22 rezultatų ieškant "rugstynes"
Prancūziška sriuba Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 l vandens, 2 pomidorai, saliero šakelė, 125 g rūgštynių, 5 – 6 bulvės, 2pomidorai, 80 g sviesto, druska, pipirai, lauro lapai. Gaminimas: Porus, salierus, rūgštynes supjaustykite ir apkepkite svieste. ..
Recepto vertinimas:
Žalumynų šaltibarščiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 350 g vandens, 75 g rūgštynių, 75 g špinatų, 75 g bulvių, 40 g agurkų, 40 g svogūnų laiškų, 1 kiaušinis, 30 g grietinės, 5 g cukraus, citrinos rūgšties, žalumynų, druskos. Gaminimas: Rūgštynes ir šaltibarščius iššut..
Recepto vertinimas:
Rūgštynių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 150 g rūgštynių, 50 g pieno, 50 g sviesto, 30 g pyrago, 10 g svogūnų, 10 g margarino, 5 g petražolių, 1 kiaušinis, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Pusę rūgštynių ištroškinkite jų pačių sultyse, o kitą pus..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas troškinys „Juliene“
Prancūziškas troškinys „Juliene“ Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g jautienos 200 g bulvių 40-50 lapų rūgštynių 7-9 šparaginių pupelių ankštys 3 kiaušiniai 1 šaukštas žirnelių 1 šaukštas pupelių 2 šaukštai grietinės 0,5 stiklinės vyno..
Recepto vertinimas:
Rugštynių sriubaIngridientai: Sultiniui: Vienos vištos nugarėlės Svogūno Lauro lapų pipirų druskos Sriubai Rugštynių Morkos Bulvių prieskonių sriubai Gaminimas: Išverdame sultinį, jį reikės virti apie 1,5 valandos, kol lengvai nuo kaulų atsiskirs mėsa. Supaja..
Recepto vertinimas:
Šaltibarščiai su rugštynėmisIngridientai: 0,5 l išvirtų šviežių arba konservuotų rūgštynių 2 kietai virti kiaušiniai 1 nedidelis agurkas 1l pieno 1 l kefyro (geriau šaltibarščių kefyro) saujelė svogūnų laiškų krapų druskos Pieną, kefyrą, rugštynes supylame �..
Recepto vertinimas:
Šalta rūgštynių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,5 l vandens, 3 saujos rūgštynių, 3 kiaušiniai, 250 g grietinės, 1 česnako skiltelė, druskos, krapų, svogūnų laiškų. Gaminimas: Supjaustytas rūgštynes išvirti ir atšaldyti. Su druska sutrinti svogūnų laiškus ir česnaką..
Recepto vertinimas:
Rūgštynių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l vandens, 2 saujos rūgštynių, 2 tryniai, 1 indelis grietinės, 1 svogūnas, cukraus, druskos. Gaminimas: Rūgštynes sutvarkius, supjaustyti ir sudėti į verdantį vandenį. Suberti supjaustytą svogūną, pasūdyti ir paskaninti cukrumi. V..
Recepto vertinimas:
Pavasaris Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 sauja rūgštynių, 1 sauja pienių lapų, 2 obuoliai, 1 šaukštas pienių žiedlapių, 2 šaukštai grietinės ar majonezo, 2 šaukštai nat. jogurto, 1 šaukštas smulkintų petražolių, krapų. Gaminimas: Rūgštynes supjaustome juostelėmi..
Recepto vertinimas:
Konservuotos rūgštynės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Rūgštynės, kiek tilps Gaminimas: Rūgštynes nuplaukite, nujaukite kotelius. Užpilkite verdančiu vandeniu ir taip palaikykite 2 minutes. Po to išgriebkite ir sudėkite į stiklainius, užpilkite vandeniu, ku..
Recepto vertinimas:
Sūdytos rūgštynės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1kg rūgštynių, 100g druskos Gaminimas: Rūgštynių lapelius nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite, supilkite druską ir gerai išmaišykite. Rūgštynes su šaukštu kietai sugrūskite į švariai i..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriubaIngridientai:1 litras mėsos sultinio arba vandens, 500 g dilgėlių, 150 g rūgštynių, 1 morka, 1 petražolės šaknis, 2 svogūnai, žalių svogūnų laiškų, 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai sviesto, 50 g grietinės, žalumynų, 2 kiaušiniai, laurų lapų, pipirų ži..
Recepto vertinimas:
Rūgštynių sriuba - kremasIngridientai:300 g rūgštynių, 30 g sviesto, 1/2 kg šviežių bulvių, 1,5 litro vandens, 2 šaukštai grietinės, druskos.Gaminimas Bulves nuplauname, nulupame, smulkiai supjaustome, sudedame į pasūdytą vandenį ir verdame 20 min. Rūgštynes perrenkame, nuplauna..
Recepto vertinimas:
Rūgštynių sriuba su grietineIngridientai:1 litras vandens arba mėsos sultinio, 2-3 saujos rūgštynių, 2 kiaušinių tryniai, 1 svogūnas, 200 g grietinės, druskos, cukraus. Gaminimas Rūgštynes perrenkame, nuplauname, nulaužome kotelius, smulkiai supjaustome ir dedame į verdantį van..
Recepto vertinimas:
Šalta rūgštynių sriubaIngridientai:1/2 kg rūgštynių, 300 ml grietinėlės, krapų, petražolių, druskos, 2 kietai virti kiaušiniai.Gaminimas Rūgštynes perrenkame, nuplauname, supjaustome ir sudedame į verdantį pasūdytą vandenį, Paverdame 2-3 min. Nukeliame nuo ugnies, atvėsina..
Recepto vertinimas:
Rūgštynių sriuba su rūkyta lašiša
Rūgštynių sriuba su rūkyta lašišaIngridientai:6 porcijos: 2 bulvės, 1 svogūnas, 1 morka, 1 poras, truputis sviesto, druskos, 10 pipirų, 3/4 l stipraus veršienos sultinio, ryšelis rūgštynių (3 lapelius palikti papuošimui), 1/4 l grietinėlės, 6 griežinėliai rūk..
Recepto vertinimas:
Sūdytos rūgštynės IIngridientai:I kg rūgštynių, 40 g druskosGaminimasSurinktas rūgštynes nuplauti, nusausinti ir dėti sluoksniuojant su druska į keraminį indą, emaliuotą kibirėlį arba puodą. Viršų apibarst..
Recepto vertinimas:
Sūdytos rūgštynės IIIngridientai:***GaminimasRūgštynes perrinkti, bet neplauti. Perrinktas rūgštynes pabarstyti druska, sukapoti ir talpiai sudėti į sausus stiklainius. Sandariai uždaryti ir laikyti šaltai. Plauti tik prieš vartojim..
Recepto vertinimas:
Morkų ir rūgštynių salotosIngridientai:300 g morkų,sauja rūgštynių,3 šaukštai saulėgrąžų branduolių.Padažui:3 šaukštai majonezo,1 šaukštas obuolių acto,1/2 arbatinio šaukštelio medaus,1/5 arbatinio šaukštelio tarkuoto imbiero,truputis druskos,susmulkintų petražolių lapeli..
Recepto vertinimas:
Salotos su "žaliuoju" padažuIngridientai:2 rieškučios rūgštynių,10 kietai virtų putpelių kiaušinių,0,5 stiklinės saulėgrąžų,200-250 g fermentinio sūrio.Padažui:4 šaukštai majonezo,2 šaukštai grietinės,žalių krapų šakelių,žalių petražolių šakelių,pipirinės daigelių..
Recepto vertinimas:
Vištų kepenėlės su rūgštynėmis
Vištų kepenėlės su rūgštynėmisIngridientai:1 dėžutė šaldytų vištų kepenėlių,2 svogūnų galvutės,2 rieškučios rūgštynių,50 g sviesto,200 g grietinės,druskos, maltų juodųjų pipirų,salierų lapų papuošimui.Gaminimas• 1 val. kepenėles mirkome pasūdytame vandenyje. S..
Recepto vertinimas:
Konservuotos rūgštynėsIngridientai:0,5 kg rūgštynių, 25 g druskos, truputis vandens.GaminimasAnksti pavasarį rūgštynių lapelius nuskiname, nuplauname ir supjaustome. Į verdantį vandenį sudedame rūgštynes, druską ir 2-3 min. paverdame. Karštas rūgštynes supilame į paruoštus užsu..
Recepto vertinimas: