10 rezultatų ieškant "tortu"

Bulvių tortukas

Bulvių tortukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 porcijoms reikės : 1 kg bulvių, 100 g sviesto, 2 stiklinių tarkuotų džiūvėsių, 100 g parmezano, 100 g aštraus fermentinio sūrio, svogūno laiškų, 2 paprikų, raudonojo svogūno, 4 šaukštų aliejaus, druskos, pipirų, pagardų, česnako..

Recepto vertinimas: 0

Tortukas

Tortukas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: apie 200 g sviesto indelis kondensuoto pieno 2 šaukštai kakavos apie 200 riešutų 200 g grietinėlės 3 šaukšteliai želatinos 1 plytėlė juodojo šokolado 1 pokas tortui lakštų Gaminimas: Želatiną ištirp..

Recepto vertinimas: 0

Želė skanumėlis

Želė skanumėlis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 spalvų ir skonių želė pakeliuose 2 šaukštų želatinos 1 indelio saldaus kondensuoto pieno šaukštelio vanilinio cukraus Geltonos želė užpilui – 0,3 kg konservuotų persikų, mangų, kriaušių, pjaustytų apelsinų ar mandarinų..

Recepto vertinimas: 2

Anūkų tortukas

Anūkų tortukas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Sausainiams: 1.2 kiaušiniai, miltų, 2.1 pakelis vanilinio cukraus, 3.200 g sviesto. Drebučiams: 4.10 obuolių, 5.100 g riešutų, 6.0,5 l saldžios grietinėlės, 7.1 šaukštas želatinos, 8.1 pakelis vanilinio cukraus Gaminimas: Sausainiams nu..

Recepto vertinimas: 4

Škotiški trapučiai

Škotiški trapučiaiIngridientai:225 g kvietinių miltų, 60 g ryžių miltų, 175 g minkšto sviesto, 60 g cukraus, 25 g miltinio cukraus, šaukštelis vanilės esencijos, druskos.Gaminimas 1. Sumaišome ir persijojame kvietinius ir ryžių miltus, žiupsnelį druskos. 2. Sviestą plakame plaktuv..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai „Petit fours“

Pyragėliai „Petit fours“Ingridientai:Apie 80 nedidelių pyragėlių: 6 kiaušiniai; 150 g cukraus; 200 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių; 100 g krakmolo; 2 valg. š. kakavos miltelių; 3 valg. š. romo; 1 citrinos tarkuota žievelė; 1 apelsino tarkuota žievelė; 250 g serbentų d..

Recepto vertinimas: 1

Graikinių riešutų tortas su vaniliniu kremu

Graikinių riešutų tortas su vaniliniu kremuIngridientai:Tešlai: 4 kiaušiniai; 200 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g miltų; ½ arb. š. kepimo miltelių; 100 g kapotų graikinių riešutų. Įdarui: 500 ml pieno; 75 g cukraus; 1 pak. vanilinio pudingo miltelių; 200 g minkšto svi..

Recepto vertinimas: 4

Vaflių tortukas su džiovintais vaisiais

Vaflių tortukas su džiovintais vaisiaisIngridientai:1 pakelis apvalių vaflių (apie 20 lakštų).300 g kokosų drožlių,200 g razinų,200 g džiovintų abrikosų,200 g džiovintų slyvų.Kremui:200 g sviesto,1 l pieno,200 g cukraus,..

Recepto vertinimas: 5

Marcipaninė masė

Marcipaninė masėIngridientai:125 g migdolų,125 g cukraus,65 ml vandens,1/2 citrinos sulčių,1/2 arb. šauktelio acto (6 proc.)GaminimasMigdolus apvirkite ir smulkiai sumalkite. Iš vandens, cukraus ir acto išvirkite tirštą sirupą (kad tystų siūlai). Į truput tvėsintą sirupą suberkite m..

Recepto vertinimas: 4

Varškės pyragas

Varškės pyragasIngridientai:100 g margarino kepiniams 150 g cukraus migdolų esencijos ~250 g miltų (gali prireikti ir šiek tiek daugiau) 3 kiaušinių 1/2 šaukšto sodos acto nugęsinimui VIRŠUI: 600 g varškės 2 kiaušinių cukraus, pagal skonį (~150 g) vanilės esencijos džiovintų vaisi..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: tortu