20 rezultatų ieškant "tiks"
Kokosiniai triufeliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100g sviesto(minkšto margarino), 100g miltinio cukraus, 100g tarkuoto baltojo(juodo šokolado), apie 150-200g kokosu drožlių.(Vietoj kokoso drožlių tiks ir malti lazdynų riešutai{geriau be luobelės}ar migdolai.) Gaminimas: Minksta svi..
Recepto vertinimas:
Virti bulvių piršteliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 12 bulvių, pusantros stiklinės miltų, 1 kiaušinio, šaukšto taukų, svogūno, druskos, riebalų kepimui. Gaminimas: Bulves išvirti, sugrūsti arba sudėjus ant lentos kočėlu sutrinti.Po to į jas dedame miltų, kiaušinį, druskos, t..
Recepto vertinimas:
Įsimylėjęs vėžys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: (2 porcijoms)4-6 virti vėžiai1 svogūnas1 šaukštas sviesto arba margarino50 ml sauso balto vyno0,5 šaukštelio Dijon garstyčių1-2 šaukštai pomidorų pastos2-3 šaukšteliai Demerara cukraus1 pomidoras100 ml liesos grietinėlės Gaminim..
Recepto vertinimas:
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 didelio ilgo agurko;1-2 didelių žalių ankštinių pipirų;50-100 g (pagal skonį) žalių alyvuogių;1 šaukšto šviežios smulkintos kalendos (galite pakeisti petražolėmis);2 šaukštų smulkintos šviežios mėtos lap..
Recepto vertinimas:
Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu
Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g avienos filė, 1 kiaušinio, 150 g migdolų drožlių, miltų. Padažui: 4 skiltelių česnako, 1 svogūno, 8 vyšninių pomidorų, 2 šakelių rozmarino, 200 ml. sauso raudono vyno, Alyvuogių aliejaus, Aštrios..
Recepto vertinimas:
Lašiša su baziliko sviestuReceptas keturiems lašišos steikams, dviems daliname kiekius per pusę. Ingridientai: 15 šviežių bazilikų lapelių 3 skiltelės česnako 1/4 arb.š. kajeno pipirų 125g nesūdyto sviesto keli lašai citrinų sulčių druskos ir pipirų Gaminimas: Ba..
Recepto vertinimas:
Virti bulvių piršteliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 12 bulvių, pusantros stiklinės miltų, 1 kiaušinio, šaukšto taukų, svogūno, druskos, riebalų kepimui. Gaminimas: Bulves išvirti, sugrūsti arba sudėjus ant lentos kočėlu sutrinti.Po to į jas dedame miltų, kiaušinį, dru..
Recepto vertinimas:
Tortas mamai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Biskvitui: 1.7 šaukštai cukraus 2.7 šaukštai miltų 3.7 kiaušiniai Pertepimui: 4.1 citrina 5..0,5l grietinės, 6.0,5l grietinėlės 7.1 šaukštas želatinos 8.4 šaukštai cukraus, 9.2 bananai 11.1 šaukštelis vanilinio cukraus 12.100g kapotų r..
Recepto vertinimas:
Grybais įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta (apie 1,2 kg), 2.400 šviežių grybų, 3.1 raudonoji paprika, 4.1 svogūno galva, 5.3 šaukštai sviesto, druskos, pipirų ir žalumynų pagal skonį. Gaminimas: Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į ..
Recepto vertinimas:
Įdaryta grybais višta Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 višta (apie 1,2 kg), 2.400 šviežių grybų, 3.1 raudonoji paprika, 4.1 svogūno galva, 5.3 valg. šaukšt. sviesto, druskos, pipirų ir žalumynų Gaminimas: 1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apač..
Recepto vertinimas:
Ikrų mišrainė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: indelis raudonųjų ikrų (tiks ir dirbtiniai), indelis juodųjų ikrų, 200 g fermentinio sūrio, 3 kietai virti kiaušiniai, majonezas, pipirai, druska. Gaminimas: dedame į dubenį ikrus, tarkuotą sūrį, tarkuotus k..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis Ingridientai: 3 kilogramai bulvių, 200 gramų lašinukų, 3 svogūnai, 500 mililitrų pieno, 3 kiaušiniai, druskos, prieskonių Gaminimas Bulves ir du svogūnus nulupti ir sutarkuoti smulkia tarka. Lašinukus supjaustyti smulkiai ir pakepinti, įdėti smulkiai pjaust..
Recepto vertinimas:
SuktinukaiIngridientai:1 kg veršienos kumpio, saujos džiovintų slyvų, 200 g rukytų sluoksniuotų lašinių, 1 citrinos, prieskonių: pipirų, čiobrelių ir druskos pagal skonį. Gaminimas Lašinukus supjaustykite juostelėmis, o veršieną – gabalais kaip karbonadui. Mėsą gerai i..
Recepto vertinimas:
Šventinė vištaIngridientai:didelė višta, druskos, pipirų, rozmarino arba kmynų. Padažui: 300g. raudonojo vyno, 200g. vištienos sultinio, rozmarino.Gaminimas Vištą ištrinkite prieskoniais su druska. Į vidų įkiškite rozmarino šakelę, pabarstykite džiovintu rozmarinu arba kmynais. ..
Recepto vertinimas:
Moliuskai su karamelizuotais svogūnais
Moliuskai su karamelizuotais svogūnaisIngridientai:7 kg. moliuskų, 5 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 svogūnai, supjaustyti plonais žiedais, 100 ml chereso, 3 susmulkintos česnako skiltelės, smulkinti petražolių lapeliai.Gaminimas Švariai nuplaukite geldeles ir pamerkite pusvalandžiui ..
Recepto vertinimas:
Jautienos suktinukai IIIngridientai:0,7 kg. minkštos jautienos, druska, 50 g. lašinukų arba rūkytos mėsos su lašinukais, 2 svogūnai, šaukštas miltų, 50 g. riebalų, prieskoninių daržovių (petražolių, salierų ir morkų), 0,5 l. sultinio, grietinės, pomidorų padažo.Gaminimas Mėsą..
Recepto vertinimas:
Solianka (Ramunės)Ingridientai:Grybai (švieži, bet tiks ir marinuoti), kumpis, šonkauliai, dešrelės (viskas rūkyta), marinuoti agurkai, pomidorų pasta, svogūnas.Gaminimas Šonkauliukus išverdame. Išimame. Pakepiname svogūnus, pjaustytus šiaudeliais, grybus, įdedame pomidorų pastos. S..
Recepto vertinimas:
Manų kruopų blyneliai su obuoliais (Ramunės)
Manų kruopų blyneliai su obuoliais (Ramunės)Ingridientai:2 stiklinės manų kruopų, 3 stiklines pieno, 2 kiaušiniai, 2-3 šaukštai miltų, 2 obuoliai, 1 šaukštas cukraus, cinamono, druskos.Gaminimas Išvirkite manų košę ir ją ataušinkite (tiks ir nesuvalgyta vakarykštė). Įmuš..
Recepto vertinimas:
Tortilijos su jautiena (Burritos de res)
Tortilijos su jautiena (Burritos de res)Ingridientai:400 g jautienos sprandinės; 1 svogūnas; 1 česnako skiltelė; 500 ml mėsos arba daržovių sultinio; Druska ir ką tik malti juodieji pipirai; 2-3 pomidorai; Po 1 mažą raudonąją ir žaliąją papriką; 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; 2 kar..
Recepto vertinimas:
Greitas troškinysIngridientai:1 kg kopūstų,6-7 nedidelės morkos,paprika (raudonoji, geltonoji),3-4 bulvės,žalių žirnelių,300 g sprandinės,3-4 svogūnai,majonezo,pomidorų padažo,druskos.prieskoniųaliejausGaminimasKopūstus supja..
Recepto vertinimas: