8 rezultatų ieškant "juodi"
Vištienos ir kumpio lazanijaIngridientai: 350 g lazanijos lakštų 450 ml bešamelio padažo 225 g virtos vištos, supjaustyta 225 g virto kumpio, supjaustyta 100 g pievagrybių, sukapota 6 laiškiniai svogūnai, supjaustyti 2 šaukštai kapotų šviežių petražolių 1 šaukštas kapoto..
Recepto vertinimas:
Daržovių lazanija Ingridientai: Dėžutė lazanijos lakštų ~500g 3 šaukštai alyvų aliejaus 1 svogūnas, smulkiai pjaustytas 3 česnako skiltelės, sutraiškytos 6 saulėje džiovinti pomidorai 250 g baklažanų, pjaustyti kubeliais 1 raudona paprika, pjaustyti kubeliais 1 geltona pa..
Recepto vertinimas:
Juodieji serbentai savo sultyse
Juodieji serbentai savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg juodųjų serbentų, 700g cukraus Gaminimas: Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80&..
Recepto vertinimas:
Konservuota paprika su česnakais
Konservuota paprika su česnakais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kg saldžiosios paprikos (geriau - įvairių spalvų), stiklinė aliejaus, stiklinė acto (9 proc.), pusė stiklinės vandens, degtukų dėžutė rupios druskos, 10 šaukštų cukraus, 300 g česnakų, sus..
Recepto vertinimas:
Krevetės su makaronaisIngridientai:400 g. virtų, lukštentų krevečių, 50 g. sauso balto vyno, 4 česnako skiltelės, 2 valg. šaukštai sviesto, 1 valg. šaukštas alyvuogių aliejaus, vienos citrinos sultys, druska, juodi pipirai, 400 g. makaronų.Gaminimas Išvirti makaronus. Česnaką pakep..
Recepto vertinimas:
Šviežių kopūstų sriuba (Onutės)
Šviežių kopūstų sriuba (Onutės)Ingridientai:Žalias kopūstas, morka, 2 bulvės, 2 pomidorai nedideli, pusė raudonos paprikos, poras, svogūnas, lauro lapas, 2 kubeliai paukštienos buljono, 5 šaukštai aliejaus, 5 juodi ir 5 kvepiantieji pipirai, 1 nubrauktas šaukštas kmynų, viena iš m�..
Recepto vertinimas:
JUODIEJI SERBENTAI SU MĖLYNIŲ SULTIMIS
JUODIEJI SERBENTAI SU MĖLYNIŲ SULTIMISIngridientai:1 kg serbentų, 200 ml sulčių.GaminimasParuoštas uogas blanširuojame, perdedame iš kiaurasamčio į puodą, užpilame mėlynių sultimis. Atsargiai maišydami, kaitiname iki 80-85 °..
Recepto vertinimas:
Krevėtės su makaronaisIngridientai:400g virtų lūkštentų krevėčių50g sauso balto vyno4 česnako skiltelės2 v. šaukštai sviesto1 v. šaukštas alyvuogių aliejausvienos citrinos sultysdruska, juodi pipirai400g makaronųGam..
Recepto vertinimas: