21 rezultatų ieškant "paruosto"
Įdaryti kalmarai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: svogūno 2 skiltelių česnako 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 150 g plikytų ryžių citrininių prieskonių 2 pomidorų, žalumynų pipirų, druskos 4 kalmarų filė (maždaug po 150 g) 1–1,5 l sultinio 100 ml grietinėlės Gaminimas: S..
Recepto vertinimas:
Krevečių sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g lukštentų krevečių 3 citrinosaitriosios paprikos 800 ml paruošto vištienos sultinio šaukštelio cukraus 3 šaukštų apelsinų sulčių (iš pakelio) tabasko padažo 4 šaukštelių šviežių kalendros lapelių druskos, pipirų G..
Recepto vertinimas:
Žuvies suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Žuvies filė Faršo (Faršui tinka įvairūs produktai: apkepti svogūnai, kapoti kietai virti kiaušiniai, daržovės, paskanintos sviestu ir pipirais bei pasūdytos. Svarbu neužmiršti paruošto įdaro atšaldyti, nes suktinukai praras formą, o..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis
Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Kalakutas 1 šaukštas sviesto 1 kg bulvių druskos 1 kg spanguolių 1 kg cukraus dviejų apelsinų žievelės Gaminimas: Paruošto kalakuto išorę ir vidų įtrinti druska ir palikti 2 ..
Recepto vertinimas:
Agurkai įdaryti grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 didesni agurkai, 200 g grybų, 2 šaukštai krienų, 5 šaukštai grietinės, 1 pomidoras, druskos, pipirų. Gaminimas: Agurkus nulupti, perpjauti išilgai pusiau ir pasūdyti. Grybus sukapoti, sumaišyti su grietine ir prieskoniais. Paruo�..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su varškeIngridientai: Kopūsto gūžė, šaukštas riebalų, 2 šaukštai pomidorų padažo, 0,5 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės grietinės, 2 stiklinės daržovių sultinio. Įdarui: 500 g varškės, 0,5 stiklinės ryžių, šaukštas sviesto, 0,5 stiklinės griet..
Recepto vertinimas:
Lašiša su baziliko sviestuReceptas keturiems lašišos steikams, dviems daliname kiekius per pusę. Ingridientai: 15 šviežių bazilikų lapelių 3 skiltelės česnako 1/4 arb.š. kajeno pipirų 125g nesūdyto sviesto keli lašai citrinų sulčių druskos ir pipirų Gaminimas: Ba..
Recepto vertinimas:
Salierų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g stambiai tarkuoto saliero 2 apelsinai 6 kriaušės 4-5 vengriškos slyvos 6 migdolų riešutai 2 šaukštai sukapotų migdolų 3 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio 3 šaukštai virtos vištienos ar kt. mėsos 6 šaukštai majonezo Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Kavos tortas su plakta grietinėle
Kavos tortas su plakta grietinėle Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 1.100g sviesto 2.8 kiaušiniai 3.200g miltinio cukraus žiupsnelis druskos 4.150g miltų Kremui: 5.7 šaukštai konjako 6.3/4l 35% grietinėlės 7.40g miltinio cukraus 8.3 šaukštai tirpios kavos 9.50g skaldyt..
Recepto vertinimas:
Šoninės vyniotinis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g kiaulienos šoninės, 2.150 g raugintų kopūstų, 3.2 pomidorai, 4.svogūnas, 5.šaukštas garstyčių, 6.šaukštas pomidorų padažo, 7.stiklinė sultinio, 8.aliejaus, 9.lauro lapelis, 10.2 kadagio uogos, 11.maltų pipirų, 12.kvapniųj..
Recepto vertinimas:
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos Ingridientai:Dešrelėms: 500 g kepenėlių 200 g širdžių 300 g plaučių100 g avienos riebalų žarnų (apie 1–1,5 m)druskos lauro lapųkvapniųjų pipirų grūdeliųjuodųjų pipirų grūdeliųaliejaus apkeptičiobreliųrozmari..
Recepto vertinimas:
Virtiniai su kopūstais ir grybais
Virtiniai su kopūstais ir grybaisIngridientai:Tešlai: 2 stiklinės miltų, 1 kiaušinis, 0,5 stiklines vandens, 1 šaukštai aliejaus, druskos. Įdarui: 1/2 kg kopūstų, 1 svogūnas, 100 g džiovintų grybų. 1 šaukštas sviesto, druskos Gaminimas Įdarui džiovintus grybus išverdame pas..
Recepto vertinimas:
Kilkių užkandisIngridientai:6 nedidelės virtos bulvės, maltų kmynų. Įdaras: 200 g kilkių, virta morka, svogūnas, virta bulvė, raugintas agurkas ar šaukštas raugintų kopūstų, 2 šaukštai majonezo, maltų kalendros grūdelių.Gaminimas Kilkės nuplaunamos, išimami kaulai, k..
Recepto vertinimas:
Varške įdarytos bulvėsIngridientai:200 g varškės, 2 kiaušiniai, šaukštas miltų, keletas peletrūno arba mėtų lapelių, 6—7 bulvės, 50 g sviesto, 50 g margarino, truputis cukraus, druskos.Gaminimas Varškė ištrinama, įmušami kiaušiniai, suberiami miltai, cukrus ir pri..
Recepto vertinimas:
Porų ir perlinių kruopų sriuba su vištiena
Porų ir perlinių kruopų sriuba su vištienaIngridientai:1 vištos šlaunelė be odos, 1,5l. vandens, vištienos sultinio kubelis (arba paruošto vištienos sultinio), 50 g perlinių miežinių kruopų, 1 laurų lapas, 2 svogūnai, 1 morka, 2 šaukštai susmulkintų petražolių lapelių, drusk..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas kepsnysIngridientai:800g jautienos, truputis 9% acto, 40 g riebalų, 1/2 stiklinės sultinio kepsniui kepti, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos. Įdarui: 2 šaukštai tarkuotų krienų, 20g džiovintų baravykų, 2—3 svogūnai, 40 g sviesto, džiūvėsėl..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiška virta įdaryta višta
Aukštaitiška virta įdaryta vištaIngridientai:1 kg vištienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1 stiklinė riešutų arba baltojo padažo (žiūrėti "Padažai"). Įdarui: vištos kepenėlės, skilvis, širdis, sparneliai ir truputis išimtos iš vidaus mėsos, 1 kiauši..
Recepto vertinimas:
Troškintas grybais įdarytas upėtakis
Troškintas grybais įdarytas upėtakisIngridientai:800g upėtakių, 20g džiovintų baravykų, 40g sviesto, 2 šaukštai miltų, 2 šaukštai grietinės, prieskoninių daržovių, druskos.Gaminimas Pro pakaklę išdarinėti upėtakiai nuplaunami ir nusausinami, įtrinami druska ir, prikimšus..
Recepto vertinimas:
Bulviniai rageliai su kiaulienos įdaru
Bulviniai rageliai su kiaulienos įdaruIngridientai:6—7 žalios bulvės, 3 virtos bulvės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas grietinės, 200 g virtos kiaulienos, 1 svogūnas, maltų pipirų, druskos, riebalų kepimui.Gaminimas Žalios bulvės sutarkuojamos, sudedamos sugrūstos virtos bulvė..
Recepto vertinimas:
Sūdyta lašišaIngridientai:Išskrosta, nuvalyta lašiša be galvos (maždaug 1,5kg.), 40g. stambios druskos, 30g. cukraus, šaukštelis stambiai maltų juodųjų pipirų.Gaminimas Žuvį nuplauname, nusausiname. Filė kartu su oda atskiriame nuo kaulų. Pincetu išrenkame likusius smulkius kauliu..
Recepto vertinimas:
Pikantiška silkėIngridientai:2 puselės silkės1 indelis prancūziškų garstyčių,grūdeliais1 svogūnas2 obuoliai0,5 valg.šaukšto stalo acto1 valg.šaukštas degtinėsGaminimasSvogūną supjaustome žiedais. Pusę svogūno pakepiname aliejuje. Silkės puselę pjaustome skersai juostelėmis. N..
Recepto vertinimas: