20 rezultatų ieškant "dedamas"
Bulvių lazdelės su sūriu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g. virtų bulvių, 100 g. miltų, 100 g. margarino, 1 kiaušinis, druskos, tarkuoto fermentinio sūrio. Gaminimas: Miltai supilami ant lentos, dedamas sutrupintas margarinas ir sutrintos bulvės, pabarstoma druska ir greit sumink..
Recepto vertinimas:
Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..
Recepto vertinimas:
Sūrio drebučiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 lydytas sūrelis, 0,5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų, 0,5 litro pieno, 2 šaukštai krakmolo, 2 virti kiaušiniai, majonezo, garstyčių, petražolių lapelių. Gaminimas: Įpakuotas lydytas sūrelis dedamas į karštą vandenį. Sūri..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas sūris Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g šviežios brinzos arba varškės, 100 g sviesto, 1 marinuotas agurkas, 1 arbatinis šaukštelis sutarkuoto svogūno, garstyčių, raudonųjų pipirų, kmynų, druskos. Gaminimas: Į pertrintą varškę sudedami prieskoniai, smulkiai sukapot..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
Karšti sumuštiniai su sūriu ir kumpiu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6-8 riekės baltos arba juodos duonos, 40g. sviesto, 6-8 ploni griežinėliai kumpio, 100g. sūrio, pipirų. Gaminimas: Duona aptepama plonu sviesto sluoksniu. Ant kiekvienos riekelės dedamas plonas kumpio griežinėlis..
Recepto vertinimas:
Braškės varškės kreme Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g braškių, 3 šaukštai cukraus, 250 g varškės, 1 stiklinė pieno, 2 šaukštai vanilinio pudingo miltelių. Gaminimas: Nuvalytos ir nuplautos braškės pabarstomos cukrumi. Pu-dingo milteliai atskiedžiami su 0,5 stiklinės pieno ir..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas jautienos liežuvis
Aukštaitiškas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių. Sausam marinatui: pusė šaukštelio pipirų,2.2-3 lauro lapeliai,3.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krienų padažo..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..
Recepto vertinimas:
Tortas "Sniego kupstas" Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešlai: 1.8 kiaušinių baltymai 2.400 g cukraus, 3.80 g miltų 4.150 g smulkintų migdolų Kremui: 5.0,5 l pieno 6.120 g cukraus, 7.1 kiaušinis 8.3 kiaušinio tryniai 9.70 g krakmolo, 10.250 g sviesto 11.2 šaukštai ro..
Recepto vertinimas:
Medžiotojų kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g kiaulienos, druskos, džiūvėsėlių, 2 šaukštai sviesto, 1 kiaušinis, riebalų kepimui. Įdarui: 150 g kiaulienos faršo, 4 svogūnai, 1 šaukštelis riebalų, pipirų, druskos. Gaminimas: Kiauliena supjaustoma tokiais gabalėli..
Recepto vertinimas:
Keptas jautienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.druskos, pipirų,3. 50 g riebalų, 4.1 morka, 5.1 svogūnas. Padažui: 6.1 šaukštas miltų, 7.100 g grietinėlės, aštraus padažo arba raudonojo rūgštaus vyno. I įdarui: 8. smulkiai sukapotas svog�..
Recepto vertinimas:
Dvigubi sausainių sumuštiniai su džemu
Dvigubi sausainių sumuštiniai su džemu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g sausainių, 2 valg. šaukštai džemo, 1 valg. šaukštas išgliaudytų riešutų, (1 valg. šaukštas plaktos grietinėlės arba varškės). Gaminimas: Tarp sausainių dedamas storas džemo sluoksnis.Į džemą galima ..
Recepto vertinimas:
Saldūs sumuštiniai su apelsinais ir razinomis
Saldūs sumuštiniai su apelsinais ir razinomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g bandelių arba ragaišio, 20 g sviesto, 25 g žalių salotų, 1 apelsinas, 1 obuolys, razinų. Gaminimas: Balta duona arba ragaišis aptepami sviestu.Ant vieno krašto dedamas salotos lapelis, ant jo - apelsino s..
Recepto vertinimas:
TORTAS "SNIEGO KUPSTAS" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 8 kiaušinių baltymai 400g cukraus, 80g miltų 150g smulkintų migdolų Kremui: 0,5 l pieno 120g cukraus, 1 kiaušinis 3 kiaušinio tryniai 70g krakmolo, 250g sviesto 2 šaukštai romo, van..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnys vyno padažeIngridientai:1 kg veršienos kumpio, 250 g veršienos kaulų, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, l/2 stiklinės pomidorų košės. Vyno padažui: 2 svogūnai, 1 šaukštas bulvių krakmolo, 1/2 stiklinės baltojo stalo vyno (sauso vyno), maltų p..
Recepto vertinimas:
Velykinis tortasIngridientai:250g. aukščiausios rūšies miltų, 250g. margarino, 200g. (stiklinė) grietinės, 2 kiaušinių tryniai, pusė pakelio vanilinio cukraus, vienos citrinos sultys. (visko reikės imti du kartus). Kremui: 2 stiklinės pieno, 200g. cukraus, 150g. sviesto, 100g. miltų,..
Recepto vertinimas:
Virtas rūkytas kiaulės kumpisIngridientai:rūkytas kiaulės kumpis, kriebų, salotų.Gaminimas Kumpis parą mirkomas šaltame vandenyje, o paskui dedamas į verdantį vandenį ir verdamas. Kiek pavirus, vanduo nupilamas, pripilama kito. Virimo trukmė priklauso nuo kumpio dydžio. Išviręs kump..
Recepto vertinimas:
Keptas rūkytas kiaulės kumpisIngridientai:kiaulės kumpis, apie 1kg. ruginių miltų, maltų ir nemaltų gvazdikėlių, kvapiųjų pipirų, cinamono.Gaminimas Rūkytas kiaulės kumpis nakčiai pamerkiamas į šaltą vandenį. Rytą gerai nuplaunamas ir nusausinamas. Iš ruginių miltų, užplikiu..
Recepto vertinimas:
Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)
Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)Ingridientai:4 asmenims: Pusė pakelio lazanijos lakštų (250 g.), 200 g parmezano sūrio; 1 svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g jautienos faršo, 200 g pievagrybių, 0,5 stiklinės balto vyno, 0,5 stiklinės vandens, 3 ..
Recepto vertinimas:
karstas ir saltas Vaisiu fondiu
karstas ir saltas Vaisiu fondiuIngridientai:karstam fondiu: balto/juodo sokolado ( 200g);70g sviesto;70g grietineles;saltam fondiu: desertines plaktos grietineles;vanilinio cukraus pudros;Vaisius ir uogas renkames pagal sezona ir megiamuma:braskes, avietes, apelsinai (lupti; isdalinti skiltelemis);a..
Recepto vertinimas: