25 rezultatų ieškant "raugint"
Kiauliena su raugintais kopūstais
Kiauliena su raugintais kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g kiaulienos, 1 kg raugintų kopūstų, svogūnas, vandens, druskos, cukraus. Gaminimas: Mėsą sudėti į puodą, ant jos kopūstus, supjaustytą svogūną, užpilti vandens ir virti 2 valandas. Pagardinti druska ir cukrumi. Sk..
Recepto vertinimas:
Žąsis su raugintais kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Žąsis, 1 kg raugintų kopūstų, druskos, vandens. Gaminimas: Paukštį įtrinti druska, prikimšti kopūstų ir kepti. Kai iškeps, išimti kopūstus, mėsą supjaustyti. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų sriuba su grybais
Raugintų kopūstų sriuba su grybais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 125 g raugintų kopūstų, 20 g morkų, 10 g petražolių, 20 g svogūnų, 25 g pomidorų tyrės, 5 g miltų, 15 g sviesto, 20 g grietinės, 5 g žalumynų, 15 g džiovintų grybų, pipir..
Recepto vertinimas:
Raugintų agurkų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,5l kiaulienos arba vištienos sultinio, 4-5 rauginti agurkai, 2 bulvės, 2 morkos, 1 svogūnas, 2 lauro lapai, 5 juodieji pipirai, aliejaus DELIKATE kepimui Gaminimas: Į verdantį vandenį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Susmulkint..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 130 g raugintų kopūstų, 10 g marinuotų bruknių, 20 g marinuotų obuolių, 10 g cukraus, 10 g marinato, 10 g aliejaus, cinamono, gvazdikėlių, druskos. Gaminimas: Kopūstai supjaustomi kvadratėliais. Nuo marinuotų obuolių ir brukni..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g raugintų kopūstu, 3/4 stiklinės grietinės, 1 šaukštas krienų, 1 svogūnas, žalumynų, cukraus. Gaminimas: Kopūstai kiek pasmulkinami, apibarstomi cukrumi, krienai smulkiai sutarkuojami, svogūnas smulkiai supjaustomas, viska..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g raugintų kopūstų, 100 g pupelių, 1/2 silkės, 3 šaukštai aliejaus, pipirų, 1/4 svogūno. Gaminimas: Kopūstai sumaišomi su virtomis pupelėmis. Iš mirkytos silkės išimami kaulai, minkštimas supjaustomas nedideliais gaba..
Recepto vertinimas:
Raugintų burokėlių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l vandens, 3 vidutinio dydžio rauginti burokėliai, 1 svogūnas, 300 g grietinės, druskos, cukraus, lauro lapelių. Gaminimas: Į verdantį vandenį sudėti stambiai sutarkuotus raugintus burokėlius, svogūną, druskos, cukraus, laur..
Recepto vertinimas:
Raugintų burokėlių sriuba su bulvėmis
Raugintų burokėlių sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 l vandens, 3 vidutinio dydžio rauginti burokėliai, 3 bulvės, 1 svogūnas, 100 g lašinių, 1 šaukštelis miltų, druskos, grietinės. Gaminimas: Į verdantį, pasūdytą vandenį sudėti supjaustytas bulves ir virti, ko..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 – 3 stiklinės raugintų kopūstų, 20 – 30 g džiovintų grybų, 1 – 2 morkos, 1 petražolės šaknis, 1 svogūnas, 1 – 2 šaukštai riebalų, 1 šaukštas miltų, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 1 lauro la..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su raugintais agurkais ir kiaušiniu
Karšti sumuštiniai su raugintais agurkais ir kiaušiniu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 didelės riekės baltos duonos, 30 g sviesto, 2 kiaušiniai, 2 marinuoti arba rauginti agurkai, 1 svogūnas, pipirų, 1/2 indelio majonezo, 2 valg. šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Duona aptepama svies..
Recepto vertinimas:
Padažas su raugintais agurkais
Padažas su raugintais agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Svogūnų padažo 2.1 nedidelis raugintas agurkas 3.1 šaukštas pomidorų tyrės marinuotas ankštinis pipiras truputis garstyčių arba krienų Gaminimas: Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais. Kiek patroškinus, sudėti..
Recepto vertinimas:
Pyragas su raugintais kopūstais
Pyragas su raugintais kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g miltų, 2.3 stiklinės pieno, 3.10 g mielių, druskos, 4.50 g sviesto, 5.3 kiaušiniai. Įdarui: 6.800 g kopūstų, šaukštas sviesto, 7.50 g džiovintų grybų, svogūnas. Gaminimas: Sumaišome miltus, pieną, mieles, d..
Recepto vertinimas:
Kiškiena, troškinta su raugintais kopūstais
Kiškiena, troškinta su raugintais kopūstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kiškis, druskos, 2.100 g sūdytų arba rūkytų lašinukų, 3.2 svogūnai, 4.500 g raugintų kopūstų, 5.2 obuoliai, truputis sultinio, kmynų Gaminimas: Paruoštą kiškį supjaustyti gabalais ir įtrint..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su raugintais agurkais ir kiaušiniu
Karšti sumuštiniai su raugintais agurkais ir kiaušiniu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 didelės riekės baltos duonos, 30g. sviesto, 2 kiaušiniai, 2 marinuoti arba rauginti agurkai, 1 svogūnas, pipirai, 1/2 stiklinės majonezo, 2 valg. šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Duona aptepama s..
Recepto vertinimas:
Žaliasis padažas su raugintais agurkais
Žaliasis padažas su raugintais agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Svogūnų padažo, 1 nedidelis raugintas agurkas, 1 šaukštas pomidorų tyrės, marinuotas ankštinis pipiras, truputis garstyčių ar krienų. Gaminimas: Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais, kiek patroškin..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g raugintų kopūstų 1 obuolys 1 apelsinas 1 šaukštelis sukapotų graikiškų riešutų 1 puodelis vynuogių Padažas: svogūnas 0,5 citrinos sulčių 3 šaukštai aliejaus 0,5 šaukštelio peletrūno arba mairūno, bazil..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos su riešutų padažu
Raugintų kopūstų salotos su riešutų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g raugintų kopūstų,1 morka,1 obuolys Padažui: 0,5 stiklinės grietinės 10 graikinių riešutų 0,5 citrinos sulčių druskos,cukraus riešutų,citrinos,petražolių Gaminimas: Morką ir obuolį sutar..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g raugintų kopūstų 1 obuolys 1 apelsinas 1 šaukštelis sukapotų graikiškų riešutų 1 puodelis vynuogių Padažas: svogūnas 0,5 citrinos sultys 3 šaukštai aliejaus 0,5 šaukštelio peletrūno arba mairūno, bazilik..
Recepto vertinimas:
Rauginti agurkai Ingridientai: 10 kilogramų agurkų, 2 vienetai česnakų, 20 juodųjų serbentų lapų, 20 vyšnių lapų, 15 krienų, 15 krapų su stiebais, 4 šaukštai garstyčių grūdelių, 10 litrų vandens, 650 gramų druskos, 10 ąžuolo lapų Gaminimas Rauginimui parenkami ru..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas:
Aštrūs rauginti agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Agurkai, krapai,10vnt vynuogių lapų, skiltels česnako, juodųjų serbentų lapų, čili pipiro, 4vnt raudonųjų pipirų, druskos. Gaminimas: Užpilui vienam litrui vandens reikės šaukšto su kaupu drusk..
Recepto vertinimas:
Rauginti agurkai žiemai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.kg agurkų, 3 šaukštų druskos, 2 šaukštų cukraus, 1 sauja krapų, skiltelės česnako, 3vnt serbentų lapų, 3 vnt vyšnių lapų, krienų lapų Gaminimas: Į švarų 3 litrų stiklainį dėkite pusę ..
Recepto vertinimas:
Rauginti burokėliai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5kg burokėlių, 150g druskos, 4L vandens Gaminimas: Nedideli, raudoni, neperaugę burokėliai nuplaunami, pašalinus šaknis ir lapų liekanas, nulupami ir, dar kartą nuplovus, sudedami į švarų medinį arba emaliuot..
Recepto vertinimas:
Rauginti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10kg pomidorų, 2vnt česnakų, 10vnt krapų, 10vnt serbantų lapų, 10vnt vyšnių lapų, 10L vandens, 10vnt krienų lapų, 700g druskos Gaminimas: Rauginimui tinka užaugę žali, rausvi, rožiniai arba raud..
Recepto vertinimas: