Troškinta vištiena


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
4 vištienos ketvirčiai 4 dideli svogūnai 3 sriubiniai šaukštai pomidorų pastos aliejus pakelis šaldytų morkų su žirneliais 2 kubeliai vištienos sultinio arbatinis šauštelis vištienos prieskonių arbatinis šauštelis kario druska vanduo
Gaminimas:
Vištienos ketvirčius supjaustome į tris dalis. Svogūnus supjaustome stambiais žiedais. Į puodą pilame aliejaus, suberiame svogunus, pomidorų pastą,sumetame vištieną ir užpilame vandeniu, kad apsemtų vištieną. Dedame vištienos sultinio kubelius, druską, vištienos ir kario prieskonius. Pamaišant troškiname 30 min. Tada supilame šaldytas morkas su žirneliais. Išmaišę troškiname 15 min.
Tinka vartoti su: Vištieną valgykite su virtais makaronais arba tik vandenyje virtomis manų kruopomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!