12 rezultatų ieškant "rozmarinais"
Upėtakiai su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 upėtakių žuvų prieskonių pusės mažos citrinos 100 g žaliųjų alyvuogių aliejaus 2 pjaustytų pomidorų 8 bulvių džiovintų rozmarinų druskos pipirų Gaminimas: Žuvis išvalyti, nuplauti, nusausinti. Vidų ir išorę įtri..
Recepto vertinimas:
Karšiai su rozmarinais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 šakelių rozmarinų 4 skiltelių česnako 6 šaukštų alyvuogių aliejaus druskos, pipirų 4 karšių 2 citrinų 2 guželių salotų 2 šaukštelių kmynų Gaminimas: Rozmarinus sukapoti. Išmaišyti su kapotais česnakais ir dviem �..
Recepto vertinimas:
Kepta menkė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 4 gabalai menkės po 200 g; 2 citrinų sultys; 2 citrinos; 6 šaukštai alyvų aliejaus; 1 ryšelis petražolių; 1 šaukštelis rozmarinų; 1 šaukštelis čiobrelių; maltų pipirų, druskos. Gaminimas: 1.Žuvį nuplaunama..
Recepto vertinimas:
Lietuviški baklažanai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: vidutiniai baklažanai 4 skiltelės česnako 2 svogūnai 2 šaukšteliai aštrių garstyčių 1 šaukštelis druskos 8 šaukštai džiūvėsėlių 2 šaukštai sviesto 3 šaukštai aliejaus Gaminimas: Baklažanai nuplaunami, išilgai perpjauna..
Recepto vertinimas:
Agurkienė su krapais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1kg agurkų 1 šaukštelis šviežių rozmarinų 0,5 l daržovių sultinio 2 šaukšteliai citrinos sulčių druskos, baltųjų pipirų 150 g grietinės 6 šaukštai smulkintų krapų Gaminimas: Du agurkus atidedame į šalį. Visi kiti agurkai ..
Recepto vertinimas:
Višta su česnakais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 višta 2.1 galvutė česnako 3.100 g baltojo vyno, vištienos prieskonių, druskos 4.50 g sviesto šviežių rozmarinų Gaminimas: Vištą įtriname vištienos prieskoniais, druska, smulkintais rozmarinais, česnaku ir palaikome 2 - 3 valan..
Recepto vertinimas:
Aviena su rozmarinaisIngridientai:12 gabalėlių avienos (maždaug po 50 g), 2 šaukštai ką tik supjaustytų rozmarinų, 1,5 šaukštelio maltų pipirų, citrina, 65 g alyvuogių aliejaus, ryšelis šviežių rozmarinų, druskos.Gaminimas Nupjaustome avienos riebalus, sausgysles. Mėsą sudedame ..
Recepto vertinimas:
Rizotas su porais, citrina ir rozmarinais
Rizotas su porais, citrina ir rozmarinaisIngridientai:4 porcijoms: 90 g sviesto; 2 plonais griežinėliais supjaustyti nedideli porai; 90 ml vandens; Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai; 2 valg. š. pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus; 1 smulkiai sukapotas laiškinis svogūnėlis; 350 g riz..
Recepto vertinimas:
Agurkų sriuba su krapaisIngridientai:1 kg agurkų; 1 arb. š. šviežių rozmarinų; 500 ml daržovių sultinio; 2 arb. š. citrinos sulčių; Druskos ir baltųjų pipirų; 150 g grietinės; 6 valg. š. smulkintų krapų.Gaminimas Du agurkus atidedame į šalį. Kitus agurkus nulupame, perpjauname..
Recepto vertinimas:
AGURKIENĖ SU KRAPAISIngridientai:1kg agurkų1 šaukštelis šviežių rozmarinų0,5 l daržovių sultinio2 šaukšteliai citrinos sulčiųdruskos, baltųjų pipirų150 g grietinės 6 šaukštai smulkintų krapų..
Recepto vertinimas:
Višta su česnakaisIngridientai:višta (1,2 kg),1 galvutė česnako,100 g baltojo vyno,vištienos prieskonių, druskos, 50 g sviesto, šviežių rozmarinų.GaminimasVištą įtriname vištienos prieskoniais, druska, susmulkintais rozmarina..
Recepto vertinimas:
Višta su česnakaisIngridientai:Vištą (1,2 kg),1 galvutė česnako,100 g baltojo vyno.vištienos prieskonių, druskos, 50 g sviesto, šviežių rozmarinų.GaminimasVištą įtriname vištienos prieskoniais, druska, susmulkintais rozmarinais, česnakais ir palaikome 2-3 vai. Tada į skardą įpila..
Recepto vertinimas: