8 rezultatų ieškant "tamsiai"
Vaflinės širdutės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 pakelis „Malsenos“ miltinio mišinio blyneliams. Gaminimas: š „Malsenos“ miltinio mišinio blyneliams galima iškepti puikaus vanilės skonio vaflines širdutes. Tešlą paruoškite, kaip parašyta ant blynelių mišinio ..
Recepto vertinimas:
"Grybai" iš bulvių Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Gaminimo laikas : 1 valanda 4 asmenims reikia : 1kg bulvių [geriausiai tiktų nedidelės bulvės su tamsiai ruda odele] augalinio aliejaus kepimui druskos pagal skonį Gaminimas: Labai kruopščiai išplauti bulves šepetuku [gal net n..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų, 1,5 kg morkų, 2,5 kg žalių ankštpipirių, 1 kg svogūnų, 500 g aliejaus, druskos pagal skonį. Gaminimas: Parenkami jauni, su dar neprinokusiomis sėklomis tamsiai violetiniai baklažanai. Nup..
Recepto vertinimas:
Svogūnų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 šaukštai riebalų ar sviesto, 1 svogūnas, 1,5 - 2 šaukštai miltų, 0,5 litro skysčio, druskos, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai supjaustytų svogūnų laiškų. Gaminimas: Riebalus ar sviestą ištirpinti, juose pakepinti kapotą..
Recepto vertinimas:
Braškių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Braškės - 1 kilogramas, Cukrus - Cukrus1 kilogramas, Vanduo - vandens 1 stiklinė Gaminimas: Uogienei geriau tinka smulkesnės, apvalios, rūgštokos, tamsiai raudonos uogos, nes jų minkštimas tankesnis ir dė..
Recepto vertinimas:
Malaizijietiškas medaus pyragas (Lauros)
Malaizijietiškas medaus pyragas (Lauros)Ingridientai:210 g baltojo cukraus, 240 g vandens, 80 g sviesto, 6 kiaušiniai, 160 g kondensuoto pieno, 180 g miltų, 2,5 šaukštelio sodos, žiupsnelis maltų gvazdikėlių.Gaminimas Cukrų išlydykite iki karamelės ant vidutinio karštumo skylės. Tada ..
Recepto vertinimas:
Tradiciniai afganiški porų koldūnai
Tradiciniai afganiški porų koldūnaiIngridientai:2 kg mažų žalių porų, 500 g duoninės tešlos, 250 g sauso ožkos sūrio, 0,5 l nevirinto pieno, 120 g aliejaus, druskos, pipirų.Gaminimas Porus nulupkite, supjaustykite 1,5-2 cm dydžio gabaliukais, 25-30 minučių pamirkykite šaltame vande..
Recepto vertinimas:
ISPANŲ PADAŽAS (MADEROS)Ingridientai:3 šaukštai su kaupu sviesto5 šaukštai miltų2 stiklinės sultinionepilna stiklinė maderos arba kito kvapnaus vynoGaminimas Sviestą išlydome, jame pakepiname miltus iki tamsiai auksinės spalvos, nuolat mai&..
Recepto vertinimas: