2 rezultatų ieškant "lentai"
Sekmadienio rageliaiIngridientai:16 ragelių: Tešlai: 42 g kubelis mielių; 250 ml drungno pieno; 500 g miltų; 1 arb. š. druskos; 40 g sviesto; Miltų lentai pabarstyti; Sviesto skardai ištepti. Aptepimui: 1 trynys; 1 valg. š. pieno.Gaminimas Mieles sutrupinti ir ištirpinti piene. Dubenė..
Recepto vertinimas:
SŪRIO SAUSAINIUKAIIngridientai:150 g miltų150 g kieto fermentinio sūrio (parmezanas)2 kiaušiniaidruskosmaltų pipirųmiltų virtuvinei lentai pabarstytialiejaus sausainiukams apkeptiGaminimasIš išsijotų miltų, tarkuoto sūrio, kiaušini%..
Recepto vertinimas:
Raktiniai žodžiai: lentai