12 rezultatų ieškant "rugstaus"
Minkštas meduolis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2,5-3 stiklinės kvietinių miltų arba rupių ruginių miltų, 3 kiaušiniai, stiklinė rūgusio pieno, stiklinė grietinės (vietoj pieno galima dėti stiklinę geros varškės), 2 stiklinės medaus, 4 šaukštai cukraus, 2 šaukšteliai prieskoni..
Recepto vertinimas:
Jautienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, druskos, pipirų, 50 g riebalų, morka, svogūnas. Padažui: 1 šaukštas miltų, 100 g grietinėlės, raudonojo rūgštaus vyno. Įdarui: Svogūnas, 3 marinuoti agurkai, 100 g lašinukų. Gaminimas: Mėsą išmušti, įtrinti dru..
Recepto vertinimas:
Šaltas garstyčių arba krienų padažas
Šaltas garstyčių arba krienų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 1-1,5 stiklinės sultinio, druskos, pipirų, 0,5 stiklinės grietinės, 1 šaukštelis garstyčių arba 1 šaukštelis tarkuotų krienų, truputis cukraus, (citrinos sulčių arba rū..
Recepto vertinimas:
Jautiena troškinta kavos padaže
Jautiena troškinta kavos padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500g jautienos minkštimo 2 svogūnai 1 skiltelė česnako 2 šaukštai augalinių riebalų 1 šaukštas miltų 3/4 stiklinės stiprios kavos 1/4 stiklinės vandens 1/4 stiklinės raudonojo rūgštaus vyno druskos, pipirų, mairūno ..
Recepto vertinimas:
Marinuoti veršienos griežinėliai grietinės padaže
Marinuoti veršienos griežinėliai grietinės padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g veršienos, 2.4 šaukštai citrinos sulčių arba rūgštaus vyno, 3.2 šaukštai aliejaus, 4.1 svogūnas, 5.1 petražolė, 6.1 morka, pipirų, druskos, 7.2 šaukštai miltų, 8.2 šaukštai rieba..
Recepto vertinimas:
Švediška vištiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg svorio višta, 2.80 g sviesto, 3.120 g svogūno galvučių, 4.40 g miltų, 5.2 stiklinės grietinės arba rūgštaus pieno, 6.1 stiklinė sultinio, 7.20 g sulčių, 8.1 stiklinė ryžių, 9.40 g žalių salotų, druskos. Gaminimas: Višt�..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta kavos padaže
Jautiena, troškinta kavos padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.2 svogūnai, 3.1 skiltelė česnako, 4.2 šaukštai augalinių riebalų, 5.1 Šaukštas miltų, 6.3/4 stiklinės stiprios kavos, 7.1/4 stiklinės vandens, 8.1/4 stiklinės raudonojo rūgštaus vyno, dr..
Recepto vertinimas:
File kepta ant iešmo Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 nedidelis filė gabalas (700—800 g), 2.1 didelis svogūnas, 3.100 g vyno acto arba rūgštaus vyno, 4.druskos, pipirų, 5.džiovintų raugerškio uogų, 6.riebalų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti gabalais, kad ..
Recepto vertinimas:
Keptas jautienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.druskos, pipirų,3. 50 g riebalų, 4.1 morka, 5.1 svogūnas. Padažui: 6.1 šaukštas miltų, 7.100 g grietinėlės, aštraus padažo arba raudonojo rūgštaus vyno. I įdarui: 8. smulkiai sukapotas svog�..
Recepto vertinimas:
Filė kepta ant iešmo Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 nedidelis filė gabalas (700-800g), 2.1 nedidelis svogūnas, 3.100 g vyno acto arba rūgštaus vyno, druskos, pipirų, riebalų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti gabalais, kad būtų patogu kepti ant iešmo. Mės..
Recepto vertinimas:
Minkštas meduolisIngridientai:300—400g kvietinių arba 300—400 g stambiai maltų ruginių miltų, 3 kiaušiniai, 1 stiklinė rūgusio pieno, 1 stiklinė grietinės (vietoj pieno galima dėti 1 stiklinę geros varškės), 2 stiklinės medaus, 100g cukraus, 2 šaukšteliai prieskon..
Recepto vertinimas:
Gaiviosios salotos (Jūratės)Ingridientai:Agurko, žaliosios paprikos, birios varškės, krapų, geltonos ar žaliosios citrinos, natūr. jogurto.Gaminimas Agurką, papriką susmulkinti. Citriną nulupti, supjaustyti griežinėliais ir juos susmulkinti. Nupilti sultis, susidariusias smulkinant ..
Recepto vertinimas: