7 rezultatų ieškant "saldziarugstis padazas kinietiskai"
Saldžiarūgštis varškės padažas
Saldžiarūgštis varškės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g varškės 1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių 1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košės cukraus druskos garstyčių arba tarkuotų krienų 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės anyžių arba cinamono g..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 arbatinis šaukštelis cukraus; 0,5 arbatinio šaukštelio druskos; 3 šaukštai aliejaus; 1,5 šaukšto vyno acto. Gaminimas: Gerai išmaišome. Tinka vartoti su: Šis padažas naudojamas šiuose receptuose:Salotos su saldžiarūg..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis padažas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 paprikos 1 morka 1 cukinija 1 indelis konservuotu ananasu 1.5litro kečupo 200ml vandens puse saukstelio krakmolo Gaminimas: Paprikas,morkas,cukinija supjaustyti ivairiai ir supilti i 200ml vandens puoda ir tros..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis alyų aliejaus užpilas salotoms
Saldžiarūgštis alyų aliejaus užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 320g alyvų aliejaus, 50g balzamiko, 50g dirbtinio medaus, 10g druskos, 18g česnako, 2g maltų saldžiųjų raudonų paprikų, 0,5g maltų aitriųjų paprikų. Gaminimas: 320g alyvų ali..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis alyvų aliejaus užpilas salotoms
Saldžiarūgštis alyvų aliejaus užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400g alyvų aliejaus, 60g obuolių acto, 60g dirbtinio medaus, 10g druskos, 18g preseliu išspausto česnako, 2g raudonos paprikos, 0,5g aitriųjų paprikų. Gaminimas: 400g alyvų a..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis varškės padažas
Saldžiarūgštis varškės padažasIngridientai:100 g varškės, 1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių, 1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košės, cukraus, druskos, garstyčių arba tarkuotų krienų, 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės, anyžių arba cinamono, grūstų raug..
Recepto vertinimas:
Kalėdiniai sausainiai „Eglutės“ (Jūratės)
Kalėdiniai sausainiai „Eglutės“ (Jūratės)Ingridientai:300g miltų, 170g cukraus, 200g sviesto, 5 kiaušiniai, vanil. cukraus, 1-1,5 stiklinė tirštos uogienės. Glajui: pieno, miltinio cukraus, citrinos rūgštelės.Gaminimas Sviestą sukant įmušti po vieną kiaušinį, b..
Recepto vertinimas: