Vaisiniai ledai


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

40 g žemuogių,
60 g cukraus,
1 g želatinos,
1 g citrinos rūgšties,
1 lašas vaisių esencijos,
100 g vandens.

Gaminimas:

Uogas pertrinkite per sietelį ir užpilkite karštu vandeniu, išmaišykite ir perkoškite. Tada sudėkite cukrų ir pakaitinkite iki 90 laipsnių. Sudėkite išbrinkintą želatiną. Kai želatina ištirps, masę ataušinkite, supilkite vaisių esenciją, citrinos rūgštį ir viską dėkite atšaldyti į šaldytuvą. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!