21 rezultatų ieškant "sultinio"
Bulvių sriuba – guliašas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 0,5 l vandens (ir konservuoto sultinio kubelis) arba kaulų sultinio, 4 – 5 bulvės, 80 g lašinių, 3 šaukštai miltų, 1 svogūnas, 2 česnako skiltelės, druska, kmynai, pipirai, 200 g rūkytos naminės dešros arba jautienos kon..
Recepto vertinimas:
Daniškas kumpis Patiekalo šalis: Danija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: plonos riekelės virto kumpio 8 vnt kapotas svogūnas 1 vnt kumpio sultinys 2 stiklinės sviestas 15 g pomidorų tyrė 2 šaukštai šviežiai malti pipirai grietinė 1 stiklinės smulkiai kapotos petražolės Gaminimas: 4 a..
Recepto vertinimas:
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Aviena mairūno padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2,5 stiklinės vandens, druskos, gvazdikėlis, svogūnas, gabalėlis saliero, morka. Garnyrui: 4 morkos, 2 pastarnokai, 6 bulvės. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, mėsos sultinio, ½ citrinos sulčių, ½ ša..
Recepto vertinimas:
Troškinti ryžiai su mėsa Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 1/2 stiklinės maltų daržovių [nulupkite ir smulkiai supjaustykite vieną didelį svogūną, 1 žalią saldžiąją papriką ir dvi trumpas saliero šakneles.] 2.60g. sviesto; 3.2 trintos česnako skiltelės; 4.185g. vištų kepen�..
Recepto vertinimas:
Grietinės padažas su svogūnais
Grietinės padažas su svogūnais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Padažo kiekis : [250g.] 1.100g. grietinės; 2.100g. sultinio; 3.15g. sviesto; 4.10g. miltų; 5.50g. svogūnų, pipirų ir druskos Gaminimas: Svogūnus smulkiai supiaustome ir kepiname svieste, kol suminkštėja, bet nepagelsta. Tada..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su krienų padažu
Virta jautiena su krienų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500—600 g jautienos, 1 nedidelė morka, 1 petražolės šaknis, 1 vidutinis svogūnas, druskos, pipirų. Padažui: 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 11/2 stiklinės mėsos sultinio, 2—3 šaukštai grietinės, 1&md..
Recepto vertinimas:
Stirniena, troškinta su ryžiais [plovas]
Stirniena, troškinta su ryžiais [plovas] Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g minkštimo, 2.2 šaukštai riebalų, 3.1 svogūnas, 4.2 morkos, 5.1 petražolės šaknis, 6.1 stiklinė ryžių, 7.3-3,5 stiklinės sultinio arba vandens, druskos, maltų raudonųjų pipirų, 8.1/2 lauro ..
Recepto vertinimas:
Keptos kalakuto šlaunelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.Dviejų kalakutų šlaunelės, aliejaus, 2.2 stiklinės sultinio ar karšto vandens, 3.1 obuolys, 4.1 svogūnas, 5.0,5 stiklinės grietinės, pipirų, druskos. Gaminimas: Šlaunelės įtrinamos druska su pipirais, dedamos į įkaitint�..
Recepto vertinimas:
Lašiša su pikantišku padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 morkos, 2.1 vidutinio dydžio cukinija, 3.4 gabalėliai baltos duonos, 4.1/2 kg lašišos filė, 5.1 nedidelė citrina (supjaustyti), 1,5 kubelio vištienos sultinio, salotų ir krapų papuošti. Gaminimas: Morkas ir cukiniją su..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Pavasarinių daržovių sriubaIngridientai:125 g žiedinių kopūstų 2 morkos 4 paragai 1 poras 125 g salierų 2 pomidorai 1 sultinio kubelis 1 l mėsos sultinio 20 g šviežių petražolių druskos pipirųGaminimasAtskirkite kopūsto žiedynėlius, nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite gri..
Recepto vertinimas:
Bulvės su sultinio padažuIngridientai:8—9 bulvės, stiklinė sultinio, šaukštas sviesto, šaukštelis sukapotų petražolių lapelių.Gaminimas Bulvės išverdamos, nusunkiamos, ant jų uždedamas sviestas, supilamas sultinys, užbarstoma petražolių ar krapų lapelių, uždengiama, ..
Recepto vertinimas:
Porų ir perlinių kruopų sriuba su vištiena
Porų ir perlinių kruopų sriuba su vištienaIngridientai:1 vištos šlaunelė be odos, 1,5l. vandens, vištienos sultinio kubelis (arba paruošto vištienos sultinio), 50 g perlinių miežinių kruopų, 1 laurų lapas, 2 svogūnai, 1 morka, 2 šaukštai susmulkintų petražolių lapelių, drusk..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos maltiniaiIngridientai:l/2kg kiaulienos, 2 riekelės pyrago, l/2 stiklinės pieno, 1 kiaušinis, prieskonių, 1 svogūnas, taukų kepimui, džiūvėsėlių maltiniams pavolioti, 1/4 stiklinės sultinio ar vandens.Gaminimas Mėsa sumalama kartu su piene mirkytu pyragu, sudedamas rie..
Recepto vertinimas:
Keptos kiaulių kojosIngridientai:4-5 kiaulių kojos, 4 stiklinės sultinio, 4 stiklinės vyno, 4-5 svogūnai, druskos, juodųjų pipirų, lauro lapelis, gvazdikėlių, sviesto kepimui.Gaminimas Kiaulių kojas nuplauti ir išmušti. Užpilti 4 stiklinėmis sultinio, pridėti druskos, juodų..
Recepto vertinimas:
Liežuvio drebučiaiIngridientai:4 kiaulių arba veršelių liežuviai, 10 virtų kiaušinių, 1 l. sultinio (nuo liežuvių virimo), 2,5 šaukšto želatinos, 2 šaukštai krienų, truputis svogūnų laiškų, pipirnių.Gaminimas Liežuvius išverdame su prieskoniais. Išvirtus liežuvius supjaust..
Recepto vertinimas:
Jautiena drebučiuose (Ramunės)
Jautiena drebučiuose (Ramunės)Ingridientai:600 g virtos jautienos, 9 džiovintos slyvos, 1 indelis kukurūzų, 6-7 marinuoti agurkai , 1/2 virtos morkos, truputis petražolių, 5 stiklinės jautienos sultinio, 3 šaukštai želatinos.Gaminimas Želatiną išbrinkiname ir ištirpiname 1 stiklin..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos su ananasais ir kumpiu
Vištienos salotos su ananasais ir kumpiuIngridientai:4 porcijoms: 1,5 kg vištienos 2 gvazdikėliai 3 šalavijo lapai 1 lauro lapas Rozmarino šakelė 4 susmulkinti saliero stiebai 1 nedidelis susmulkintas svogūnas 1 nulupta ir kubeliais supjaustyta bulvė 1 didelė nulupta ir supjaustyta morka 1..
Recepto vertinimas:
Mėsa su aitriosiomis paprikomis (Carne con chile)
Mėsa su aitriosiomis paprikomis (Carne con chile)Ingridientai:6-8 aitriosios paprikos (chiles californias); 2 pomidorai; 1 svogūnas; 3-4 česnako skiltelės; 1 valg. š. pomidorų padažo; 1 arb. š. džiovintų raudonėlių; ½ arb. š. maltų kmynų; 800 g liesos jautienos be kaulų; 5 valg. �..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų žirnelių sriubaIngridientai:300g žaliųjų žirnelių1 salotos gūžė4 stiklinės sultinio1 mažas svogūnas2 šaukštai sviesto5 šaukštai grietinėlėskeli mėtos lapeliaitruputi citrinos su..
Recepto vertinimas: