20 rezultatų ieškant "ryziai garnyrui"
Ryžiai su pienu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5 stiklinės ryžių, 2 litrai pieno Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite per kelis vandenius, užpilkite 2 litrais pieno, pasūdykite ir virkite, dažnai maišydami. Kai ryžiai suminkštės, paduokite. ..
Recepto vertinimas:
Ryžiai su vėžiais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 30 vėžių, sviestas, krapai, 1,5 stiklinės ryžių, miltai. Gaminimas: Vėžius išvirkite pasūdytame vandenyje su krapais, nuvalykite jų kakliukus ir didžiąsias kojas. Nugarinę mėsą padžiovinę sugrūskite, patroškinkite su 3 šauk�..
Recepto vertinimas:
Ryžiai su parmezanu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 stiklinės buljono, 1,5 stiklinės ryžių, sviestas, pomidorų tyrė, parmezanas. Gaminimas: Ryžius nuplaukite, nusausinkite ir patroškinkite su 1,5 šaukšto sviesto. Kai ryžiai paraus, tada po truputį pilkite buljoną, išmaišykite, už..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas su kumpiu ir ryžiais
Purus grybų apkepas su kumpiu ir ryžiais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 300 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 100 g kumpio, 1 svogūnas, druskos, pipirų, 1 šaukštas pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, 1 šaukštas sviesto, 1 stiklinė vandens, 1,5 stiklinės pieno arba sultinio, 3..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiška žuvienėIngridientai: 1-2 kg žuvies 1-2 did. svogūnai Lauro lapų Pipirų Žuvies prieskonių 1-1,5L vandens sultinio virimui 1l pieno 1 stiklinė ryžių Krapų Morkų Gaminimas: Žuvis išvaloma, sudedama į šaltą vandenį ir užverdama. Virti apie 1,5 val...
Recepto vertinimas:
Pikantiškai paruošti ryžiai su apelsinų sultimis
Pikantiškai paruošti ryžiai su apelsinų sultimis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 ½ stiklinės ryžių, 2.šaukštas sviesto, 3.po 3 šaukštelius smulkiai supjaustytų svogūnų ir 4.salierų, 5.druskos, 6.cukraus, 7.stiklinė apelsinų sulčių. Gaminimas: Ryžiai pusiau išverdam..
Recepto vertinimas:
Kepti ryžiai su sėmenimis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 puodelis ilgagrūdžių ryžių; 2 puodeliai vandens; ½ arb. šaukštelio druskos; 2 valg. šaukštai saulėgrąžų aliejaus; 3 gerai išplakti kiaušiniai; ½ puodelio kubeliais supjaustyto kumpio arba kitos mėsos; ..
Recepto vertinimas:
Ryžiai su svogūnų laiškais ir mangais
Ryžiai su svogūnų laiškais ir mangais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2,5 stiklinės daržovių sultinio 1 stiklinė apvalių ryžių 3 valg. šaukštai supjaustytų svogūnų laiškų 0,5 stiklinės mango, supjaustyto kubeliais 1 valg. šaukštas ryžių acto druskos, grūstų juodųjų ..
Recepto vertinimas:
Sriuba su citrinaIngridientai:0,5kg jautienos su kaulais, 2 morkos, 0,5 saliero, 1 citrina, 1 petražolė, 1 poras, 200 g ryžių, 3—4 tryniai, 1 stiklinė grietinės, druskos.Gaminimas Iš mėsos ir prieskoninių daržovių (morkų, salierų, porų) išverdamas sultinys. Atskirai pa..
Recepto vertinimas:
Užpilti obuoliai su ryžiais ir slyvomis
Užpilti obuoliai su ryžiais ir slyvomisIngridientai:100g ryžių, 1 stiklinė pieno, druskos, vanilinio cukraus, 4 obuoliai, 1 stiklinė vandens, 1/2 stiklinės cukraus, 200 g džiovintų slyvų, 2 stiklinės skysto spanguolių arba serbentų kisieliaus.Gaminimas Nuplauti ryžiai užpilami..
Recepto vertinimas:
Menkė su ryžiais ir morkomisIngridientai:1kg. šaldytos menkės filė, 3-4 šaukštai aliejaus, 3-4 morkos, maltų pipirų, druskos, stiklinė ryžių, šaukštas cukraus, šaukštas sviesto, svogūnas, šaukštas aštraus pomidorų padažo, šaukštas ketčupo.Gaminimas Menkė supjaustoma vienod..
Recepto vertinimas:
Paprastasis itališkas rizotasIngridientai:80 g ryžių, 30 g svogūnų, 20 g sviesto, 15 g tarkuoto sūrio, 100 g sultinio, šafrano, pipirų, druskos.Gaminimas Susmulkintus svogūnus apkepinkite svieste, pridėkite ryžius ir apkepinkite, kol ryžiai prisisotins sviesto. Dalimis supilti su..
Recepto vertinimas:
Meksikietiški ryžiaiIngridientai:250 g ryžių, 80 g razinų, 50 g augalinio aliejaus, 50 g svogūnų, 15 g česnako, 250 g pjaustytos įvairios rūšies mėsos, 10 g raudonosios aitriosios paprikos (arba 30 g maltų raudonųjų pipirų), 250 g pomidorų, 375 g vandens, 80 g lašinių, drusk..
Recepto vertinimas:
Japoniškos ryžių salotosIngridientai:Stiklinė ryžių, 2 stiklinės vandens, truputis druskos, 250 g keptos arba virtos jautienos, 1 - 2 apelsinai. Padažui: trynys, šaukštelis garstyčių, šaukštelis cukraus, šaukštas acto, 1/8 l aliejaus, apelsinas, šaukštas kukurūzų miltų, citrino..
Recepto vertinimas:
Sušis su lašišomis ir krevetėmis
Sušis su lašišomis ir krevetėmisIngridientai:600 ml. vandens, 500 g. sušiui gaminti skirtų ryžių, 4 arb. šaukšteliai cukraus, 6 arb. šaukšteliai ryžių acto, 1 arb. šaukštelis druskos, 150 g. įdaro (siauromis juostelėmis supjaustytų sūdytų ar rūkytų lašišų, krevečių, agurk..
Recepto vertinimas:
Ryžiai prie šašlyko (Weni)Ingridientai:2 maišeliai ryžių, 1 indelis tepamo sūrio, valgomas šaukštas sviesto.Gaminimas Išvirti ryžius, įdėti tepamą sūrelį (gali būti sūris su priedais bus dar skaniau), įdeti sviesto ir gerai išmaišyti, galima įdeti ir šaukštą majonezo. Tiesi..
Recepto vertinimas:
Siriška sriuba "Machluta" (Linos)
Siriška sriuba "Machluta" (Linos)Ingridientai:200 gr. mėsos faršo. 0,5 stiklinės lęšių (oranžinių). 1 stiklinė ryžių. 1 svogūnas. prieskonių.Gaminimas Į puodą sudedame lęšius ir laukiame kol užvirs, paverdame 10 minučių, tada sudedame ryžių ir kol ryžiai išvirs, apkepame fa..
Recepto vertinimas:
Risotto su jūros gėrybėmis (Sonatinos)
Risotto su jūros gėrybėmis (Sonatinos)Ingridientai:5 puodeliai daržovių sultinio, 3 v. š. aliejaus, 1 svogūno galva, supjaustyta, 2 puodeliai apvalių ryžių, 1 puodelis balto vyno, 3 česnako skiltelės, išspaustos, 400 g jūros gėrybių mišinio, druskos, pipirų, šviežių kapotų petr..
Recepto vertinimas:
Rytietiškas rizotas su ilgagrūdžiais ryžiais ir žirniais
Rytietiškas rizotas su ilgagrūdžiais ryžiais ir žirniaisIngridientai:4 porcijoms: 150ml riebios grietinėlės; 4 susmulkintos česnako skiltelės; Žiupsnelis šafrano; 1 cinamono lazdelė; 60 ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 15 g nulupto ir plonai supjaustyto šviežio imbiero; 300 g il..
Recepto vertinimas:
Pomidorų sriuba Ingridientai: 4 - 5 pomidorai 100 gramų ryžių 1 - 2 bulvės svogūnas viena skiltelė česnako 3 - 4 šaukštai pomidorų padažo šaukštas aliejaus 2 - 3 kubeliai sultinio (bet kokio) įvairių prieskonių (pipirų, druskos) po žiupsnelį džiovintų krapų ir petr..
Recepto vertinimas: