21 rezultatų ieškant "sirupu"
Tiršta ryžių košė su pienu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,3 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, uogienė, vaisių sirupas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu...
Recepto vertinimas:
Salotos „Gardumėlis“ Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 kriaušės, 50 g razinų, 4 šaukštai vaisių sirupo. Vaniliniam padažui: 0,5 l pieno, 2 kiaušinių tryniai, 2 šaukštai cukraus, 1 šaukštelis miltų, vanilinio cukraus. Gaminimas: Kiaušinių trynius ištrinti su cukrumi ir sube..
Recepto vertinimas:
Vaisių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 obuoliai, 2 kriaušės, 200 g slyvų, 2 šaukštai varškės, 4 šaukštai pieno, 1 šaukštas sirupo, 1 šaukštas cukraus. Gaminimas: Varškė, pienas, cukrus ir sirupas ištrinami, kol gaunama vienalytė masė. Obuoliai ir kriaušės supjaustomi...
Recepto vertinimas:
Ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 kiaušiniai 1 dl cukraus 3 dl plaktos grietinėlės Skoniui pagerinti: 1 – 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus arba 1 arbatinis šaukštelis malto kardamono arba 1 – 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono arba 2 valgomieji šaukštai koncentruot�..
Recepto vertinimas:
Uogų kompotas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 l vandens, 2.250 g uogų, 3.150 g cukraus, 4.1 g citrinos rūgšties. Gaminimas: Į verdantį vandenį supilkite cukrų, užvirinkite, nugriebkite putas. Po to reikia įdėti citrinos rūgštį ir sirupą ataušinti. Paruoštas uogas supilkite į ..
Recepto vertinimas:
Vyšnių pudingas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 stiklinės sausainių, 2.2 stiklinės vyšnių, 3.3 šaukštai cukraus, 4.3 stiklinės vandens, 5.1 šaukštas sviesto, keletas gražių uogų puošimui. Gaminimas: Vyšnias suberti į puodą, užpilti vandeniu, cukrumi ir užvirti. Sutrintus ..
Recepto vertinimas:
Blyneliai su bananais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 bananai 2.4 šaukštai kepimo miltelių 3.4 šaukštai cukraus 4.4 šaukštai sviesto 5.3 šaukštai uogienės 6.2 kiušiniai 7.2 stiklinės miltų 8.0,5 šaukštelio sodos 9.1,5 stiklinės pieno druskos aliejaus Gaminimas: 2 bananus su..
Recepto vertinimas:
Gimtadienio tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.200 g grietinės, 2.200 g kondensuoto pieno, 3.1 stiklinė cukraus, 4.3 kiaušiniai, 5.1,5 stiklinės miltų, 6.0,5 šaukštelio sodos ar kepimo miltelių. Kremui: 7.0,5 kg varškės (9%), 8.0,5 stiklinės pieno, 9.10 g želatinos, 10.125 g cukr..
Recepto vertinimas:
Jogurtinis tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 kiaušiniai 2.150 g cukraus 3.50 g vanilinio cukraus 4.2 šaukštai krakmolo 5.1 šaukštelis kepimo miltelių 6.2 šaukštai miltų 7.1 indelis (850ml) marinuotų persikų 8.8 šaukšteliai želatinos 9.1 kg naturalaus jogurto 10.1 citr..
Recepto vertinimas:
Obuoliai karamelės sirupe Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.400 g. obuolių, 2.1 stiklinė cukraus, 3.30 g. maltų riešutų, 4.grietininių ledų, 5.0,5 citrinos. Gaminimas: Obuoliai nulupami, šaukštu išimamos sėklidės. Puode silpnai parausvinamas cukrus, įpilamos 2 stiklinės vandens..
Recepto vertinimas:
Arbata su "Ipekos" sirupu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Karštas vanduo,arbata, ipekos vaisių sirupas. Gaminimas: Užplikykite norimą kiekį arbatos, ir vietoj cukraus įpilkite Ipekos natūralių uogų sirupo. Gaunasi gan įdomus gėrimas. Kviečiu visus pamėginti !!! ..
Recepto vertinimas:
Kumpis, keptas su persikaisIngridientai:1,2 kg kumpio, 800 g konservuotų persikų su sirupu, 2 šaukštai cukraus sirupo, šaukštelis grūdėtųjų garstyčių, 2 šaukštai cukraus, šaukštelis tamsiojo sojų padažo, 330 ml sidro, 2 raudonieji svogūnai, 3 laurų lapeliai.Gaminimas Virtuvinia..
Recepto vertinimas:
Elizabetos tortas su vyšniomis
Elizabetos tortas su vyšniomisIngridientai:Tešlai: 6 kiaušiniai; 125 g cukraus; 120 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių. 50 g maltų lazdyno riešutų; Riebalų formai patepti; Miltų formai pabarstyti. Įdarui: 4 valg. š. vyšnių likerio; Apie 450 g vyšnių uogienės. Glajui: 150 g cuk..
Recepto vertinimas:
Anyžiniai pyragėliai iš Peru (Turones)
Anyžiniai pyragėliai iš Peru (Turones)Ingridientai:9 kiaušinio tryniai, 480 g miltų, 50 g vandens, 50 g pieno, 350 g sviesto, 1 valgomasis šaukštas anyžių, 1,5 arbatinio šaukštelio druskos, 4 arbatiniai šaukšteliai mielių. Sirupui: 2 kg vieną kartą rafinuoto cukraus, 160 g cukraus p..
Recepto vertinimas:
Desertinės kriaušėsIngridientai:2 prinokusios didelės kriaušės (apie 400 g); 2 stiklinės paruoštos stiprios kavos; 4 valg. š. cukraus; 1,5 stiklinės grietinėlės; 1 vanilės lazdelė; 2 arb. š. cukraus pudros; 2 arb. š. tarkuoto šokolado.Gaminimas Kavą sumaišyti su cukrumi ir užvir..
Recepto vertinimas:
DESERTINĖS KRIAUŠĖSIngridientai:2 prinokusios didelės kriaušės (apie 400 g)2 stiklinės stiprios kavos4 šaukštai cukraus1,5 stiklinės grietinėlėsvanilės ankštis2 šaukšteliai cukraus pudros2 šaukšteliai tarkuoto ..
Recepto vertinimas:
Šaldytos trešnėsIngridientai:***GaminimasTrešnes geriausia šaldyti užpylus cukraus sirupu. Atšildžius laisvai supiltas šaldytas trešnes, jos tamsėja ir netenka prekinės išvaizdos. Cukraus sirupui 300 g cukraus ištirpinti 0,7 l van..
Recepto vertinimas:
Ledo bokštasIngridientai:I sluoksniui:1 pakelis persikų želė.II sluoksniui:1 pakelis persikų želė,200 g grietinėlės,1 pakelis vanilinio cukraus,0,5 stiklinės konservuotų kriaušių sirupo.III sluoksniui:300 g grietinėlės,5 kons..
Recepto vertinimas:
Brendis su vyšniu sirupuIngridientai:1 l brendžio (tik ne alitos)0.5 l vyšnių sirupoLedukai (kiekvienam pagal skoni)0.3 l Aliejus (geriausiai koks nors pigesnis)GarstyčiosGaminimasPilame brendi ir vysnių sirupa į vieną masę. Po to išmaišome gars..
Recepto vertinimas:
Ledo bokštasIngridientai:I sluoksniui:1 pakelis persikų želė.II sluoksniui:1 pakelis persikų želė,200 g grietinėlės,1 pakelis vanilinio cukraus,0,5 stiklinės konservuotų kriaušių sirupo.III sluoksniui:300 g grietinėlės,5 konservuotų kriaušių puselės.0,5 stiklinės konservuotu kria..
Recepto vertinimas:
Paprastas skanus biskvitas(torciukas)
Paprastas skanus biskvitas(torciukas)Ingridientai:Reikes: 1 indelio kondensuoto pieno,1 kiaušinio,1 stiklines miltų.GaminimasIšplakti kiaušinį ir į tą pati indą ipilti kondensuoto pieno ir miltų. Viska išplakti ir įdeti į orkaite įkaitinta iki 200 C . Kai iškeps galima užpilti uogiene..
Recepto vertinimas: