14 rezultatų ieškant "rutuliuku"

Bananų desertas su braškių užpilu

Bananų desertas su braškių užpilu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 nedideli bananai 0,5 l vanilinių ledų 400 ml šviežių arba 250 g šaldytų braškių 300 ml cukraus pudros 1 arbatinis šaukštelis citrinų sulčių 200 ml plaktos grietinėlės 35 g migdolų drožlių Gaminimas: Paruoški..

Recepto vertinimas: 0

Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa

Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa Ingridientai: 500g margarino 500g grietinės 2 kiaušiniai iš akies miltų [apie 300-400g, kad išeitų minkoma tešla] Įdarui: geriausiai žinoma tiktų aviena, tačiau neblogai išeina ir su naminiu faršu [iš akies ]kmynai [pora arbatinių šaukš..

Recepto vertinimas: 4

Tortas „Kalėdinė eglutė

Tortas „Kalėdinė eglutė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Papločiui: 75 g sviesto, 1 kiaušinis, 50 g cukraus, 300 g miltų. Biskvitiniams lakštams: 6 kiaušiniai, 300 g cukraus, 250 g miltų, 6 šaukštai verdančio vandens, 2 šaukštai kepimo miltelių..

Recepto vertinimas: 0

Actekiškos tortiljos

Actekiškos tortiljosIngridientai:4 Stiklinės miltų, 2 šaukšteliai druskos, 100-120 g margarino, 1-1,5 stiklinės šilto vandens. Įdarui: 200 g virtos arba keptos maltos mėsos, 50 g tarkuoto sūrio, 50 g pjaustyto svogūno, 1 arba 2 pjaustytų kietai virtų kiaušinių, 3 šaukštai a..

Recepto vertinimas: 4

Užkandis "Lelija"

Užkandis "Lelija"Ingridientai:20 krekerių, 150 g riebios varškės, 150g brinzos, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių, 10 žaliųjų ir 10 juodųjų vynuogių, pusė šaukštelio tabasko padažo, maltų raudonųjų pipirų, druskos, petražolių papuošti.Gaminimas Brinzą sutr..

Recepto vertinimas: 1

Kibinai

KibinaiIngridientai:500g margarino, 500g grietinės, 2 kiaušiniai, apie 300-400g miltų, 500 g. namuose sumalto faršo, pora arbatinių šaukštelių kmynų, svogūno galvutė, druska, pipirai, kiti prieskoniai, stiklinė sultinio. Gaminimas Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušiniu..

Recepto vertinimas: 5

Vainikas su braškėmis

Vainikas su braškėmisIngridientai:Tešlai: 80 g sviesto; Žiupsnelis druskos; ½ arb. š. trintos citrinos žievelės; 200 g miltų; 4 kiaušiniai; 500 ml grietinėlės; 50 g cukraus; Cukraus pudros. Įdarui: 500 g braškių; 1 pak. vanilinio cukraus.Gaminimas Orkaitę įkaitinti iki 200°..

Recepto vertinimas: 0

Marcipaninės rožės

Marcipaninės rožėsIngridientai:350 g minkštos marcipaninės masės (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"), raudoni ir žali maistiniai dažai.Gaminimas Paruoškite 350 g minkštos marcipaninės masės pagal receptą (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"). 3/4 šios masės nudažykite ..

Recepto vertinimas: 4

Sekmadienio rageliai

Sekmadienio rageliaiIngridientai:16 ragelių: Tešlai: 42 g kubelis mielių; 250 ml drungno pieno; 500 g miltų; 1 arb. š. druskos; 40 g sviesto; Miltų lentai pabarstyti; Sviesto skardai ištepti. Aptepimui: 1 trynys; 1 valg. š. pieno.Gaminimas Mieles sutrupinti ir ištirpinti piene. Dubenė..

Recepto vertinimas: 4

Prancūziškas mielinis pyragas

Prancūziškas mielinis pyragasIngridientai:1 pyragui arba 12 pyragėlių: 500 g miltų; 20 g mielių; 4 valg. š. pieno; 60 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 6 kiaušiniai; 400 g sviesto; 1 trynys pyragui aptepti.Gaminimas Miltus persijoti. Mieles sutrupinti į šiek tiek pašildytą pieną. Subert..

Recepto vertinimas: 4

Sluoksniuotos tešlos laiveliai su avietėmis ir ledais

Sluoksniuotos tešlos laiveliai su avietėmis ir ledaisIngridientai:20 laivelių: 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 1 kiaušinis; 100 g cukraus granulių; 500 g aviečių; 4 valg. š. cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 500 ml pistacijos riešutų skonio (arba vanilinių) ledų;..

Recepto vertinimas: 0

Plikyti pyragaičiai su serbentais ir varškės įdaru

Plikyti pyragaičiai su serbentais ir varškės įdaruIngridientai:10 pyragėlių: Tešlai: 50 g sviesto arba margarino; 150 g miltų; 30 g krakmolo; 4-6 kiaušiniai; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių. Įdarui: 250 g varškės; 2 valg. š. grietinėlės; 1 valg. š. vanilinio cukraus; 50 g ..

Recepto vertinimas: 5

Plikytos tešlos vainikas su braškėmis

Plikytos tešlos vainikas su braškėmisIngridientai:80 g sviesto; Žiupsnelis druskos; ½ arb. š. trintos citrinos žievelės; 200 g miltų; 4 kiaušiniai; 500 ml grietinėlės; 50 g cukraus; Cukraus pudros pabarstyti. 500 g braškių; 1 pak. vanilinio cukraus.Gaminimas Braškes nuplauti ir ket..

Recepto vertinimas: 0

Gaivios salotos IV

Gaivios salotos IVIngridientai:0,5 kg meliono,O,5 l brašklų1 stiklinė aviečių,200 g plaktos grietinėlės,gabalėlis kokosų riešuto.GaminimasMelioną nulupame, supjaustome kubeliais arba išskobiame rutuliuku (spec. šaukšteliu), kondit..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: rutuliuku