20 rezultatų ieškant "stambiais"
Lakštinių apkepas su lašišomis /Lasagne
Lakštinių apkepas su lašišomis /Lasagne Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 500 g lašišų filė 4 šaukštai citrinos sulčių 1 mažas garbanotasis kopūstas 2 šaukštai sviesto 2 šaukštai miltų 1 stiklinė sultinio 1 stiklinė pieno 1 citrinos žievelė 1 pakelis lak�..
Recepto vertinimas:
Žuvies suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Žuvies filė Faršo (Faršui tinka įvairūs produktai: apkepti svogūnai, kapoti kietai virti kiaušiniai, daržovės, paskanintos sviestu ir pipirais bei pasūdytos. Svarbu neužmiršti paruošto įdaro atšaldyti, nes suktinukai praras formą, o..
Recepto vertinimas:
Užgavėnių šiupinys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 stiklinė pupų 1 stiklinė žirnių 1 stiklinė pupelių 1 stiklinė kruopų 6 bulvės 1kg kiaulienos Druskos Laurų lapų Mėsos prieskonių Gaminimas: Pupas, pupeles, žirnius ir kruopas išmirkykite, mėsą supjaustykite gabaliukais. Visk..
Recepto vertinimas:
Keptos daržovės su pievagrybiais ir lęšiais
Keptos daržovės su pievagrybiais ir lęšiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 30 g baklažano, 30 g cukinijos, 30 g raudonos saldžiosios paprikos, 30 g geltonos saldžiosios paprikos, 20 g pievagrybių, 20 g žiedinių kopūstų, 20 g brokolių, 20 g morkų, 20 g virtų lęšių, 4 skiltelių če..
Recepto vertinimas:
Brokolių apkepas su kiaušiniais
Brokolių apkepas su kiaušiniais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g brokolių, 2 šaukštai sviesto arba margarino, 5 kiaušiniai, 5 šaukštai pieno, 1 stiklinė grietinės, smulkiai supjaustytų petražolių, druskos. Gaminimas: Brokolius išvirus, supjaustyti stambiais gabaliukais. Keptuvėj..
Recepto vertinimas:
Stambiais gabalais troškinta aviena
Stambiais gabalais troškinta aviena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 130 g avienos, 7 lydyto lajaus, 15 g pomidorų tyrės, 20 g morkų, 5 g česnako, 5 g miltų, 150 g sultinio, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Avieną įtrinkite druska, česnaku ir kepkite į kaitintuose riebaluose ik..
Recepto vertinimas:
Cezario salotos Ingridientai: 1 galvutės traškių Iceberg (aisbergo) salotų, 2 skiltelių česnako, 6 šaukštų alyvuogių aliejaus, 3 riekių forminio batono, 2 šaukštų citrinų sulčių, 1 šaukšto Vorčesterio padažo (parduodamas parduotuvėse prie sojos padažų), 2 vieną mi..
Recepto vertinimas:
Lapinės salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 120 g salotų, 30 g salotų grietinės, krapų druskos. Gaminimas: Salotų lapai suplėšomi stambiais gabalais, užpilami grietine, įdedama druskos, cukraus, acto, bei krapų. Lapines salotas galima patiekti sumaišytas su šviežiais agurkais. Ska..
Recepto vertinimas:
"Rudeninė" mišrainė su silke Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 vnt. silkės file be odos, 2-3 nedidelės virtos bulvės su lupyna, 1-2 obuoliai, 2 rauginti arba marinuoti agurkai, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 svogūno galvutė, majonezo, juodųjų pipir..
Recepto vertinimas:
Įdarytas čigonų kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g kiaulienos, druskos, pipirų, 1 saldžioji paprika, 2 svogūnai, 50 g lašinukų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 2 šaukštai aliejaus, 2 šaukštai pomidorų daražo. Gaminimas: Atpjauti stačiakampį mėsos gabalą, pabarstyti drusk..
Recepto vertinimas:
Karpis su žaliaisiai žirneliais
Karpis su žaliaisiai žirneliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1,5 kg žuvis 2.200 g konservuotų žaliųjų žirnelių 3.40 g sviesto, 4.1 citrina 5.1 kiaušinis pyrago džiūvėsėlių 6.4 šaukštai aliejaus cukraus, druskos Gaminimas: Supjaustykite žuvį stambiais gabalais, apšlakstyk..
Recepto vertinimas:
Troškinta vištiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 vištienos ketvirčiai 4 dideli svogūnai 3 sriubiniai šaukštai pomidorų pastos aliejus pakelis šaldytų morkų su žirneliais 2 kubeliai vištienos sultinio arbatinis šauštelis vištienos prieskonių arbatinis šauštelis kario druska va..
Recepto vertinimas:
Lazanija su lašišaIngridientai:500 g lašišos filė 4 šaukštai citrinos sulčių 1 mažas garbanotas kopūstas 2 šaukštai sviesto 2 šaukštai miltų 1 stiklinė sultinio 1 stiklinė miltų 1 citrinos žievelė 1 pakelis lazanijos 250 g mocarelo..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba su kruopomisIngridientai:Sriubai tinka įvairios kruopos: perlinės, miežinės, avižinės, ryžių, sorų arba manų.Gaminimas Į verdantį vandenį suberiamos kruopos (išskyrus manų), 30—40 min. paverdamos ir vanduo nupilamas. Į verdantį nuovirą suberiamos perplautos n..
Recepto vertinimas:
Šašlykai su apelsinaisIngridientai:500 g minkštos avienos, 8 šaukštai kečupo, ryšelis svogūnų laiškų, apelsinas. Garnyrui: ketvirtis raudongūžio kopūsto, gūžė salotų, 50 ml apelsinų sulčių, 2 šaukštai majonezo, šaukštas obuolių acto, šaukštelis garstyčių, maltų juod�..
Recepto vertinimas:
Kalcioni su brokoliaisIngridientai:300g picos tešlos, šaukštelis džiovintų krapų, plaktas kiaušinis glazūravimui, šaukštas alyvuogių aliejaus, šviežių smulkintų krapų. Įdarui: 380g brokolio kopūstų, 250g tarkuoto sūrio, druskos, pipirų.Gaminimas Brokolius 2 min. palaikykite ve..
Recepto vertinimas:
Aviena su šparaginėmis pupelėmis ir bulvėmis
Aviena su šparaginėmis pupelėmis ir bulvėmisIngridientai:500 g avienos (nuo menčių); 100 g rūkytos mėsos; 1 svogūnas; 1 l mėsos sultinio; Džiovintų raudonėlių; Pipirų; 500 g šparaginių pupelių; 500 g nebirių bulvių.Gaminimas Avieną ir rūkytą mėsą supjaustykite stambiais kub..
Recepto vertinimas:
AVIENA SU ŠPARAGINĖMIS PUPELĖMIS
AVIENA SU ŠPARAGINĖMIS PUPELĖMISIngridientai:4 porcijos500 g avienos (nuo menčių)100 g rūkytos mėsos1 svogūnas1 l mėsos sultiniodžiovintų raudonėliųpipirų500 g šparaginių pupelių500 g nebirių bulviųGaminim..
Recepto vertinimas:
Valdorfo salotosIngridientai:0.4 kg raudonojo kopūsto,0,2 kg obuolių,0,2 kg vynuogių,0,1 kg olandiško sūrio,0,5 l braškinio jogurto,2 val. šaukš. majonezo,truputį druskos.GaminimasRaudonąjį kopūstą sutarkuoti tarką kuo stambiau, arba supjaustyti. Per puse perpjauti vynuoges, obuolius s..
Recepto vertinimas:
karstas ir saltas Vaisiu fondiu
karstas ir saltas Vaisiu fondiuIngridientai:karstam fondiu: balto/juodo sokolado ( 200g);70g sviesto;70g grietineles;saltam fondiu: desertines plaktos grietineles;vanilinio cukraus pudros;Vaisius ir uogas renkames pagal sezona ir megiamuma:braskes, avietes, apelsinai (lupti; isdalinti skiltelemis);a..
Recepto vertinimas: