20 rezultatų ieškant "kitokiu"

Sojos maltiniai

Sojos maltiniai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Sojos faršo pakelis (geriau sojų dribsnių) 1/3 avižinių dribsnių (tinka ir kitokių rušių dribsniai ), grybai, morkos, svogūnai, kopūstai. Gaminimas: Sojos faršą išvirti su svogūnais ir sumaišyti su išvirtais avižiniais dribsniais,..

Recepto vertinimas: 0

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..

Recepto vertinimas: 3

Tarkių pica

Tarkių pica Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5-6 didesnės bulvės, 50 g fermentinio sūrio, 1 kiaušinis, druskos, pipirų, 3-4 pomidorai, 400 g Mozzarellos sūrio, baziliko bei kitokių žalumynų, druskos, pipirų, picos prieskonių Gaminimas: 1. Bulves smulkiai sutarkuokite, šiek tiek nusunkit..

Recepto vertinimas: 5

Balandėliai su bulvių įdaru

Balandėliai su bulvių įdaruIngridientai: Kopūsto gūžė, 400 g bulvių, 150 g karštai rūkytos šoninės, 2 kiaušinių tryniai, 2 šaukštai smulkiai tarkuotų morkų, šaukštas sviesto, 3 šaukštai aliejaus, druskos, bulvių prieskonių. Gaminimas: Kopūstų lapus apvirti...

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos muštiniai džiūvėsėliuose

Kiaulienos muštiniai džiūvėsėliuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 135 g kiaulienos, 15 g džiūvėsėlių, 1 kiaušinis, 5 g sviesto, 10 g kitokių riebalų, 150 g priedo, pipirų, druskos. Gaminimas: Iš nugarinės arčiau prie sprando atpjautus muštinius gerai išmuškite, įkirskite saus..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kepsnys su grybų padažu

Triušienos kepsnys su grybų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g triušienos, 2.3 morkos, 3.1 petražolė, gabalėlis saliero, 4.1 poras arba 1 svogūnas, 5.100 g bekoninės kiaulienos, 6.1 stiklinė sultinio, 7.1 stiklinė vyno, 8.1,5 šaukšto pomidorų tyrės, 9.125 g savo sultyse v..

Recepto vertinimas: 0

Silkės lietiniai

Silkės lietiniai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 1.4 kiaušiniai 2.500 g miltų 3.5 stiklinės pieno druskos Įdarui: 4.2 virti kiaušiniai 5.500 g silkės filė 6.2 svogūnai 7.10 šaukštų konservuotų žaliųjų žirnelių aliejaus Gaminimas: Iš miltų, kiaušinių, pieno ir drus..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų kotletai

Kopūstų kotletai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Kopūstas, miltai, kiaušiniai, sviestas, druska, manų kruopos, pipirai, aliejus grietinė. Gaminimas: Kopūstą sutarkuoti arba labai smulkiai supjaustyti, sudėti į verdantį vandenį, apvirti, nusunkti. Praaušinti, įmušti kiaušin..

Recepto vertinimas: 4

Žėlė tortas

Žėlė tortas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 litras jogurto, galima ir natūralaus, cukraus pagal skonį, 2 kiaušinių baltymai, 4 šaukštai želatinos, mandarinų,apelsinų ar kitokių vaisių ( išskyrus kivius, nes skystina) papuošimui: sausainių, kokoso drožlių, mandarinų. Ga..

Recepto vertinimas: 4

Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė

Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g vandens, 20g karpių, 20g lynų arba lydekų, 20g ešerių, 20g kuojų, 10g ungurio, 12g morkų, 12g svogūnų, 3g  česnakų, 3g krapų, 3g petražolių, 100g sterko filė, 2g druskos,..

Recepto vertinimas: 1

Bulvių plokštainis

Bulvių plokštainis Ingridientai: 3 kilogramai bulvių, 200 gramų lašinukų, 3 svogūnai, 500 mililitrų pieno, 3 kiaušiniai, druskos, prieskonių Gaminimas Bulves ir du svogūnus nulupti ir sutarkuoti smulkia tarka. Lašinukus supjaustyti smulkiai ir pakepinti, įdėti smulkiai pjaust..

Recepto vertinimas: 4

Cepelinai

Cepelinai Ingridientai: 4 kg bulvių 1 kg kiaulienos faršo 2 svogūnai 200 g rūkytų lašinukų ar šoninės grietinės pipirų druskos Gaminimas Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sut..

Recepto vertinimas: 4

Žemuogių sriuba

Žemuogių sriubaIngridientai:1/2l. pieno, 4 kiaušiniai, 150 g cukraus, 2—3 stiklinės žemuogių, 1/2l. virinto vandens.Gaminimas Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi ir užplikomi puse verdančio pieno. Visą laiką maišant, užvirinama, o sutirštėjus atvėsinama. Žemuogės pe..

Recepto vertinimas: 0

Kapoti kiaulienos pjausniai

Kapoti kiaulienos pjausniaiIngridientai:600 g kiaulienos nugarinės, 2—3 riekelės pyrago, 3 skiltelės česnako, 1 šaukštas miltų, 60 g aliejaus ar kitokių riebalų, prieskonių (maltų pipirų, kalendrų, peletrūno ir kt.), druskos, 1 stiklinė pomidorų padažo.Gaminimas Mėsa s..

Recepto vertinimas: 0

Suktinukai

SuktinukaiIngridientai:1/2kg jautienos, 200 g riebios kiaulienos arba 100 g rūkytų lašiniukų, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, miltų ar džiūvėsėlių suktinukams pavolioti, 40 g riebalų kepimui, 20 g sviesto užpylimui.Gaminimas Pirmos rūšies jautiena supjaustoma pai..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos muštiniai, įdaryti slyvomis

Jautienos muštiniai, įdaryti slyvomisIngridientai:800g jautienos nugarinės, prieskonių, druskos, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių muštiniams pavolioti, 40g riebalų kepimui, 20g sviesto užpylimui. Įdarui: 200 g džiovintų slyvų, 3—4 svogūnai, prieskonių (muskato, cinamono, p..

Recepto vertinimas: 0

Varškės ir makaronų apkepas

Varškės ir makaronų apkepasIngridientai:1/2kg varškės, 250 g makaronų, 2—3 kiaušiniai, 100 g sviesto, 2 šaukštai manų kruopų, 2 šaukštai cukraus, druskos.Gaminimas Į varškę sudedami su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, dalis sviesto, truputis druskos ir gerai išsuk..

Recepto vertinimas: 0

Rūgusio pieno (kefyro) drebučiai

Rūgusio pieno (kefyro) drebučiaiIngridientai:1/2l. rūgusio pieno, 100 g grietinės, 100 g cukraus, vanilės ir kitokių kvapiųjų prieskonių, 1 kupinas šaukštas želatinos, 1/2 stiklinės vandens želatinai ištirpdyti), 1/2 stiklinės uogienės.Gaminimas Želatina emaliuotame dubenėl..

Recepto vertinimas: 2

Keptas upėtakis

Keptas upėtakisIngridientai:800 g upėtakių, prieskonių (pipirų, mairūnų), 80 g sviesto ar kitokių riebalų, miltų ar džiūvėsėlių, 1 kiaušinis, druskos.Gaminimas Išdarinėti upėtakiai nuplaunami, nusausinami, įtrinami druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgomi išplaktame ki..

Recepto vertinimas: 0

Ukrainietiški bulvių blyneliai

Ukrainietiški bulvių blyneliaiIngridientai:Bulvių,Miltų,Maltos mėsos (gali būti kiauliena, vištiena, ar kt.),Prieskonių mišinio (Vegeta),1 kiaušinio.GaminimasNuskustas bulves sutarkuoti taip pat kaip kugeliui, įdėti porą valgomų šaukštų miltų, prieskonių pagal reikalą ir išmaiš..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: kitokiu