20 rezultatų ieškant "taure"
Perrier - EXOTIC Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4/10 Perrier 3/10 tropinių vaisių sulčių 3/10 ananasų sulčių Šlakelis braškių sirupo Gaminimas: Visas sudedamąsias dalis supilkite į taurę. Taurę papuoškite ananaso gablėliu, braške ir šviežios mėtos lapeliu. ..
Recepto vertinimas:
Cancia raudonas kokteilisIngridientai 1 kokteiliui: 50g. raudono aromatizuot vyno Cancia, jei jo neturite galima Campari 50g. apelsinų sulčių Ledo Apelsino griežinėlio Gaminimas: Į taurę sudedamas ledas, supylamos apelsinų sultys. Per peilį atsargiai pylamas vynas, kad gautųsi s..
Recepto vertinimas:
Krevečių pyragas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai 250 ml (150 g) kvietinių miltų 100 g sviesto arba margarino 1,5 valgomojo šaukšto šalto vandens ½ žiupsnio druskos ½ arbatinio šaukštelio cukraus Įdarui 300 g nuvalytų krevečių 4 kietai virti susmulkinti kiaušiniai 100 ml ..
Recepto vertinimas:
Melioninis kokteilisIngridientai: 100ml Keglėvičiaus melioninio 200ml ananasų sulčių ledukų Gaminimas: Viska sumaišyti, papuošti taurę citrinos griežinėliu..
Recepto vertinimas:
Uogų gėrimas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g uogų (žemuogių, braškių, aviečių, serbentų), 2,5 stiklinės virinto vandens, medaus ar cukraus, spalvoto ledo gabaliukų. Gaminimas: Trintos uogos užpilamos virintu vandeniu ir palaikius 20 - 25 minučių nukošiamos. Skystis paskaninam..
Recepto vertinimas:
Sulčių drebučiai šv. Valentinui
Sulčių drebučiai šv. Valentinui Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 g želatinos, 200 ml sulčių, uogų, ledų ( nat. jogurto). Gaminimas: Želatiną užmerkti sultyse maždaug pusvalandžiui. Ištirpinti ant mažos ugnies, nevirti. Tirpalą supilstyti į skardelę. Sustingdyti. Sustingus..
Recepto vertinimas:
"Italiana Melon" kokteilisIngridientai:1 dalis džino, 1/2 dalis "Italiana Melon" 1/2 dalis citrinų sulčiųGaminimas Viskas suplakama su ledukais, supilama į taurę, papuošiama vyšnia. ..
Recepto vertinimas:
"Italiana Melon" antras kokteilis
"Italiana Melon" antras kokteilisIngridientai:2 dalys "Italiana Melon" 1 dalis degtinės, ananasų sulčių.Gaminimas Viskas suplakama su ledukais, supilama į taurę, papuošiama ananaso skiltele. ..
Recepto vertinimas:
Margarita "Sierra Silver"Ingridientai:40ml tekilos “Sierra Silverâ€, 20ml likerio “Cointreauâ€, 10ml citrinų sulčių, citrinos skiltelė, druskos, ledo.Gaminimas Paimk dvi lėkšteles: į vieną įpilk šiek tiek citrinos sulčių, į kitą įberk druskos. Apversk kokteiliu..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "London"Ingridientai: 1. Vermutas 30g 2. Apelsinų sultys 50g 3. Brendis 20g 4. Romas 20g 5. Ledo gabaliukas 30gGaminimas Į taurę įdėti ledo gabaliuką, supilti visus gėrimus ir maišyti. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..
Recepto vertinimas:
Stiprus kokteilisIngridientai: 1. 40g Konjakas 2. 20g Degtinė 3. 25g Vermutas 4. 10g Ledo gabaliukas 5. 5g CitrinaGaminimas Į taurę įdėti norima spalva nudažytą, sukapotą ledą ir supilti visus recepte nurodytus gėrimus. Ant taurės krašto uždėti citrinos griežinėlį. Šal..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Saulėlydis"Ingridientai:1. 70 ml vyšnių sirupo 2. 70 ml apelsinų sirupo 3. 70 ml degtinės 4. 3 gabaliukai ledo 5. papuošimui: kokteilinė vyšnia ir griežinėlis apelsinoGaminimas Į aukštą taurę sudėti ledo gabaliukus ir supilti vyšnių sirupą. Po to šaukšteliu per taurė..
Recepto vertinimas:
Kokteilis su citrinaIngridientai: 1. Konjakas 20g 2. Citrinų ar apelsinų likeris 20g 3. Citrinų trauktinė 20g 4. Vyšnios 10g 5. Citrinos griežinėlis 10g 6. Ledo gabaliukai 30gGaminimas Visus gėrimus bei ledo gabaliukus sumaišyti ir įpilti į taurę, kurioje sudėtos vyšnios. P..
Recepto vertinimas:
Kokteilis su arbataIngridientai: 1. Sidras 100g 2. Citrinos griežinėlis 5g 3. Vyšnia 5g 4. Arbatžolių esencija 10g 5. Gabalinis cukrus 10g 6. Ledo gabaliukas 20gGaminimas Cukraus gabalėlį padeginti iki rudumo ir įdėti į taurę. kartu su ledo gabaliuku ir vyšnia, supilti arbat�..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Juodoji rožė"Ingridientai: 1. Baltasis desertinis vynas 30g 2. Degtinė 20g 3. Juodųjų serbentų likeris 30g 4. Vyšnios, išmirkytos likeryje 10g 5. Ledo gabaliukai 30gGaminimas Visus gėrimus (išskyrus juodųjų serbentų likerį) bei ledo gabaliukus sumaišyti. Į taurę..
Recepto vertinimas:
Mėtinis kokteilisIngridientai: 1. Šampanas 30g 2. Mėtinis likeris 20g 3. Konservuoti abrikosai 20g 4. Abrikosų sirupas 20g 5. Mėtų lapeliai 2vnt. 6. Vanduo 20gGaminimas Į virintą vandenį įdėti mėtų lapelius ir užšaldyti. Gautą ledo gabaliuką įdėti į taurę ir įpilti ..
Recepto vertinimas:
Žalioji akisIngridientai:80 ml apelsinų sulčių,30 ml anyžinės degtinės,20 ml Blue Curacao,ledo gabalėlių.GaminimasLedą sudėti į taurę. Visus ingridientus sumaišyti ir supilti į taurę ant ledukų..
Recepto vertinimas:
Šiaurės pašvaistėIngridientai:30 ml džino20 ml baltojo desertinio vyno,20 ml apelsinų sulčių,apelsinas,ledas.GaminimasĮ taurę sudėti trikampėliais supjaustyto apelsino. Į taurę supilti visus gėrimus ir įdėti ledo gabalėlių. (prieStalo.lt)..
Recepto vertinimas:
NaktisIngridientai:20 ml juodųjų serbentų likerio,80 ml baltojo desertinio vermuto,citrinos ar apelsino žievelių,ledo gabalėlių.GaminimasGėrimus sumaišyti su ledu ir supilti į taurę. Iš citrinos ar apelsino žievelės išpjauti spiralę ir įdėti į taurę. (priestalo.lt)..
Recepto vertinimas:
Jaunasis DžonisIngridientai:30 ml juodųjų serbentų likerio,15 ml Vodka Keglevich e Pesca,puse banano,apelsinų sulčių.GaminimasĮ stiklinę įdėti ledo užpilti serbentų likeriu ir Vodka Keglevich e Pesca, ant viršaus sudėti pertrintą bananą ir taurę iki viršaus užpildyti apelsinų s..
Recepto vertinimas: