Rumuniškos dešrelės

Ingridientai:
300 g maltos avienos (arba kiaulienos su jautiena),
svogūnas,
pusantros sudžiūvusios bandelės,
kiaušinis,
pusė stiklinės maltų džiūvėsėlių,
2 skiltelės česnako,
pipirų,
druskos.
Gaminimas
Bandelę išmirkyti, svogūną supjaustyti, pakepinti. Česnaką ištrinti su druska ir išmaišyti su mėsa. Sudėti svogūnus, išmirkusią bandelę ir įmušti kiaušinį. Išminkyti faršą ir suformuoti storas dešreles (10 cm ilgio), apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti riebaluose. Kai dešrelės paraus, trumpam įkišti į šiltą orkaitę. Patiekti su bulvėmis ir daržovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!