pyragasIngridientai:1 kg miltų (550 rūšies); 200 g cukraus; Didelis žiupsnis druskos; 84 g mielių; 350 ml pieno; 225 g sviesto; 2 kiaušiniai; 125 g tamsių razinų; 100 g kapotų migdolų; 75 g šviesių razinų; 50 g kapotų pistacijų riešutų; 100 g mažais kubeliais..
Recepto vertinimas:
TRINTA DILGELIŲ SRIUBAIngridientai:500 dilgelių,8 šaukštai miltų,120 g sviesto,druskos, pipirų,prieskonių sriubai.GaminimasDilgeles išplauti ir sudėti į verdanti vandenį. Virti kol suminkštės. Tada pertrinti per sietelį arba su sm..
Recepto vertinimas: