3 rezultatų ieškant "kaklas"
Įdarytas žąsies kaklas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Žąsies kaklas, 100 g žąsienos, 200 g kiaulienos, 100 g jautienos, druskos, svogūnas, obuolys, vandens. Gaminimas: Nuo kaklo nulupti odą, vieną galą užrišti. Mėsą, svogūną, obuolį dukart permlati, įpilti vandens ir įdėti pri..
Recepto vertinimas:
Įdarytas žąsies ar anties kaklas
Įdarytas žąsies ar anties kaklas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 žąsies ar anties kaklas, 2.1 žąsies ar anties kepenys, pieno pyragui sumirkyti, 3.0.5 svogūno, 4.1 šaukštas žąsies taukų, 5.1 petražolė, 6.1 kiaušinis, maltų pipirų, druskos pagal skonį. Gaminimas: Kepenėles..
Recepto vertinimas:
Su obuoliais kepta žąsisIngridientai:žąsis, 10-12 kvapiųjų pipirų, šaukštas kmynų, muskato riešutas, obuolių, druskos.Gaminimas Prieš kepant žąsis nusvilinama, išdorojama, labai gerai nuplaunama ir nušluostoma. Jai nupjaunamas kaklas ir kojos iki sąnario. Paukštis iš vidaus ir i..
Recepto vertinimas: