20 rezultatų ieškant "tirpintu"
Rūgštynių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 150 g rūgštynių, 50 g pieno, 50 g sviesto, 30 g pyrago, 10 g svogūnų, 10 g margarino, 5 g petražolių, 1 kiaušinis, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Pusę rūgštynių ištroškinkite jų pačių sultyse, o kitą pus..
Recepto vertinimas:
Karpis su koše Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 125 g žuvies, 10 g miltų, 10 g saulėgrąžų aliejaus, 10 g sviesto, 5 g sūrio, 150 g grikių košės, 125 g padažo, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Išvirtą, pagardintą sviestu birią košę sudėkite į keptuvės vidurį. Ant košės..
Recepto vertinimas:
Vafliniai pyragėliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.4-5 dideli vafliai, 2.1 stiklinė medaus, 3.1 stiklinė cukraus, 200 g sviesto, 4.1 šaukštas kakavos miltelių, 5.1 arbat. šaukštelis miltų, 6.50 g riešutų, prieskonių (vanilinio cukraus, imbiero), šokolado, miltinio cukraus puoši..
Recepto vertinimas:
Kiaušininis apkepas su karamelės padažu
Kiaušininis apkepas su karamelės padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.Karamelei : Stiklinė cukraus 1/4 stiklinės vandens 2.Apkepui : 1/2 stiklinės cukraus 1l pašildyto pieno 6 kaiušiniai 1 1/2 šaukšteliai vanilės esencijos Gaminimas: Paruoškite karamelę : įkaitinkite or..
Recepto vertinimas:
Abrikosų pudingas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.Dvi po 245g abrikosų skardinės (vaisiai nuvarvinti, palikti 2.1/3 stiklinės sulčių) 3.1/4 stiklinės rafinuoto cukraus pudros 4.2 stiklinės smulkių šviežių baltos duonos džiūvėsėlių 5.60g tirpinto sviesto Gaminimas: Orkaitę įk..
Recepto vertinimas:
Kalakuto krūtinėlė su medumi Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.700-800g kalakuto krūtinėlės, 2.200-300 g medaus, 3.1/4 stiklinės balto vyno, 4.100 g lazdynų riešutų, 100 g razinų, 5.100 g abrikosų, 6.100 g migdolų drožlių,7.5 gvazdikėliai,8.1 šaukštelis cinamono, druskos, pipirų. ..
Recepto vertinimas:
Vištiena su vyšnių padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta 2.3 šaukštai aliejaus 3.1 šaukštas sviesto 4.1 stiklinė sultinio 5.4 šaukštai degtinės 6.1,5 stiklinės vyšnių 7.2 šaukšteliai krakmolo pipirų, druskos pagal skonį Gaminimas: Višta apverdama pasūdytame vandeny..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir cukinijos apkepasIngridientai:1 kg bulvių 500 g cukinijų 100 g fermenitinio sūrio 200 g varškės sūrio 2 kiaušiniai 200 g grietinės 1 šaukštas sviesto česnako pagal skonį riebalų pipirai druskaGaminimasBulves supjaustyti griežinėliais, apvirti, nusunk..
Recepto vertinimas:
Pomidorinė sriubaIngridientai:4 pomidorai 1 l vištienos sultinio 1 šaukštas sviesto druskos pipirų prieskoniųGaminimasĮ verdantį vištienos sultinį įdėkite pomidorus, padalintus į keturias dalis, prieskonius ir virkite. Išvirus viską pertrinkite per sietel..
Recepto vertinimas:
Virtiniai su kopūstais ir grybais
Virtiniai su kopūstais ir grybaisIngridientai:Tešlai: 2 stiklinės miltų, 1 kiaušinis, 0,5 stiklines vandens, 1 šaukštai aliejaus, druskos. Įdarui: 1/2 kg kopūstų, 1 svogūnas, 100 g džiovintų grybų. 1 šaukštas sviesto, druskos Gaminimas Įdarui džiovintus grybus išverdame pas..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir grikių košėIngridientai:Stiklinė tarkuotu žalių bulvių, stiklinė grikių kruopų, 100 g lašinių, druskos.Gaminimas Grikiai išmirkomi, nuplikomi ir suberiami į šaltą vandenį. Verdant pamaišoma. Kai kruopos suminkštės, pasūdomą, sudedamos tarkuotos bulvės ir ant sil..
Recepto vertinimas:
Varške įdarytos bulvėsIngridientai:200 g varškės, 2 kiaušiniai, šaukštas miltų, keletas peletrūno arba mėtų lapelių, 6—7 bulvės, 50 g sviesto, 50 g margarino, truputis cukraus, druskos.Gaminimas Varškė ištrinama, įmušami kiaušiniai, suberiami miltai, cukrus ir pri..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis su varškeIngridientai:10—12 bulvių, 2 kiaušiniai, stiklinė pieno, 300 g varškės, šaukštelis susmulkinto peletrūno, 50 g lašinių, šaukštas grietinės, 100 g sviesto, truputis cukraus, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, u�..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir salierų kukuliaiIngridientai:0,5 kg bulvių, 2 vidutinio dydžio salierai, 50 g pyrago, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai miltų, druskos.Gaminimas Bulvės išverdamos neluptos. Ataušusios nulupamos ir sumalamos mėsmale. Salierai nuvalomi, nulupami, supjaustomi kubiukais, 5 min. verdam..
Recepto vertinimas:
Bulvių dūdelėsIngridientai:4—5 virtos bulvės, svogūnas, 3—4 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, 3—4 kiaušiniai, 50 g sviesto.Gaminimas Bulvės sumalamos mėsamale, svogūnas smulkiai sukapojamas, pakepinamas svieste, suberiami 3 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, įm..
Recepto vertinimas:
Mielinės bandelės su riešutais
Mielinės bandelės su riešutaisIngridientai:250 ml pieno, 50 g tirpinto sviesto, 0,5 stiklinės cukraus, 40 g mielių, 500 g miltų, žiupsnelis druskos, kiaušinis. Įdarui: 200 g riešutų, 50 g sviesto, 0,5 stiklinės cukraus. Aptepui: 5 šaukštai citrinų sulčių, 200 g cukraus pudros,Ga..
Recepto vertinimas:
Austriškas obuolių pyragas Ingridientai: Tešlai 200 gramų miltų, 2 šaukštai aliejaus, 0,5 stiklinės drungno vandens, žiupsnelis druskos Įdarui 60 gramų razinų, 50 mililitrų romo, 80 gramų sviesto, 100 gramų džiūvėsėlių, 110 gramų cukraus, 1 pakelis vanilinio cukraus, ..
Recepto vertinimas:
Austriškas obuolių pyragas Ingridientai: Tešlai 200 gramų miltų, 2 šaukštai aliejaus, 0,5 stiklinės drungno vandens, žiupsnelis druskos Įdarui 60 gramų razinų, 50 mililitrų romo, 80 gramų sviesto, 100 gramų džiuvėsėlių, 110 gramų cukraus, 1 pakelis vanilinio cukrau..
Recepto vertinimas:
SORŲ KRUOPŲ APKEPASIngridientai:1 stiklinė sorų kruopų, 1,5 stiklinės vandens, 1,5 stiklinės pieno, 1 šaukštas cukraus, 2-3 kiaušiniai, 0,5 stiklinės razinų, 1 šaukštas džiūvėsėlių, 1 šaukštas sv..
Recepto vertinimas:
Abrikosų pudingasIngridientai:Dvi po 245g abrikosų skardinės (vaisiai nuvarvinti, palikti 1/3 stiklinės sulčių)1/4 stiklinės rafinuoto cukraus pudros2 stiklinės smulkių šviežių baltos duonos džiūvėsėlių60 g tirpinto sviestoGaminimasOrkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Formą (20..
Recepto vertinimas: