9 rezultatų ieškant "salti patiekalai"

Buliaus akis

Riekės viduryje išpjauti apskritimą(labai patogu išspausti stiklinaite arba taure,bet galima ir peiliu).Paruoštą riekę dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi,į padarytą skylę riekėje iš karto įmušti kiaušinį,galima užberti mėgiamų prieskonių.Po poros minučių riekę su kiau..

Recepto vertinimas: 0

Japoniškos ryžių salotos

Jautieną išvirti pasūdytame vandenyje arba iškepti. Ryžius išplauti ir išvirti, tada suversti į kiaurasamtį ir perlieti šaltu vandeniu. Paskiau gerai ištrinkite kiaušinio trynį su garstyčiomis, cukrumi, actu ir druska. Tada plakdami pilame aliejų labai maža srovele. Turi gautis vien..

Recepto vertinimas: 0

Vafliai su aguonomis

Kiaušinius išplakti, supilti pieną, cukrų, grietinę, aguonas, miltus, kol tešla plakant lengvai kris nuo šaukšto. Įberti truputį druskos. Įkaitinti vaflinę keptuvę patepti sviestu. Kiekvienai širdelei tešlos pilti po šaukštą. Kepti ant lengvos ugnies apvartant. Kai apgels išimti ..

Recepto vertinimas: 3

Kepti skrandukai

Nuo skranduku nupjaustyti taukus ir nesvarumus, sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 15-20 min. Nupilti nešvarų vandenį, užpilti nauju, įdėti lapelių, svogūnų, pipirų, druskos pagal skonį (galima dar sultinio kubelį) ir virti apie valandą (galima ir mažiau, bet kuo ilgiau verdi, t..

Recepto vertinimas: 4

Morkų ir ryžių sriuba

Puode ištirpiname sviestą, suberiame supjaustytas morkas ir 2-3 min. pakepiname. Supilame vištienos sultinį, suberiame cukrų, pasūdome, įberiame pipirų. Užverdame, sumažiname ugnį ir apie 30 min. paverdame neuždengę puodo, kol suminkštėja morkos. Puodą nukeliame nuo ugnies, at..

Recepto vertinimas: 0

Varškės ir silkės blyneliai (Ramunės)

Silkę, svogūną supjaustom kubeliais, suberiam į dubenį. Sudedam varškę, 3-4 šaukštus majonezo, įmušam kiaušinį, pridedam prieskonių ir gerai išmaišom. Tešla turi būti tiršta, kaip naminė grietinė. Kepame keptuvėje. Valgom su daržovėmis, galima su majonezo-krienų padažiuku..

Recepto vertinimas: 0

JAPONIŠKA RYŽIŲ MIŠRAINĖ

Jautiena isvirti pasudytame vandenyje arba iskepti. Ryzius isplauti ir isvirti, tada suversti i kiaurasamti ir perlieti saltu vandeniu. Paskiau gerai istrinkite kiausinio tryni su garstyciomis, cukrumi, actu ir druska. Tada plakdami pilame alieju labai maza srovele. Turi gautis vientisa majonezo mas..

Recepto vertinimas: 0

Paštetas su lašinukais

Kepenis, kiauliena, svoguna ir morka isverdame su prieskoniais pasudytame vandenyje. Atvesiname, sumalame kartu su ismirkytu batonu 2 kartus. Issukame sviesta, maisydami sudedame kepenu mase, isplaktus kiausinius, iberiame prieskoniu, druskos, labai gerai ismaisome. I kepimo formos apacia pridedame ..

Recepto vertinimas: 0

Slaptas romanas

Visi ingridientai turi būti šalti. Kondensuotą pieną gerai suplakti su romu ir supilti į taurę. Ant viršaus plona srovele per peilį ar šaukštelį supilti serbentų likerį. Pilti atsargiai, kad serbentų likeris būtų viršuje. (skanaus :))..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: salti patiekalai