Kopūstų apkepas
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
100 g mišinio Naturalis,
210 ml šalto virinto vandens,
130 g šutintų kopūstų,
1 kiaušinis, sviesto,
džiuvesėlių
Gaminimas:
100 g mišinio „Naturalis“ užpilame 210 ml šalto virinto vandens (kad būtų minkštesni, galima brinkinti 30 min), į masę sudedame smulkiai supjaustytus šutintus ir atvėsintus kopūstus, 1 kiaušinio trynį, gerai išmaišome. Paskui supilame išplaktą kiaušinio baltymą ir dar kartą iš lėto išmaišome. Masė sudedama į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą skardą. Apkepo paviršius išlyginamas, aptepamas sviestu ir kepama orkaitėje 15 min.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!