25 rezultatų ieškant "riebalu"
Bulvių pyragas su mėsa ir grybais
Bulvių pyragas su mėsa ir grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 virtos bulvės, 4 – 5 šaukštai miltų, 5 šaukštai manų kruopų, 2 šaukštai riebalų, 1 kiaušinis. Įdarui: 2 šaukštai riebalų, 1 svogūnas, 200 g virtos mėsos, 100 g grybų, 2 šaukštai džiūvėsių, 1 – 2 ki..
Recepto vertinimas:
Mieliniai žagarėliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g miltų, 30 g cukraus, 2 tryniai, 0,5 stiklinės pieno, 20 g mielių, 50 g riebalų, truputis druskos, citrinos žievelė, 50 g miltinio cukraus (apibarstymui), 700 g riebalų (virimui). Gaminimas: Iš kiaušinių, cukraus, trupučio milt�..
Recepto vertinimas:
Aviena, kepta riebaluose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, šaukštas miltų, kiaušinis, 3 šaukštai džiūvėsėlių, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, pavolioti miltuose, kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir kepti. Patiekti su keptomis bulvėmis. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Veršienos pjausnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g veršienos, 2 šaukštai citrinos sulčių, šaukštas miltų, kiaušinis, druskos, šaukštelis pieno, 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, riebalų, šaukštas ištirpinto sviesto, 4 kilkės, 4 citrinos griežinėliai. Gaminimas: Mėsą s..
Recepto vertinimas:
Grybai, kepti tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių vidutinio didumo grybų, aliejaus, petražolių lapelių. Tešlai: 1 stiklinė miltų, 3 kiaušiniai, 1 stiklinė pieno, 3 šaukštai aliejaus, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Iš miltų, su skysčiu išplakt�..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 – 3 stiklinės raugintų kopūstų, 20 – 30 g džiovintų grybų, 1 – 2 morkos, 1 petražolės šaknis, 1 svogūnas, 1 – 2 šaukštai riebalų, 1 šaukštas miltų, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 1 lauro la..
Recepto vertinimas:
Bifšteksas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,600 g faršo, 2,2 - 3 šaukštai vandens ar sultinio, 3,1 svogūnas, druskos, pipirų, muskato, (2 - 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių ar miltų), riebalų kepimui. Gaminimas: Į faršą įpilti vandens, sudėti kapotą ir kepintą svogūną ..
Recepto vertinimas:
Medžiotojų kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g kiaulienos, druskos, džiūvėsėlių, 2 šaukštai sviesto, 1 kiaušinis, riebalų kepimui. Įdarui: 150 g kiaulienos faršo, 4 svogūnai, 1 šaukštelis riebalų, pipirų, druskos. Gaminimas: Kiauliena supjaustoma tokiais gabalėli..
Recepto vertinimas:
Viščiukai, kepti tešloje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 viščiukai arba 1 višta, druskos, citrinos sulčių, 2 kiaušiniai, 1 stiklinė pieno, 1 šaukštelis ištirpinto sviesto ar aliejaus, 1,5 stiklinės miltų, riebalų kepimui, muskato riešuto ar pjaustytų petražolės lapelių. ..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais (azu)
Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais (azu) Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.400 g jautienos, 2.40 g riebalų, 3.1 šaukštas pomidorų tyrės, 4.2 svogūnai, 5.1 šaukštas miltų, 6.150 g raugintų agurkų, 7.600 g bulvių, 8.50 g riebalų, 9.česnako, druskos, 10.pipirų, cukraus Gamini..
Recepto vertinimas:
Gabalėliais spirginta jautiena [befstrogenas]
Gabalėliais spirginta jautiena [befstrogenas] Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, druskos, pipirų, 2.50 g riebalų, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas miltų, 5.1 šaukštas pomidorų tyrės, 6.200 g grietinės, aštraus padažo. Gaminimas: Mėsą iš pradžių supj..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais
Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.400 g jautienos, 2.40 g riebalų, 3.1 šaukštas pomidorų tyrės, 4.2 svogūnai, 5.1 šaušktas miltų, 6.150 g raugintų agurkų, 7.600 g bulvių, 8.50 g riebalų, česnako, druskos, pipirų, cukraus Gaminima..
Recepto vertinimas:
Keptas ešerys grybų padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg nuvalytų ešerių, miltų, riebalų, druskos, citrinos sulčių, 2.1 šaukštas sviesto arba kitų riebalų, 3.1 šaukštas miltų, 4.0,5 stiklinės žuvų arba grybų sultinio, 5.0,5 stiklinės grietinės, 6.1 šaukštas baltoj..
Recepto vertinimas:
Bulvės, virtos riebaluoseIngridientai:8—10 bulvių, riebalų virimui, druskos.Gaminimas Bulvės nulupamos, supjaustomos 4 cm ilgio ir 1 cm storio šiaudeliais ir sudedamos į vandenį. Į indą su ištirpintais ir įkaitintais riebalais dedamos nusausintos bulvės. Jos turi laisvai plauki..
Recepto vertinimas:
Jautienos vyniotinisIngridientai:800g jautienos, 200g lašnukų, 3 kiaušiniai, 3 šaukštai pieno, 10 g riebalų kepimui, pipirų, druskos.Gaminimas Jautiena atpjaunama taip, kad būtų didesnis paviršius, išmušama, pabarstoma druska ir maltais pipirais. Ant viršaus suklojami plonai pjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Kepta šviežia kiaulienos dešra
Kepta šviežia kiaulienos dešraIngridientai:800 g šviežios kiaulienos dešros, 2 šaukštai riebalų, prieskonių, truputis vandens ar sultinio.Gaminimas Į keptuvę sudėta dešra subadoma aštriu plonu virbu ar šakute, kad kepant nesusproginėtų. Pridedama riebalų, įpilama truputį kar�..
Recepto vertinimas:
Dzūkiški jautienos kukulaičiai
Dzūkiški jautienos kukulaičiaiIngridientai:l/2kg jautienos, prieskonių, svogūnų, druskos, 100 g rūkytų lašiniukų, 1 kiaušinis kukulaičiams pavilgyti ir džiūvėsėlių ar miltų jiems pavolioti, riebalų virimui. Bulviniams kukulaičiams: 300 g išspaustų bulvių, 200 g virtų ..
Recepto vertinimas:
Žemaitiški rageliaiIngridientai:600g jautienos, prieskonių, druskos, 40 g riebalų kepimui, 1 kiaušinis rageliams pavilgyti ir džiūvėsėlių jiems pavolioti, 30 g sviesto iškeptiems rageliams užpilti. įdarui: 1 stiklinė bulvių košės, 2 svogūnai, 1 kiaušinis, 40 g sviesto, k..
Recepto vertinimas:
Kepta veršiena su kiaušinių padažu
Kepta veršiena su kiaušinių padažuIngridientai:1 kg veršienos, 1 stiklinė pieno (veršienai mirkyti), prieskonių, druskos, 1 stiklinė sultinio ar karšto vandens, truputis riebalų kepimui. Kiaušinių padažui: 1 stiklinė pieno, 2 šaukštai miltų, 40 g sviesto, 2 tryniai (ar kiau�..
Recepto vertinimas:
Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliai
Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliaiIngridientai:600 g veršienos nugarinės, prieskonių, druskos, 1 kiaušinis ir džiūvėsėlių apvoliojimui, 1 citrina, 40 g riebalų kepimui, 1 stiklinė riešutų padažo (žiūrėti "Padažai"), Įdarui: 200 g veršelio kepenų, 40 g sviesto..
Recepto vertinimas:
Kepta avienaIngridientai:800g. avienos (nugarinės ar šlaunies), 20 g riebalų, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos.Gaminimas Mėsa sudedama į dubenį, užpilama marinatu ir 1 — 2 dienas marinuojama. Išimta iš marinato mėsa nusausinama, pabarstoma druska, sumaišyta su mal..
Recepto vertinimas:
Spurgos pavakariams (kropeliai)
Spurgos pavakariams (kropeliai)Ingridientai:1kg miltų, 3 stiklinės pieno, 30g mielių, 1 kiaušinis, 100g cukraus, 50g taukų, vanilinio cukraus arba citrinos žievelių, 10g druskos, 100g miltinio cukraus užbarstyti, kiaulinių taukų spurgoms virti.Gaminimas Tešla ruošiama kaip mielin..
Recepto vertinimas:
Bavariški riebaluose kepti paplotėliai
Bavariški riebaluose kepti paplotėliaiIngridientai:500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 85 g cukraus; 250 ml drungno pieno; 2 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos; ½ citrinos tarkuota žievelė; 80 g sviesto; 500 g kokoso riebalų arba 500 ml kepimui skirto aliejaus; Cukraus paplotėliams pabarstyti..
Recepto vertinimas:
Riebaluose kepti rombaiIngridientai:40 nedidelių rombų: 50 g sviesto; 40 g cukraus; 1 arb. š. vanilinio cukraus; Trinta citrinos žievelė; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis; 2 valg. š. romo; 250 g miltų; 750 g lydyto sviesto kepimui; 2 valg. š. cukraus pudros; Miltų kočiojimui.Gaminimas T..
Recepto vertinimas:
Riebaluose kepti trikampėliai su grietine
Riebaluose kepti trikampėliai su grietineIngridientai:20 trikampių: 3 tryniai; 30 g grietinės; 1 valg. š. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 100 g miltų; 500 g lydyto sviesto kepimui.Gaminimas Trynius sumaišyti su grietine, vaniliniu cukrumi bei druska. Į šią masę po šaukštą įma..
Recepto vertinimas: